- 24 Temmuz 2007
- 2.181
- 7
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #4.681
Meryemcigimm bu mayaj yarismasina katilcam insallah sende katil kiz:)
insallah balim denememi yaptim hic alakasiz oldu ne bilim hint makyaji diye tabir edebilecegim makyaj ben bilmiyorumki zaten
sen yaptinmi bile balim
Benimki türkiyedeydi canim kucuk oglu burda evli..onun yanina geldi stuttgarta..bizim insallah yaza dügün olucak ALLAH nasip kismet ederse..:Saruboceq::Saruboceq:
hayirlisi canim yani siz nisanlisiniz bile öylemi :) bende stuttgartdayim balim burayami gelecek seninki?
bendemi katılsam makyaj yarışmasına bence ustalaştım esmer olduğum halde bayaz olduğuma inandırabiliyosm alanımda ustalaştım bence:dance:
katil katil katil :) askitoya destek tam olsun hehe zaten o katilmadigi icin oy alma sansi azicik yükseliyo
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum resmen kendimi eve kapattım bir süredir 5 vakit namaz kılıyorum bol bol okuyorum bilmediklerimi ögrenmeye çalışıyorum 1 haftada kurana geçtim yasini kendi başıma okur hale geldim ama gel gelelim kapanma fikri beni çok korkutuyo ya yapamazsam ya olmazsa naparım diye korku içindeyim bi yandanda başım açık dışarı çıkıcam güna giricem yada namazımı kaçıracam diye evimden çıkamıyorum off çok karışıkım ya napıcam ben yardım edin bana lütfen mafoldumben
canim hic sikma canini en önemlisi namazdir gerisi sonradan yavas yavas gelir önemli olan bilincli olarak bunu yapmak, yani gercekten kapanmak istemek neden kapaniyorum deyipde bu soruyu cevaplayabilmek, bir huzura ermek. ve eminimki dua ettikce icin rahatlayacaktir kararin kolaylasacaktir. kaydirigubbakcemile3