Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

Cimcime cnm öyle bi heycanla okudumki ...evlilk teklifi çok değişk ve hoş olmuş bnce :1rolleyes: hayırlı olur inş cnm....peki nasıl tanıştınız ?

anam neler olmus
cımcıme Allah hayırlı etsın tesetturle devam edebıleck mısın onu sordun mu
aa zarıfe sımdı okudum hemen bakıom albumune meraklan

hayırlı gunler ve işler bu arada

biricik kaldik evde kaldikkk yetisin gomsularrrrrrrrrrrrr..

cimcimemm cok sevindim caim yaa Allah bozmasin tamamina erdirsinnn insallahhhhhhhhh a.s.

ay cankıız cimcimede evde kaldım öyle diyodu nerdeyse çabucak buldu.
cimcimenin özel duası var evlilik için onu okumuş öğrenmemiz lazım..iyide sen okuyosun evlenmeyi niye düşünüyon yeni aklıma geldi haa:ecrin_bebek:

geheheh kiz ne evliligi :) ben sana takiliyorumm.. evlilik son planda once okul.. ama konustugum birileri olsa yinede fena olmaz kaydirigubbakcemile3 bu arada o duayi gercekten icten okumus olsa gerek baksana bi anda tum dunyasi degisti.. sende oku bebeem

bana fazla takılma bebek:ecrin_bebek:
okuycam bütün kalbimle:Saruboceq:

Teşekkürler kızlar hiç beklemediğim bir anda gelişti bu olaylar...
Papatyacım bizim keşanda tanıdığımız bir binbaşı var bu onun askeri tanışmışlar, binbaşı onunla beni yakıştırmış. Düşünsenize komutanı askerinin peşine düşüp kız istemeye geliyo :))
Diçercim tabi tesettürle ilgili sorun yok zaten onun istediğide o.
Kızlar hep dua ederdim, "Allah'ım benim karşıma öyle birini çıkarki 1 vakit namazı kaçırdığım zaman yada ibadetlerimi aksattığım zaman o beni uyarsın" diye. ınanırmısınız buda aynen öyle biri.
Bu arada o duayı bulursam hemen yazıveririm merak etmeyin.

cimcime seninle daha önce hiç yazışma fırsatı olmamıştı
yazını okudum çok hoşuma gitti
öyle samimi yazmışsın ki
nasıl tanıştınız çok merak ettim canım

Allah daim eylesin inşallah
nişanlılar kervanına katılmaya az kaldı desene
hadi hayırlısı olsun
darısı bütün bekarlara hayırlısı ile...opuyorumnanaktan

Hejarcım valla içimden ne geçtiyse onu yazdım, hatta bazı yerlerde saçmalamış olabileceğimi bile düşündüm, ama üzerinden geçmeden paylaştım sizinle...
Canım tanışmamızda bir garip oldu, Semih abi yani bunun komutanı msn adresini verdi bana eklemem için ben ismini beğenmedim :)) bu arada adı ethem eklemeyide pek düşünmedim. Yarım saat sonra tekrar aradı hadi ekle seni bekliyo diye, o arada ethemide aramış kız seni bekliyo diye :)) Kalktım açtım msni ilk gün baya resmiydik, resimleri falan attık birbirimize ama çok soğuk geldi bana. 2. gün kamerayı açtık ve tanışma fırsatı doğdu. Sonra telefonda konuştuk falan yaklaşık 1 ay bu şekilde görüştük.
Benim bir arkadaşım eşine telefonda aşık oldu, ben ona hep gülerdim ya nasıl olur telefonda aşıkmı olunurmuş diye :)) Olunuyormuş meğer...

aşkın nerede ne zaman geleceği belli olmuyor ki canım
herşey gönlünüzce olsun inşallah canım,
senin adına çok çok sevindim,
öyle güzel anlatmışsın ki aşık olduğun yazdıklarından belli:asigim:

ay gerçekmi canım yaa ben kendime inanamıyorum bir türlü, hatta birinin evlilik teklifine evet diyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.
Tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim...

5 yıllık bir ilişkiden sonra 1,5 aylık nişanlılık evresindeyim şu anda canım:asigim:

ooo o zaman sen bu duyguları benden daha çok anlayabilirsin.
Yengem ben üzüldüğüm dönemlerde hep söylerdi sen diğer yarını bulunca çok mutlu olacaksın, işte bu diyeceksin diye. Şuan bulduğuma inanıyorum işte. Birçok kişiyle görüştüm, hatta sevdim ve ayrılınca çok ağladım. Rabbime hep dua ediyorum eskisinin sevgisinin daha çoğunu evleneceğimi kişiye duymamı nasip etsin.
Benim hikaye baya bi uzun açmayayım en iyisi...

işte o yüzden anlayabiliyorum aşık olduğunu canım
gerçektende öyle diğer yarın oluyor
benim ondan önce sevdiğim kimse olmadı
gözümü onda açtım...
hikayeni başka zaman dinlemek isterim canım
benim şimdi çıkmam gerekiyor
kendine iyi bak herşey gönlünce olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…