Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinliğim satılık değil, ücretsiz vercem. evde boş duracağına birinin işine yarasın istiyorum. Mail atabilirim resimleri ilgilenen olursa.
Mail adresini yollardan fotograf gonderebilirim.
Resimleri ekledim ...canım resmi var mı gelinliğinin bende inşallah 1 aralıkda evleneceğim ama henüz gelinlik bakmadım:2:
merhabalar ekimin 23unde kuzenımın dugunu var...durumları ıyı degıl...kırada oturacaklar ve mevlut ıle evlenecek onun ıcın bu gelınlıgı ona verırsenız gercektende cok buyuk bır hayır ıslersınız...tesekkur edrerım
Teşekkür ederim:) inşallah...ben çok beğendim gelinliğinzi, ama evliyim :)
ihtiyacı olan birine nasip olur inş.
Özelden mesaj atabilir misin iletişim bilgilerini. Ben özeli kullanamıyorum da.merhabalar ekimin 23unde kuzenımın dugunu var...durumları ıyı degıl...kırada oturacaklar ve mevlut ıle evlenecek onun ıcın bu gelınlıgı ona verırsenız gercektende cok buyuk bır hayır ıslersınız...tesekkur edrerım
Evet ücretsiz vercem ama olacak, giyecek ve gercekten işine yarayacak birine vermek istiyorum. Duvak ve kesesini de gönderebilirim. Kac gündür cevap gelmedi diye bakmıyordum hiç.
malesefÖzelden mesaj atabilir misin iletişim bilgilerini. Ben özeli kullanamıyorum da.