- 7 Ekim 2009
- 3.073
- 7
- 40
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #4.641
..
on41 hastamisin canim, neyin var??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
..
selam on41, talya
nasilsiniz kizlar?!?!
sağol tatlım, dün üşüttüm baya ya :gitme:on41 geçmiş olsun:teselli:
..
canım öncelikle böyle bir düşüncen olmasına sevindim.. kendi isteğinle kapanmak istemen daha güzel.. kendine bi kaç eşarp al. hazır olduğun zaman kapanırsın. ve biz çok seviniriz opuyorumnanaktanbende kapanmayı düşünüyorum ama nasıl yapıam ne edicem bilmiyorum aslında çok heycanlıyım ama ayrıyetten teredütteyim yha tekrar açılır mıyım die.ama kapanmak istesem aniden karar versem desem eşarpım bile yokkaydirigubbakcemile3. arkadaşlarımda kapandı bende istiyorum ayy akibedim ne olucak çok merak ediyorum şuan çok kararsızım.eşarplara baktım ve çok heveslendimm:kedi:
sağol meryem cim.. gittim ama görüşebildin mi diye sor :bbo: gittim ama çok kalabalıktı..kontörğmde bitti arkadaşı arayamadım..kendimi de iyi hissetmiyordum duramadım döndüm eve :gitme:
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum resmen kendimi eve kapattım bir süredir 5 vakit namaz kılıyorum bol bol okuyorum bilmediklerimi ögrenmeye çalışıyorum 1 haftada kurana geçtim yasini kendi başıma okur hale geldim ama gel gelelim kapanma fikri beni çok korkutuyo ya yapamazsam ya olmazsa naparım diye korku içindeyim bi yandanda başım açık dışarı çıkıcam güna giricem yada namazımı kaçıracam diye evimden çıkamıyorum off çok karışıkım ya napıcam ben yardım edin bana lütfen mafoldumben
slm kızlar ben geldiim:dance:a.s.
canım bu kadar karamsar olup kaptırma kendini..akannehir herşey kararında güzel.. hazır hissetmiyorsan uygulama zaten.. ibadetini yapman,Kuran ını okuman çok güzel opuyorumnanaktan . ama kendi kendine baskı yapıyorsun anladığım kadarıyla. yapma bunu, inançlarını rahatça yaşa. hazır olduğunda da kapanırsınkaydirigubbakcemile5
nerde kaldın :dilcikar: kimse yok bu akşam :gitme: yalnız bıraktınız beni..
topic sana emanet şekerkız ım..çıkıyorum ben
razisim gözün aydin izinemi gitmislerdi? seni nezaman geliyorlar istemeye? benimde kaynanam persembe geldi isleri vardi türkiyeye gitmislerdi banada böyle bi kelepceli bilezik getirmis türkiyedeki görümcemde bi esarp ve güzel bi corap yollamis kislik söyle sakal ipli cok hos :)