Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

ayy dikkat et zeynep begüme hasta leyin olmasın
ebru yinede seviyosun danteliiisositososito
kapıya asma olayıda sadece özel günlerde flan mevlüt okutursun vs...flan yani yoksa hergün kapıda ne işi varkaydirigubbakcemile3

bende hasta olur die korktum zaten canım havalarda soğudu mazallah..
ya yapılınca bazen kullanılıyor ama yapmayı sevmem bugun ilk defa ip aldım kızıma atkı örücem bakalım becerebilcemmiopuyorumnanaktan

iyiz kristaltane sen nasılsın canım

Selam fistiklarr naparsiniz..?

cimcimemm Allah yolunu acik etsinn kardesinin.. su gibi gidip gelsin..

cekemeyenlere inat NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE..!!

Allahin izniyle askerlignii cabucak yapip gelir.. a.s.

Saol cankızım tüm askerlerimize Allah güç kuvvet versin, o pislikler gibi eğitim almıyorki bizim evlatlarımız ana kucağından asker ocağına gönderiyoruz...
ınşallah teskereyi aldığı günleride görürüz...:
a015:

günaydııın
eşarp topiğine yazdım buraya da yazam faydam olsun

dün kadıköy salı pazarında bi tezgah buldum
pierre cardin 40
aker 30
armine 30
cacharel 50
lira ve hepsi orjinal etiketleri amblemleri üzerinde.ben anlardım sahte olsa bilirim bu işlerikaydirigubbakcemile3
tavsiye ederimm kaç katı fiyat vermektense süper bence bayıldımmmm:lepi:
[/B][/B]

aay inanmiyorum yaa, nekadar sanslisiniz:çok üzgünüm:,keske bende gidip hemen alabilsem, ancak yazin konyadan bakabilirim artik senağlama

zarifem benm eşarpçım o..ilk kapandığımdan beri ondan alışweriş yaparım cumartesi pendik pazarına gelio bu hafta gitttim indirim yapmış..cachareller 75 ti..dewamlı müşterisi olunca yardımcı oluo he aklında olsun ümraniye ve sultanbeylindede açıo tezgah..:eek:

sizlerin tatli sohbetlerine katilamiyorumya gücüme gidiyooo :KK43:

okuldan firsatmi buluyoruz ah aah

ahh canım beniiim:teselli:

iyi geceler canim opuyorumnanaktan

kiz biricikk, o topigindeki basörtüler nekadar harika yaaaa :1shok: nerdeyse hepsini acayip cok begendimmmm , hepsini istiyommm kafamçokkarıştı

al hepsi senin olsun sultano:CüvCüv:netcem ben o kadar eşarbıkaydirigubbakcemile3

X