Geçen haftasonu yani 4 gün önce sevgilim birden bana bitti diye mesaj attı.Nedenini sordum hicbir sey yazmadı..Israrla nedenini söylemesini istedim ve bana sadece nedenini sorma artık bitti dedi.Ne yapacağımı bilemedim bir şey yazmadım..Bir kız vardı yakın arkadaşı.Bana "onla bütün dertlerimi paylaşıyorum" falan diyordu.Bende rahatsız oluyordum bu durumdan..Bu durumdan rahatsız olduğumu sevgilime de söylüyordum bu kız iyi birisine benzemiyor diyordum.Ve en son bu kızla arkadaşlık ilişkisini kesmişti aralarında tartışmışlar.Ayrıca bu kız sevgilimi seviyordu..Sonra işte ayrıldığımız gece kızı yeniden arkadaş olarak eklemiş..O kız için beni terketti anlayacağınız..Bunu yeni öğrendim canım o kadar acıdı ki..O kadar basit bir kız ki önüne gelen her erkekle aşkım canımlı konuşuyor.Beni böyle birisi için terketti gerçekten çok acı bir durum.Bu kadar değersizmiyim ben?Eminim o kız benim eski sevgilimi de kandırdı..Bir süre sonra kız istediğini alınca bırakacak eski sevgilimi..İşte o zaman bana geri döner mi?Gerçekten kendimi boş birisi için terkedilmiş,çok ezik hissediyorum..(Bu duruma taktığım için de ayrıca bir eziklik var içimde )