tesettür giyim..kızlar hangi pardesuyu almamı önerirsiniz

baybi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
289
1
pardisu almamda bana yardımcı oluuun lütfeeen ..sizce hangi pardisular sizce kullanışlı ve şık memnun kaldığınız pardisular varmı varsa yardımcı olunn

ayy maşallah kızlar bakıp bakıp geçiyosunuz.. kimse neden yorum yapmıyo

canim birsürü cesit var yazlik kislik mevsimlik.....................
sen birkac secenek koy fikrimizi söyliyelim

Uzunluğu önemli bence,çok uzun olunca yerlere sürünüyor,çok zor oluyor,ama kısa olunca bu sefer bi tuhaf hissediyorsun rahat olmuyor,en iyisi yerlere sürünmeyecek kadar uzun olması
Bi de biraz esnek olursa iyi olur,ben bi tane almıştım,çok severek aldım ve giyiyorum,ama esneme payı hiç yok,dar kesim derler ya öyle ve resimlerde kabuk gibi durduğunu farkettim :)
hangi şehirdesin,istanbuldaysan wella nın pardesülerine bakabilirsin,ben uygun fiyata rahat şeyler almıştım,zevk meselesi ama ben öyle çok tokalı kemerli falan sevmiyorum,hele şimdi hamile olunca doktora giderken kullanışlı bi kemeri var,kemer gibi zor değil,o bile zor oluyor,çıkarıp atıyorum,bi de sallanıyor falan dikkat çekiyor,en iyisi sade rahat şeyler bence,hem zaten amaç dikkat çekmemek
Aslında bilindik şeyleri söyledim ama inşaallah yardımcı olabilmişimdir

pardisu almamda bana yardımcı oluuun lütfeeen ..sizce hangi pardisular sizce kullanışlı ve şık memnun kaldığınız pardisular varmı varsa yardımcı olunn

canım bir kere araboy tavsiye ederim..Çok uzun olanlar hep toz içinde kalıyor,ben araboy alıyorum topuktan bir karış kısa..çok rahat...kış için füme rengi veya lacivert ideal bence....tavsiye ettiğim markalar Kayra,şükran,zühre..sezon sonu şu anda ve bunlar yarı yarıya indirime girdi..sorun olursa yine cevaplarım.....

cevapladığın için öncelikle çok teşekkür ederim...yani ben nasıl söylim ilk defa pardesü giyicem ve bu konuda hiç bilgim yok..istediyim pardesü mevsimlik ama, rahat bir pardesü..birde renk konusunda yardımcı olursanız sevinirim:44::44:

« Tesettür Başörtülerini Nerede Bulabiliriz2012 Tesettür Kış Modası »2012 Zühre pardesü modelleri
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
2012 Zühre pardesü modelleri 2012 yılına özel hazırlanmış zühre pardesü modellerini buradan bulabilirsiniz hanımlar. Eminim sizde kendinize göre pardüsü modelleri arasından birisini seçeceksiniz.

yaa bu nerden çıktı ..kızlar yanlışlık oldu kusura bakmayın

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
neden yükleyemiyorum offf offf nasıl yükleniyor fotolar biri bana söylesin

Ben foto eklemeyi bilmiyorum ama sen hangi şehirdesin ?

Öncelikle iyi bir tesettür mağazasına gitmn lazım ve denemen lazım . Oradan boyu ile istersen oynattırırsın eşarplar için de aynı şekilde öncelikle mağazaya git pardüse satan yerde olur.

Armine,setrems vs.

Ama hangi şehirdesin istanbul ,ankara, kayseri ise yönlendirebilirim canım .

teşekkür ederim canım...mağazaları nerde olduklarını biliyorum sormak istediyim ..hangi pardesüler daha kullanışlı ve şık yani hangileri dha çok tercih ediliyor ..ilk pardesü alıp giyeceyim için bilgim yok

gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_AmbvP6fshwjdGl_VqbDmxmZ7c6zozcgkIEpVN8zroEylAxPDRJYS

Merhaba,
Resim eklemek için mesaj panelinden insert image butonuna tıklayın
From url kısmına ekleyeceğiniz resmin linkini kopyalayın

Kendi bilgisayarınızdan ekleyecekseniz from computer bölümünden dosyaları seç diyip önünüze çıkan ekrandan resimleri seçin

not : resim alıntıdır

arkadaşım bu mevsimde kışlık da yazlık da giyemessin

dolayısıyla mevsimlik almalısın

bu resimdeki kapı Armine den aldım cidden çok kullanışlı

hem şık bir çanta ile klasik kullanabilirsin

hem de yandan bir çanta atıp spor ayakkabı ile kombin edebilirsin ki ben öyle yapıyorum

ilk defa pardeü alcaksan siyah lacivert veya kahve al derim ki her renk eşarp ile uysun

ben bu kapımı üstteki eşarp ile de kahve krem kızrmızı siyah eşarplarımla da takabiliyorum

ayrıca deri bu sene moda

ve kap baya ince haziran sıcaklarına kadar giyilir

sanırım çok övdüm

Zühre de kaliteli bir markadır ama senin paylaştığın üstteki model çok klasik

aldığın hem spor hem klasik tarz olursa her şekilde kolayca kullanabilirsin

hımm öncelikle çok teşekkür edrim bana vakit ayırdığın için...geçen eşim ile gittiyimiz bir mağazada bir pardesü denedim rengi siyah öndeki düğmeleri gümüş rengi sportif şık bir pardesüydü..ama eşim ütülendiyi zama parlar deyince vazgeçtim..padesünün rengi siyah sportif belden kemerliydi ..aklım kaldı ama başka mağazalarada henüz bakamadım bilgim yok birde iki çocukla malum zor çıkıyorum..off çok kararsızım yaaa hiç sevmiyorum bu huyumu .

niye parlasın cnm

pardesüyü zaten tersten ütülemelisin

ben bu paresüyü 2-3 defa anca ütüledim tabi tersinden

dikkatli astığın zaman tazlık pardesü harici pek ütü istemiyı zaten=)

hangi şehirdesin bilmiyorum ama Armine gibi markaların mağazaları varsa oralara bi bak

şimdi firmalar yazlık ürünleri çıkardığı için mevsimlik ürünlerde yarı yarıya indirim var

içine sineni al sonuçta hep giyiceksin

bu arada metal düğmeler çok düşüyor o yüzden tavsiye etmem cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…