- 28 Temmuz 2023
- 246
- 108
-
- Konu Sahibi Gokkusagiperisi
Sefa Merve kapıda ödeme vardı sanki bi ara moda selvimde ama şimdi varmıdır bilemiyorum ürünleri güzel özellikle moda selvimMerhaba Bir şey sormak istiyorum yurt dışında yaşıyorum İnternet üzerinden tesettür kıyafet almak istiyorum ama kapıda ödemeli olanlar var mı bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı acaba?hangi İnternet siteleri var bir de?
Ya evet onları biliyorum ama yurt dışına yok diye biliyorum başkada var mı acabaSefa Merve kapıda ödeme vardı sanki bi ara moda selvimde ama şimdi varmıdır bilemiyorum ürünleri güzel özellikle moda selvim
Onlar Türkiye için herhaldeSefa Merve kapıda ödeme vardı sanki bi ara moda selvimde ama şimdi varmıdır bilemiyorum ürünleri güzel özellikle moda selvim
O kadarını bilmiyorumYa evet onları biliyorum ama yurt dışına yok diye biliyorum başkada var mı acaba
Siz yurt dışında mı yaşıyorsunuzO kadarını bilmiyorum
Hayır Türkiye'deyim Trendyol sayfasında tesettür giyim modelleri mevcut sorun asistana yurtdışı kargo gönderiyorlar mı bence gönderseler bile çok fazla para alır kargo şirketleri o yüzden zor yanıSiz yurt dışında mı yaşıyorsunuz
Ben onun için değil yine istesem yaparım ama ben kartla ödeme yapmayı sevmiyorum kapıda ödeme daha güvenilir diye sordum teşekkür ederimHayır Türkiye'deyim Trendyol sayfasında tesettür giyim modelleri mevcut sorun asistana yurtdışı kargo gönderiyorlar mı bence gönderseler bile çok fazla para alır kargo şirketleri o yüzden zor yanı
Bence kartla ödemeli olanlar bana daha güvenli geliyor artık kapıda ödeme kimse yapmıyor kolay kolayBen onun için değil yine istesem yaparım ama ben kartla ödeme yapmayı sevmiyorum kapıda ödeme daha güvenilir diye sordum teşekkür ederim
Evet olabilir işte ben kart kullanmıyorumBence kartla ödemeli olanlar bana daha güvenli geliyor artık kapıda ödeme kimse yapmıyor kolay kolay
İnşallah aradığın kapıda ödemeli siteyi bulursunEvet olabilir işte ben kart kullanmıyorumaçığı bu o yüzden kapıda ödemeli daha çok işime geliyor