- 12 Haziran 2009
- 1.765
- 14
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #10.721
bi yer kaldı kız anladın sen onu ama o daaadelikafadulden:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o ne laaakannehirne bilim kendimi yoldurasım war ya kuaföre mi gitsem kaş saç fln..bu gece epilatör partisi yapimm:sm_cool:ben böle bişim eskiden açıkken en sinirli zamanlarımda kulaklarımı deldirirdim...:dance:
kulaklar yeterince delindi sanirim, simdi sira nerde :jeyyar:
parlayanyıldızı m,gönüllerimiz alınırsa düşünebiliriz delikafadulden.. greve çıktık alkisalkisalkis
yıldızım zaten annelik duygusunu tatmak için ewlenirim ewlenirsem[/B]
o demeden gören diyo zatii,deli oluyo,
bi kızıyo ama sorma,azcıkta kıskanii beni,aynı kardeş gibinkaydirigubbakcemile3
ee ne güzel işte niye kızıyor ki kızın sanırım ergenlik döneminde.
Ben de 2 yaş büyüğüm kızından ama atlattık tabi ergenlik falan yaşlandık artık:roflol:
bende de solda 3,sağda 1.. eşitlemek lazım :jeyyar:
ayyy benim yakın arakdaşım da kolunu deldirmiş önceden piercing takıyormuş ama kapanmış yine deldirecekti:1shok:
ben önceden kulaklarımı deldirecektim babam istemedi şimdi o istese de ben deldirmem kıymetlidir benim canımkaydirigubbakcemile3
he yaa,gençliğin güzellini yaşamadan göçüp gitmen kısıımbayanssulusmilemükemmel bi erkeği bekleyen kadını gördünüz mü nette..,ahanda onun gibi oluruz :lepi:
mükemmel bi erkeği bekleyen kadını gördünüz mü nette..,ahanda onun gibi oluruz :lepi:
ben göbek diyecektim bak rosum anladi :kedi:
esitlemek lazim :jeyyar:
kolunu mu?!?!:1shok:
o demeden gören diyo zatii,deli oluyo,
bi kızıyo ama sorma,azcıkta kıskanii beni,aynı kardeş gibinkaydirigubbakcemile3ee ne güzel işte niye kızıyor ki kızın sanırım ergenlik döneminde.
Ben de 2 yaş büyüğüm kızından ama atlattık tabi ergenlik falan yaşlandık artık:roflol:
hem ne ergen sormaa,:umursamaz:
sende daa neyi atlattın kine,hade caanıımCADIARZU
hem bura karılaa kulübü ,senin ne işin vaa burda,açıyo mu bura senii:hulya:
he yaa,gençliğin güzellini yaşamadan göçüp gitmen kısıımbayanssulusmile
hem ne ergen sormaa,:umursamaz:
sende daa neyi atlattın kine,hade caanıımCADIARZU
hem bura karılaa kulübü ,senin ne işin vaa burda,açıyo mu bura senii:hulya:
benim de ilgilendiğim şeyler var tabi güzel arkadaşlıklar kurdum burda benim kardeşim de olmadığı için evde sıkılıyorum burada sohpet ediyoruz niye böyle dedin ki anlamadım
slmmm kızlar nasılsınızz ne kaynatıyonuzz bakimm a.s.
hoşgeldin datlum..az önce seni andık vallahi.. zemuszemus