Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

ay cankıız cimcimede evde kaldım öyle diyodu nerdeyse çabucak buldu.
cimcimenin özel duası var evlilik için onu okumuş öğrenmemiz lazım..iyide sen okuyosun evlenmeyi niye düşünüyon yeni aklıma geldi haa:ecrin_bebek:

aman hayrına paylaş o duayı cimcime kaydirigubbakcemile3

yalnızlıktan sıkıldım iyice :kedi:

Bu arada hikayen inanılmaz derecede umut aşıladı, sağol yaa opuyorumnanaktan

ınşallah her şey hayal ettiğiniz gibi gerçekleşir... Rabbim ayırmasın...

Kızlar hadi herkes birbirine dua etsin...
Belki birbirimize yaptığımız dualar kabul olur...
Ayrıca yazdıklarınız beni çok mutlu ediyo, onu sevdiğime ben bile inanamıyorum çünkü...

amin canım inşallahh mutluluk gözlerinden okunuyorr

life cityçok çok tebrikler canımm çok yakışmış.çok güzel olmuşsunn:lepi::lepi:

life cityy.. tebriklerr Allahim daima mutlu etsin ayyyyyyy cok seker olmussun yaaaaa yerim ben seniopuyorumnanaktan

zarifecikk nisan fotolari nerde pekikaydirigubbakcemile2

life_city çok çok güzel bi gelin olmuşsun çok yakışıyosunuz birbirinize:lepi:
mutluluğunuz ömür boyu sürsün
bi yastıkta kocayın:))

life_city mutluluklar canım

zarıfe hanı resımm le nısanım oldu demeylen olmuyor hehe hayırlı olsun

selam kızlarr evlendim geldmbuyrunnnnnnnnn
stüdyolar daha çıkmadı gelinliğim çok belli değil ama yinede merak edenler vardı koyayım dedimm
öpüyorum sizlerii
stüdyo fotoları için başlık açarımmm.
zemuszemus

Çok güzel gelin olmuşsun canım rabbim mutluluğunuz daim etsin mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür boyu mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan

üzme tatli canini en kisa zamanda gecer insallah
kaydirigubbakcemile3

hepinizden Allah razi olsun ...kaydirigubbakcemile3

ben düz yolda gidiyordum karsidan gelen araba sola dönecekti gecmemi beklemedi önüme cikti nekadar firen atsamda en az 60la falan arkasindan gecirmisimdir... Allaha sükür yine korkmam arabaya binerimde ama hala heryanim agriyor.. kaydirigubbakcemile3

zarifeeeem hayirli ugurlu olsun resimlerini bekliyorum

life city rabbim hic ayirmasin insallah nekadar güzel olmussun yüzün ak gözler mutlulukdan paril paril... darisi basimiza diger resimleri bekliyoruuum

Zarifemm.....nasıldı nişanın hihoyyyt

Life city....hayırlı olsun çok güzel bi geln olmussun a.s.:nazar:

canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşAllah..

çok güzel bir gelin olmuşsun..

hep mutlu olun...

canım sende gelinliginde çok güzel Allah bir ömür boyu mesut etsin inş...:nazar::nazar:

life_city maşallah allah nazarlardan saklasın bi yastıkta kocayın çok yakışmışsınız özeelikle duvağını çok beğendim

Hayırlı Sabahlar herkese

Life City Allah mutluluğunuzu daim eylesin canım çok güzel olmuşsun

Zarifecik sana yazdım albümüne burdanda maşallah

Cİmcime inşallah hayırla huzurla güzel bir yuva kurarsınız...

opuyorumnanaktan

5 yıllık bir ilişkiden sonra 1,5 aylık nişanlılık evresindeyim şu anda canım:asigim:

hepinize çoooook tşk ederm arkadaşlar
beğendiğinze sevindimm
darısı bekarlara inş.

kızlar merhabalar herkese
tesettür konusunu görünce birilerine bir faydam olsun diye yazayım dedim
geçen ay abimin düğünü için abiye sıkıntısı çektim tabi hepimizin bildiği gibi bolero dışında çok bir seçeneğimiz yok malesef bolero da bana yamalı gibi geliyor e baştan aşağı abiye diktirmek de nişanlıktan farksız oluyor ve olmama riski var tabi masraflı da haliyle.
bende en sonunda açık elbiseyi aynı kumaşla kapatmaya karar verdim resimleri de ekledim bir fikir edinir birinin işine yarar belki.esinlendiğim gelinlik resimlerini de koyuyorum terziye de bunları gösterdim kaydirigubbakcemile3 sağolsun istediğim gibi yaptı.
elbise aslında straplez üzerindeki arkadan fermuarlı ayrı bir ek içimden göğüs altına kadar gidiyor ordan giydikten sonra iç çamaşırına tutturduk.bir de straplez elbise kaymasın diye tam üstüme oturttum ve ona da göğüs altından südyen askısı diktim önce onu giyiyorsun sonra üst parçayı giyip tutturuyorsun en son elbiseyi üstüne geçiriyorsun ayyy çok karışık yazdımmm galiba fisfisfis
etekleri tül.üstü için aldığım kumaş şifon içine de astar tabi.
elbisenin iki parça olduğunu bilmeyenler anlamamış çok sevindim zemuszemus

Eklentiler

• $gelinlik.jpg
    $gelinlik.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $gelinlik2.jpg
    $gelinlik2.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 35
zeynep sultann cok hos diktirmissinde.. ya bu bence yine tesetture uygun olmamis cunku kollari sonucta kapali degil. bu elbisenin ustune bolero daha hos dururdu diye dusunuyorum...

ayrica aldigin elbiseyi bende denemistim a.s cok begenmistim mankenin uzerindee.. pembe rengini denedimm abimlerin kinasi icin cok heveslenmistimde.. bana pek yakismadii yandan basenlerim cok ciktii oda beni yogi gibi gostermistikaydirigubbakcemile3 ama sana cok yakismis a.s.

cankız sağol canım bende siyahla beyaz arasında kalmıştım ama sözde nişanda siyah giydim bu görümce gelini istemiyo mu demesinler diye açık renk giyeyim dedim tabi siyah giyince bir de ben iyice kemik görünüyorum kaydirigubbakcemile3
haklısın aslında tatlım uzun kollusu daha makbul olur yerimseniben

tabi öyle de hoş olabilirdi canım ama ben normalde yazın da bileğe yakın fakir kol giyiyorum ama kesinlikle bu doğrudur demiyorum tabiki aslı bilektedir.

elbise güzelmiş canım.. =) yakışmış. bende diğer arkadaşlar gibi kol kısmına takıldım ama sen öyle tercih ettiysen sorun yok

on41 yaşını öğrenmek için profiline baktım abla mı diyim sana yerimseniben
iyilik sağlık çok şükür de yarın iki tane sınavım var ama ben aylak aylak dolanıyorum ne olcak halim bilmiyorum kafamçokkarıştı

X