Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

oyyyyyyyyyy...akannehir çook güzel cnm işlemeli taşlı gelinliklere bayılıyorum.. çok yakışmış..üstünüde bi görebilseydik :kedi:

kelebekk ve tiamoo tsk ederimm canlarr a.s.

bu arada meryem03 bizim yeni damatta denizlili :) valla elimizi kolumuzu yer ile attik bakalim.. karadenizden gelin alcaz.. egeli damat.. hadi bakalim Allah benim karsima hayirlisindan cikarsin insallah kaydirigubbakcemile3

abowwww :asigim: çok güzel canım hakkaten ya..bel de incecik olunca süpr durmuş.. güle güle giy,salına salına yürü kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

cnm ben Denizliliyim ya çok şaşrdım akannehir

ya kızlar ne çokyazıyorsunuz valla maşallahınız ama okuyamıyorum hiçbirine yetişemiyorum o yüzden yazamıyorum :bbo:
kız zarifecik yine buldunmu fırfırlıyı kaydirigubbakcemile3 çok güzel tatlım farklı bir model sana da çok yakışır eminim çıtı pıtı şöööyle :1closedeyes:

zarifecik kizz evlenince net almazsann dugun resimlerini nasil gorcezz.. bidaha gelmicenmi kkya.. bizi birakiyosun yani.. terk ediyosun.. tamam tamam oyle olsun mafoldumben:gitme:senağlama

tesadufen bakmıştım icime doğdu galiba zarifem yine supersinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…