Çok mutluyum kızlar...
Biz eşimle 8 yildir tanisiyoruz ve Bir yildir evliyiz..
Bugune kadar cok kavga gurultu çok kotu gunler oldu esimle aramizda klasuk koca kari atismalari dozunda tabi :)
Bugunlerde cok yogun calisiyo ve eve cok yorgun geliyo hemen uyuyor.
Kv ile kp de memleketten yanimiza geldiler misafir olarak bir aydir bizdeler.
İster istemez rahatsi oluyordum onlar varken,evimiz cok ses geciriyor.kendi odamla banyo karsi karsiya onlarda yan odada kaliyolar.
Herneyse...
Kaynanamlar bu ayin 17 sinde memlekete doneceklerdi benim dogum gunumden Bir gun sonra cok uzuluyodum esimle basbasa kutlayamiycaz diye ama esimede hic vıdı vıdı yapmadım bu konu hakkinda. Oluruna biraktim herseye razi oldum...
Tek bir gun neden hep geliyolar diye esime yansitmadim onlara karsi hep saygili davrandim Allah var onlarda bana hiçccc kotu davranmadilar.yuzume karsi hep cok iyiler.
Ben bunlara razi gelirken bugun esim aradi..hadi hazirlan memlekete gidiyoruz dedi aniden annemlerede soyle hazirlansinlar dedi.
Neden gidiyoruz dedim, is icin bir geceligine gidiyoruz dedi.
Tmm dedim kapadik..
Sonra tekrar aradim sesimin tonunu gayet duzgun tutarak sordum gece sizdemi kaliriz bizdemi diye. Tabiki SİZDE dedi...
Peki yemegi nerde yeriz dedim, bizde cay iceriz sizdede yemek yeriz ded,benim canim bitanecik anlayisli kocam..
Zaten bayramda filan memelekete dondugumuzde hep cogunluk bizde kaliyoruz bu konuda beni kirmiyor..
Nasil mutlu oldum anlatamam..
Bugunlerde benimle ilgilenemedigi icin beni artik esksi gibi sevmedigini onemsemedigini dusunuyordum.
Ama bugun soyledikleri icin okadar mutlu oldum gurur duydumki...
Bugun memlekete biz degilde bir baskasini gonderebilirdi, gece hayir bizde kalacagiz l!! Diyebilirdi...
Ama beni uzmedi benim canim kocam...
İste bu yuzden Butun KK sahit olsun kocacigim.Sana coook tesekkür ederim..Seni coook seviyorum, Hayatima anlam katan adam !! Canım kocam...
Edit:Kizlar çok uzun oldu okuyanlarada tesekkur ediyorum