Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

life cityy.. tebriklerr Allahim daima mutlu etsin ayyyyyyy cok seker olmussun yaaaaa yerim ben seniopuyorumnanaktan

zarifecikk nisan fotolari nerde pekikaydirigubbakcemile2

life_city çok çok güzel bi gelin olmuşsun çok yakışıyosunuz birbirinize:lepi:
mutluluğunuz ömür boyu sürsün
bi yastıkta kocayın:))

Kızlar bana dua edın ya kötü günler geçiriyorum,desteğe ihtıyacm var

üzme tatli canini en kisa zamanda gecer insallah
kaydirigubbakcemile3

cankız ve lahana süpersiniz

meryemcim geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

selam kizlarr naparsinizz

meryemcigim cok cok buyuk gecmis olsun canim a.s. Allahim esirgemis seni

hepinizden Allah razi olsun ...kaydirigubbakcemile3

canim cok buyuk gecmis olsun,
dikkatli ol canim ya allah korumus.
ben cok sukur elhamdulliallah atlattim cok iyiyim cok sukur.
kendine cok dikkat et.
nasil oldu bu arada kaza?baskasiylami carpistin.

ben düz yolda gidiyordum karsidan gelen araba sola dönecekti gecmemi beklemedi önüme cikti nekadar firen atsamda en az 60la falan arkasindan gecirmisimdir... Allaha sükür yine korkmam arabaya binerimde ama hala heryanim agriyor.. kaydirigubbakcemile3

zarifeeeem hayirli ugurlu olsun resimlerini bekliyorum

life city rabbim hic ayirmasin insallah nekadar güzel olmussun yüzün ak gözler mutlulukdan paril paril... darisi basimiza diger resimleri bekliyoruuum

Son düzenleme:
life_city maşallah allah nazarlardan saklasın bi yastıkta kocayın çok yakışmışsınız özeelikle duvağını çok beğendim

Selam kızlaaar bu haftasonu benimki annemle tanıştı.
Ay nereden başlasam bilmiyorum, en önce şunu söyleyeyim muhteşem bir haftasonu geçirdim...Kısaca özetleyeyim.
Cuma eniştemin doğum günü vardı, cumartesi sabah benimki komutanıyla geldi ablamlara orada kahvaltı yaptıktan sonra bize geldiler...
Bir süre oturdular tabi annemin tereddütleri olduğu için baya sertti, saolsun onlar gelmeden beni bi güzel ağlattı.Komutanıyla biraz oturduk, eniştemle onlar dışarı çıktılar, biz evde yalnız kaldık. Kızlar çok güzeldi yaa gözleri, bakışları gözümün önünden hiç gitmiyor :)) 2 saat kadar yalnız konuştuk sonra eniştemler geldi yemek hazırlıklarına başladık yemek yediler. Güya cumartesi gelip hemen döneceklerdi, eniştem dediki bugün maç yapıcaz adam yok sizde kalın maç yaparız dedi. Onlarda hiç tereddütsüz tamam dediler :)) Akşamda benim kuzenlerle maç yaptılar tabi onlarlada tanışmış oldu.
Sonra yengemler geldi bize, onlarla da tanıştı hepsi çok sevdiler kuzenim çok sıcakkanlı diyo. Gece 12'ye kadar hep beraber oturduk, tabi ben koşuşturmaktan öldüm. Sonra onlar ablama gidip yattılar, biz kuzenlerle bir süre daha oturduk. Gece msjlaştık. Pazar günü 11 gibi kahvaltı yaptıktan sonra yine geldiler, bu esnada amcamlada tanışmışlar amcamda çok sevmiş. Ben kahveleri yaparken yanıma geldi beraber hazırladık, çok güzelsin dedi :)) Sonra bana evlenme teklif etti, "ben kararımı verdim, bundan sonra seni eşim olarak görmek isterim, evlenirmisin benimle" dedi. Tabi ben şok elim ayağım birbirine dolaştı, kahveyi fincanın kulpuna döktüm :)) Ya nasıl oldu bilmiyorum ama sanki beni büyüledi ve bende evet dedim. Sonra annemin yanına gitti "biz kararımızı verdik" dedi. Annemde herkesin içinde "evet" diyin sonra sorun olmasın dedi. ıkimizde evet dedik.
Sonra "ben vakit kaybetmeden sizi ailenin bazı fertleriyle tanıştırmak isterim, Annem ızmirde ama ıstanbulda dayım var onu buraya getirmek istiyorum tanışmak istermisiniz" dedi anneme. Annemde tamam dedi, yaklaşık 1 saat sonra geldiler, yine bir yemek faslı oldu. Onlarda çok beğenmişler, hatta yengesi "artık bizede gelirsiniz beraber" gibi laflar etmeye başladı. Daha sonra yengem geldi yengemle baya anlaştılar, çay verdik, o esnada yine mutfağa geldi benimki, resim çektirdik. ılk önce ben istemedim ama zorlayınca hayırda diyemedim, düşünsenize mutfak manzaralı bir resim :)) Ve kalkma zamanı geldi... Ve artık gidiyoruz dedi, yine mutfakta vedalaştık, gittiler. Gece 12 gibi msj attı, "Esram nasılsın, içimde tarifsiz bir sevinç var, seninle bu yola beraber adım attığım için çok mutluyum, bizimkiler sizden çok memnun kalmışlar, en kısa zamanda annemde gelecek".
ışte böyle kızlar son bir ayda hayatımda o kadar güzel gelişmeler olduki, Allah bozmasın diyorum. ınanın hepinizin bu güzellikleri tatmasını istiyorum, tabi sonucunda acı olmadan, bir kere o acıyı yaşadım ikincisinde yaşamayı istemem.

Hayırlı Sabahlar herkese

Life City Allah mutluluğunuzu daim eylesin canım çok güzel olmuşsun

Zarifecik sana yazdım albümüne burdanda maşallah

Cımcime inşallah hayırla huzurla güzel bir yuva kurarsınız...

opuyorumnanaktan

ay cimcime gözümü kırpmadan okudum
sen baya baya aşık olmuşun
seninkide baya hızlı çıktı
daha 1 ay öncesine evde kaldım diyodun nerdeysekaydirigubbakcemile3
ama oldu hiç ummadığın anda.inşallah heyecenın ömür boyu sürer....senin adına çok sevindim
darısı benim başıma ee sende gittiğine göre sıra bende ve cankız dakaydirigubbakcemile5

Saolun kızlar.
Biriciğim hakkaten öyle diyordum, ama nasıl böyle bir gelişme oldu ben bile hala inanamıyorum.
Hayırlısı diyorum hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…