Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

çay doldrdum gldm kendme cnm gldm gldm....e napıosun nasıl gidio hayat (çayımızda yudumlayalım bi yandan ) kaydirigubbakcemile3:içelim:

hüp hüp hüp biraz soğumuş ama neyse kaydirigubbakcemile3

napiim cnm,mandalina soyuyodum bende.. aşkım yarın bandırmadan ist. a kuzeninin nikahına gidicek..ve içim inanılmaz sıkılıyo sabahtann beri.nefes alamıyorum sanki. kötü bişiler hissediyorum :gitme: Allah korusun
sen napıyosun cnm, senin ki nasılmış.?

hayırdr cnm ya niye kötü hissediosunki :uhm: ...bnmkide napsın bugn görüştük bebek yüzlümle yani msnde çok özlemişm çok :asigim::asigim::asigim:

mrb kızlar... bugun yenı telefon almak ıcın bakındımda bulamadım bırsey =( sizler ne yapıyorsnuz? cay ıccem bıde bırazdan once yemek bulasıkları ama bugun epey gec vakte kaldık =)

mrb kızlar... bugun yenı telefon almak ıcın bakındımda bulamadım bırsey =( sizler ne yapıyorsnuz? cay ıccem bıde bırazdan once yemek bulasıkları ama bugun epey gec vakte kaldık =)

cnm bizde çay içioduk on41 imle sende katıl bize kaydirigubbakcemile5.....hangi model bakıosun telefon cnm ?

dualrım hep onunla zaten cnm.. işin kötüsü içim ne zmn kötü olsa illaki bişiler olmuştur..:gitme: böyle olmasa kendi kuruntum dicem. ondan daha çok sıkılıyorum..neyse iyi düşüneyim, Allah a emanet hepsi opuyorumnanaktan

ellerine sağlık cnm.. normalde çay sevmem ama senin ki papatyayla birleşince güzel olmuş hüp hüp

ohh banada çay dışardan geldim içim üşüdü resmen..şimdi de melemen çekti canm yapıp hopp mideme indirdimalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…