- 4 Eylül 2009
- 2.112
- 3
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #4.661
sekerkız a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s. canim benimm nasilsinn??raziya.s.erkan
a.s. canim benimm nasilsinn??
yokmu benim bu deprosyandaki halime bi yorum daha yapıcak biri ya mafoldumben
yokmu benim bu deprosyandaki halime bi yorum daha yapıcak biri ya mafoldumben
tşk benimde uyku ile başım dertte :)) amma iyiyim hamdolsun sen nasılsın
canım detaylı konuşuruz bi ara bende depresiflerdenim dertleşiriz:dance:
peki şekerim konuşuruz bi ara
raziyerkan konu bu cnm
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum resmen kendimi eve kapattım bir süredir 5 vakit namaz kılıyorum bol bol okuyorum bilmediklerimi ögrenmeye çalışıyorum 1 haftada kurana geçtim yasini kendi başıma okur hale geldim ama gel gelelim kapanma fikri beni çok korkutuyo ya yapamazsam ya olmazsa naparım diye korku içindeyim bi yandanda başım açık dışarı çıkıcam güna giricem yada namazımı kaçıracam diye evimden çıkamıyorum off çok karışıkım ya napıcam ben yardım edin bana lütfen mafoldumben
bu arada ben yatorm kızlar bu ilaç uykucu yaptı beni:dance:
tşkr. ederim kızlar yorumlarınız için çevremden aaa diye bi tepki alıcagıma eminim ama ben bunu istiyorum benim korkum kendimle giyinmeyi süslenmeyi makyajı seven biriyim ilerde kendimi mutsuz hissedemiyim diye düşünüyorum saçma gelebilir bu size ama ne biliyim böyle şeylere geçiyo kafamdan
yoksa evet Allahtan başka kurtarıcı yok bunun bilincindeyimm
Iyi geceler canimm
Sekerkizin söyledigi gibi bncede streess yapma canimm..
Cevrendekilere aldirma ne dusunurler falan diee..Ahirette cevrendekiler yaninda olmuycakya..Kalbinden geldigi gibi davran:teselli:
Bende yatiyorum hepinize iyi gecelerr öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan