Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

kızlar yaa biri benim resmimi ve adımı kullanarak facebook da profil oluşturmuş ..yeni farkediyorum..ve 31 arkadaşı var.hiç birini de tanımıyorum :gitme: çok sinirliyim yaaaaaa

kafamçokkarıştı adın neyse de resmini nerden bulmuşfisfisfis arkadaşlarından tanıdığın var mı?

kime şikayet ediliyor bu durumda kızlar hiç facebook açmadım pek bilgim yok ama neden kim böyle bir şey yapsınki on41 aklına gelen biri var mı?

on güzelim aynısı bi arkadaşım başına geldi hemde kzıın bikinili fotolarını koymuştu..sana gıcık olan biri yapmıştır kesn ya reziller

kime şikayet ediliyor bu durumda kızlar hiç facebook açmadım pek bilgim yok ama neden kim böyle bir şey yapsınki on41 aklına gelen biri var mı?

canim banada olmustu aynisi, bi baktim bi profil var ve benim resmim ? shoka girmistim inanki.
allahtan bizim bi ortak arkadasimiz vardi. bi erkek.
meger bir kiz benim resmimle profil acmis, o ortak arkadasimiz olan erkege yakinlasabilmek icin.
kendine güveni yok sanirimki benim resmimi kullanmis
bende arkadasima rica ettim, kizda sildi resmi nihayetinde..

ama bence facebookda sikayet ediliyor, gir o kisinin profiline, ve sikayet et yaziyor asagida kenarda solda. oraya bas. istiosan banada ver linki, bende sikayet ediyim
daha cok kisi sikayet ederse daha cabuk kapaniyor

bizim de bi ortak arkadaşımız var canlarım..hemen ona mesaj attım. valla görünce başımdan kaynar sular döküldü..şikayette de bulundum..ne kadr dikkate alınır bilemem :gitme:

kızlar ben yatayım yarın sınavım var hayırlı geceler herkese
on41 en kısa zamanda çözersin inşallah durumu canım sıkma canını hallolur
kendinize iyi bakın

merak etme canim, dikkate alirlar insallah sikayetini, kapatirlar onu. bu insanlar niye böyle yapiyor anlamiyorum, kendine güvenin yoksa hic resim koymaaa allah allah, kul hakkindan hicmi korkulari yok

yaw yazmadan cikmayim diye lülülülülülü Allah alla can bogazdan geliyo.. bu arada canim senin kekinden cekti kizz.. yapta yiyelim opuyorumnanaktan:icecream:

oldu bebek ben yaparım sende yersin:mymeka:avcunu yalaalülülülülülülülülülülülü
sen yapta ben yiyemcokacimcoook

kızlar yaa biri benim resmimi ve adımı kullanarak facebook da profil oluşturmuş ..yeni farkediyorum..ve 31 arkadaşı var.hiç birini de tanımıyorum :gitme: çok sinirliyim yaaaaaa

canım geçmiş olsun yaa resmini nerden bulupta koymuş ki:sinifsinif:

oww buldm cnm benyakından gordum cok guzeller gercekten bu modller uzerınde paralnsın sanda yakışmış cnmşeniz

sağol cancazım...

karalahana kahverengi cantan cok hosuma gitti yaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım...bakırköyden almıştım.ama artık yok...

diçerim yine yakıyorsun,pantalon koyu kahve değil mi kuzucum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…