Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan,senin yokmu bişeyler

düğünüme daha var ama az çok başladım..annem başladı gerçide =) benm kendi yaptığım pek yok cnm ya etamin yaptım kendime seccade... güzel bir örnek bulursam Allah yazılı faln büyük yapıp duvara asmaya düşünüorum evime inş :hulya:

bende öyle bişey istiyorum allah yazılı altın rengi simli iple işliceksin süper olur ben bi araştırayım
bulursam sanada gösteririm

ama nakışçılara yaptırabilirsin makinede çok güzel yapıyolar

Son düzenleme:
tamm canm bulursan banada yolla çok sevinrim..bende bulursam sana yollayayım..annem yapmış evlenmedn önce siyah simli beyazın üstüne mükemmel bişey çok hoşuma gidio...

yok cnm yapmadım yani çeyiz olarak yapmadım inş tel kırmaya gidicemde kurstan haber bekliorum...sen nler yaptın başka ?

bende eklediğim havlulardan başka 3 4 tane daha var yapılmış
40 tülbent
tepsi içi
bi tane yatak odası takımı bi tane daha yapıcam inşllh
annem de20 25 lif yaptı
10 çetik var daha isemiyorum
mutfak takımı yapıyodum yarısı duruyo...
birde elimde şömen vardı yarım oda beni bekliyo vs...
daha yapılcak bi kaç önemli şey kaldı ondan sonrada hiçbişey yapmam yeter bu kadar :lepi:

41 kere maşallah ya ne hamaratlısın sen öle mümkün değil yapamam o kadar ...inş hayırlı kısmetin çıkarda hayırlı günlerde kullanırsın inş cnm:hulya::asigim:

inşllah canım hepimiz çeyizlerimizi güzel mutlu günlerde kullanırızkaydirigubbakcemile5
hevesliyim bu konularda beğendiklerimi hemen yaparım
şimdide mutfak havlularına taktımkaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ne bee kötü bişey mi dedim çok yapmışınn maşalah sana valla ama nereye koycan o kadar danteli tülbent,lif bende de var da

kötü değildi ama sevmedim:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sana öyle geliyo çok değil bikerem tabiii senin yok o kadar kıskanıyonlülülülülülü
havluları kapılara ascam bi kerem tülbentleride kafama takcam çetikleride giycem eee boşta kalan var mı:mymeka:

iyim bende ewdeyim kızımla bi gün işe gittik beraber millet kazan kaldırdı cocugu hasta edersin die bende 1 ay daha ewden calısmaya devam edicem ne kadar patlasam da çatlasamdakaydirigubbakcemile2

biricik dantel olayını oldum olası sevmem annemin küççükken elişi yap baskılarına büyük bi azimle başkoymuslugun tatlı huzurunu yasıyorum halen daha kaydirigubbakcemile3ama onun yaptıklarını ara ara kullanmaktanda kendimi alıkoyamıyorum ütülerkende çok güzel anıyorum ama havluyu kapıya asma olayını hiç sefmem bende ya o ne ölekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…