- 14 Eylül 2009
- 6.237
- 1
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #12.901
valla robot haklı talyam ekşın mekşın derkeeeeen :jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla robot haklı talyam ekşın mekşın derkeeeeen :jeyyar:
kız sus korkutma çocuğa potansiyel sapık gibi bakarım dediklerin aklıma gelir hepeyvahedigeldismile
kim sapıkmış talya anla ,gizli sapıklar var aramızda gördünmü ben de konuşmasam ortaya çıkacakları yok iimi :roflol::roflol::roflol::roflol:
hahahahahahhayyy biricik gelebildinmi kız çeyiz toopicinden sonundakaydirigubbakcemile5
kız sen milletin içindeki coşkunu çıkarıveriyorsun ortayaalsanaalsanasmilenan robot sen +18e git:kedi:
gelmezmi burdaki mevzuyu görünce balıklama atladı işte :roflol::roflol:
milletin içindeki gizli duyguları çıkarıyorum değil mi ne var ulennn millet sapıkken suçlu olmuyor da ben söyleyince mi suçlu oluyor
+18 de ne işim var hiççç sevmem öyle konuları konuşmayı bi kere bakma burada buulaşıyorum ona buna ama kaydirigubbakcemile3
napim cnm yaa oraya dalınca burayı unutuyorumkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilehahahahahahhayyy biricik gelebildinmi kız çeyiz toopicinden sonundakaydirigubbakcemile5
gelmezmi burdaki mevzuyu görünce balıklama atladı işte :roflol::roflol:
baktın biz saf ve temiziz bizi yoldan çıkarmaya çalışıyosun dimebilmiyorumkismile
kız biricik o değil kadının yarattığı nasıl bi etkiyse tteeee benim sevdiceğime ulaştı.. çocuk msj attı.. öpesim geldi diye dedim detttt korkmaya başladım ben bu kadından...robotttt çık ulen topictenn
iyiym kristal im sen nasılsın :1hug:
kızz gülme biricik korkmaya başladımmbilmiyorumkismile
kristal iyiym canım sağol sen nasılsın??? ben işletme mezunuyum... ama sekreterlik yapıyorum :umursamaz: sendemi aöf okuyorsun?