- 11 Aralık 2009
- 8.819
- 2
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #3.861
işte budur benim tarzım kötümü yani ALLAH ALLAH yaaaa
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de hemen nem kapıyorsun yaaa :) fikir paylaşmak kötü mü ..merak etme tartışmaya dönerse ben yönünü değiştiririm ama fikirlerimizi de paylaşmamız lazım değil mi nerede paylaşacağız peki aç bir konu da fikir alışverişinde de bulunalım sadece elbiseyle olmuyor bu işler :)
kizlarr buyrunn kuzenimin sozunde giyindigim kiyafetimkaydirigubbakcemile2
cankıız ben bu resmi görmemişiiimakannehirakannehirakannehir
yeleğine eşarbına kısacası sana bayıldım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ben ten örtünmesinden bahsetmedim zaten örtünmekten bahsettim kalçalar göğüsler belli olmayacak bunlar zaten olması gereken ama acızık kalın çorapla bacak görünüyor diye de fırtına koparmanın alemi yok sanırım
haklısınız örtünmeden kimsenin anladığı yok
herkes kendi nefsinin peşinde ise eğer uzun daracık etekler giyenlere ya da daracık upuzun tunikler giyenlere de nefis dersi verirseniz sanırım çok iyi olacak
ben şahsen daracık pardesü yada tunik ya da uzun ama dar etek giyenleri bacağı azıck kalın çorapla görünenlerden daha teşhirci ve nefisçi görüyorum kusura bakmayın kalın çorapla bacağın belki de onda biri görünüyordur ama o daracık kıfayetlerle nereler görünüyo acaba
bunun ksıtası bumu ayrıca insanları teşvik etmek gerek soğutmak değil
cankıız ben bu resmi görmemişiiimakannehirakannehirakannehir
yeleğine eşarbına kısacası sana bayıldım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
cankız canım eşarbını bağlama stilinden mi bilmiyorum bana da çok daha tatlış geldin, ne kadar da şık ve zarifsin :asigim:
ebru bayramlıkların süper bluzun çok hoş güle güle giy a.s.
cankız çok sempatik ve şıksın yelekte o biçim yanii :lepi:
altini yapmassaniz sevinirim arkadaslar sohbete katilamiyorum bari resim paylasayim
altina kot etegimi giymistim ikisindede