• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür gelinlik satıyorum

Radyocuu

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
33
10
288
Gecen sene Haziran'da giydiğim tesettür gelinliğimi gercekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. Sadece kuru temizleme ihtiyacı var. 38 beden gibi ben 160 boy 51 kilo idim.

Gelinliğim satılık değil, ücretsiz vercem. evde boş duracağına birinin işine yarasın istiyorum. Mail atabilirim resimleri ilgilenen olursa.

$gelinlik 1.jpg $gelinlik 2.jpg $gelinlik 3.jpg

Ben Ankaradayım isteyene elden teslim edebilirim. tekrar söylüyorum kuru temizleme ihtiyacı var. Begenen ve ilgilenen olursa burdan cevap verebilirim.

ben çok beğendim gelinliğinzi, ama evliyim :)
ihtiyacı olan birine nasip olur inş.

merhaba canım ben 2 aralıkta evleneceğim. ve gerçekten bana yardımcı olmanızı istiyorum şimdden çokkk teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Evet ücretsiz vercem ama olacak, giyecek ve gercekten işine yarayacak birine vermek istiyorum. Duvak ve kesesini de gönderebilirim. Kac gündür cevap gelmedi diye bakmıyordum hiç.

merhabalar ekimin 23unde kuzenımın dugunu var...durumları ıyı degıl...kırada oturacaklar ve mevlut ıle evlenecek onun ıcın bu gelınlıgı ona verırsenız gercektende cok buyuk bır hayır ıslersınız...tesekkur edrerım
Özelden mesaj atabilir misin iletişim bilgilerini. Ben özeli kullanamıyorum da.

Evet ücretsiz vercem ama olacak, giyecek ve gercekten işine yarayacak birine vermek istiyorum. Duvak ve kesesini de gönderebilirim. Kac gündür cevap gelmedi diye bakmıyordum hiç.

açtığım konuyu görmüştürsünüz belki ... ben gelinlik duvağı arıyordum yardıma muhtaç arkadaş için ama uygun duvak bulamadık zaten gelinlikde olmadı ona :( şimdi tekrar dan ona gelinlik arıyoruz gelinliğe bizde talibiz. tabi ölçüleri öğrenelim önce iletişim adresimiz : aysekandemir@hotmail.com
düğüne 3 hafta kaldı en acilinden cevabını bekliyorum

Öncelikle Allah hayrınızı kabul etsin ve size herzaman herşeyin en hayırlı ve güzelini nasip etsin.Bu zamanda eli açık insanlar o kadar azaldı ki.Gelinliği ben de çok beğendim.Talibim:)) sevgiler...

Back