Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

KARALAHANA ÇOK GÜZELİŞ ÜSTÜNDEKİ BAYILDIM WALLAopuyorumnanaktan CANKIZ MAVİNİN EN SEVDİĞİM TONLARI ÇOK YAKIŞMIŞ SANA DAyerimseniben

Karalahana... trençkotun çok güzelmiş çok yakışmış opuyorumnanaktan

Cankızım ... çok yakışmış kıyaftlerin gerçekten şal yakışıo sana opuyorumnanaktan

kız lahanaa.çok şugar olmuşsun maşallah...trenchcoat u yakından da gördüm çok çok hoş.güle güle kullan inşallah opuyorumnanaktan

KARALAHANA ÇOK GÜZELİŞ ÜSTÜNDEKİ BAYILDIM WALLAopuyorumnanaktan CANKIZ MAVİNİN EN SEVDİĞİM TONLARI ÇOK YAKIŞMIŞ SANA DAyerimseniben

Karalahana... trençkotun çok güzelmiş çok yakışmış opuyorumnanaktan

Cankızım ... çok yakışmış kıyaftlerin gerçekten şal yakışıo sana opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canlarım...

daha güzelleri sizin olsun inş..

oy oy oyy cankız tam benim tarzımsın hee maviyi çok severim sanada çok yakışmış ben kemer kullanmayı pek sevmiyodum sayende onada başladımdelikafadulden

karalahana trençkot un rengi çok güzel güle güle eskit

karalahana
cankiz
ikinizde süper görünüyorsunuz

ferhatin sirini iyilestinmi canim tamamen ?

fatolinam az kaldi biz bile sabirsizlikla bekliyoruz melegimizi sen nasil sabirsizsin kim bilir

bende iki gün evvel araba kazasi gecirdim arabanin hali kalmadi cöpe atacagiz Allaha sükür ciddi birsey yok sadece sirtim belim hala agriyor

papatyam gecmis olsun hic duymadik agir depremmiydi? merkezi neresiymis tam olarak?

çook sağol cnm merkez buharkentmiş aydın tarafı ama en çok denzlide hissedlmiş yataktan nasıl fırladımı bilmiorum çok çok kötüydü senağlama...

sana da çok geçmiş olsun cnm Allah ım korumuş :gitme:

sagol canim buharkenti biliyorum canim cok salliyor bizim oralar insallah öyle büyük deprem olmaz gene, rabbim muhafaza ya:çok üzgünüm:

canim cok buyuk gecmis olsun,
dikkatli ol canim ya allah korumus.
ben cok sukur elhamdulliallah atlattim cok iyiyim cok sukur.
kendine cok dikkat et.
nasil oldu bu arada kaza?baskasiylami carpistin.

Selam canlarrr ya sorun bende mi bilmiyorum ama bugun tum gun giremedim kkya.. :uhm: bu arada guzel yorum yapan arkdaslar cok tsklerr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…