- 28 Haziran 2008
- 6.102
- 1
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #3.841
KISLAR HEPİNİZİ BOL BOL ÖPÜYORUM CANLARIM...
hoşgeldin kedicik.naçizane söyleyeceklerim olacak bu jahayılı yolda yeni adımların için...
şu zamnda şimdilerde kapalı olark kıyafet zorluğu çekmezsin.
yani artık herşey kapalılara uygun zaten.
pantalonda giysen etek boyu dizinde uzun şeyler,uzun kollu etek giydiğindede bacakların gözükmeyecek şekilde giyinirsen hem rahat edersin hemde doğrusunu yapmış olursun...
mesela bende pantalondan asla vazgeçemem,etek giydiğimdede ya kalın çorap ya da botla falan kapatırım.
işin mantığını ve doğrusunu kavradıktan sonra emin ol zor olmayacaktır...
inş en yakın zamnda nasip olur canım...
Merhabalar arkadaş;
Allah nasip ederse kapanmak istiyorum.Bir sorum olacaktı.Ben spor gyinmeyi çok seviyoum.Şimdiye kadar günlük hayatımda hiç etek giymedim.Tesettürlü giyindiğim zaman kot pantolon üzerine tunik tarzı kıyafetler trikolar giyebilir miyim?Üniversitedeyken birçok kapalı arkadaşım bu şekilde giyiniyordu ve hoşuma gidiyordu .Tesettürlü arkadaşlarım bana bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Teşekkürler
hoşgeldin kedicik.naçizane söyleyeceklerim olacak bu jahayılı yolda yeni adımların için...
şu zamnda şimdilerde kapalı olark kıyafet zorluğu çekmezsin.
yani artık herşey kapalılara uygun zaten.
pantalonda giysen etek boyu dizinde uzun şeyler,uzun kollu etek giydiğindede bacakların gözükmeyecek şekilde giyinirsen hem rahat edersin hemde doğrusunu yapmış olursun...
mesela bende pantalondan asla vazgeçemem,etek giydiğimdede ya kalın çorap ya da botla falan kapatırım.
işin mantığını ve doğrusunu kavradıktan sonra emin ol zor olmayacaktır...
inş en yakın zamnda nasip olur canım...