- 11 Aralık 2014
- 133
- 434
- 29
Ay gelisme olursa haberdar edin yoksa çatlarim Allah kolaylik versin .bu günleri akliniza dahi getirmeyecek mutluluklar yaşatsin size inşallah..Aynı evde değiliz tabiki bu arada maili attım artık ne olacaksa olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gelisme olursa haberdar edin yoksa çatlarim Allah kolaylik versin .bu günleri akliniza dahi getirmeyecek mutluluklar yaşatsin size inşallah..Aynı evde değiliz tabiki bu arada maili attım artık ne olacaksa olsun.
Mailde ne yazdınız acaba?Aynı evde değiliz tabiki bu arada maili attım artık ne olacaksa olsun.
Sakın, sakın vazgeçme!Şimdi ayrılmak istemiyor benden vazgeçmediğini söylüyor.
Kadının eşi öğrenirse büyük olaylar olabilir. Acaba kadının eşine söyleyeceğinizden korktuğu için mi tutuştu şimdi.Aynı evde değiliz tabiki bu arada maili attım artık ne olacaksa olsun.
merakla bekliyoruz gerçektenAy gelisme olursa haberdar edin yoksa çatlarim Allah kolaylik versin .bu günleri akliniza dahi getirmeyecek mutluluklar yaşatsin size inşallah..
Aynı evde değiliz tabiki bu arada maili attım artık ne olacaksa olsun.
İyi yaptınız, kapatamazlar artık üstünü. Şimdi görün o size yalvaran yakaran yuvasının peşinde olan kocanızı.Aynı evde değiliz tabiki bu arada maili attım artık ne olacaksa olsun.
Eşi bile duymalı ,kadının duyması yetmez bence zira utanması olan insan evli,çocuk sahibiyken başkası ile ilişkiye girmez ki,üstelik karşısındaki de evli.Çok aradayım usulca bir mail gönderip adımı görmesini istiyorum ama sonra diyorum hiç bulaşmasam mı?
Aynen öyle,Evet ya, böyle konularda hep kadının kocası bir şey yaparsa lafı dönüyor. Yaparsa yapsın banane derim açıkçası. Benim kocama aşk dolu mesajlar gönderirken, kendi kocasını boynuzlarken dünyayı umursamayan kadıni ben niye umursamayım? Kocasından azıcık korkusu olsa bu tarz pisliklere bulaşmaz zaten.
Konu sahibine gelince kadının esine ulaşma gibi islere kesinlikle girmemeli, onu için biraz deli cesaretli, yaşanması muhtemel olaylarda güçlü duracak biri olmak lazım. En fazla kadının içine korku salabilir fazlasına gerek yok.
ay ben soylemeyeceksem bile is yerine gider maillerin çıktisini önüne koyar yakinda esininde onune koyacagim bunlari derim.Çok aradayım usulca bir mail gönderip adımı görmesini istiyorum ama sonra diyorum hiç bulaşmasam mı?
bunu siz niye düşünüyorsunuz. bu haltı yemeden önce kendileri düşünseymiş.Eşi zarar verirse diye de bir korkum var kimsenin ne olursa olsun benim yüzümden başına bişey gelmesini istemem ama ona göndereceğim mail hep diken üstünde olmasını sağlayacak
Adam rol yapıyor resmen. Kadın niye bu kadar panik yapmış o zaman ? Sizin yumuşak noktalarınızı biliyor ona göre davranıyor.Gelişmelerden haberdar ediyorum. Dün gece maili attım sabah okumuş evde hemen eşiyle konuşmuş sanıyorum kıyamet kopmuş, hemen çalıştığı yerden ayrılış yapmış bir arkadaşıyla konuşmuş o kişi benim eski dicem artık eş kişisine söylemiş o da beni aradı ve anlattı. Bana anlatırken hiç umrunda değilmiş gibi davrandı istersen herkese söyle inan kendi içimde verdiğim savaştan kötü değil bu orada değilim sana bunu yaşatmaya hakkım yoktu herkes öğrensin hiç önemli değil dedi. Diğer sorulanlara istinaden söylüyorum aynı evde değiliz dilekçe konusunda benim toparlanmam uzun sürdü defalarca verdim çektim verdim çektim gibi oldu benim hatam yani
Hemen en hızlısıyls uğraşacak avukatımPeki şimdi ne zaman boşayacaksınız bu adiyi
Kadının işten ayrildigini sanmıyorum, eşine de söylemedi bence, sadece size öyle aksettiriliyor ki söylemeyin kimseye,duyulmasın diye.Gelişmelerden haberdar ediyorum. Dün gece maili attım sabah okumuş evde hemen eşiyle konuşmuş sanıyorum kıyamet kopmuş, hemen çalıştığı yerden ayrılış yapmış bir arkadaşıyla konuşmuş o kişi benim eski dicem artık eş kişisine söylemiş o da beni aradı ve anlattı. Bana anlatırken hiç umrunda değilmiş gibi davrandı istersen herkese söyle inan kendi içimde verdiğim savaştan kötü değil bu orada değilim sana bunu yaşatmaya hakkım yoktu herkes öğrensin hiç önemli değil dedi. Diğer sorulanlara istinaden söylüyorum aynı evde değiliz dilekçe konusunda benim toparlanmam uzun sürdü defalarca verdim çektim verdim çektim gibi oldu benim hatam yani
Arkadaş falan yok hâla iletişimi halindeler yahu inanmayın her söylenene. Kadın maili niye eşiyle konuşsun hemen ayrıca,mantıklı geliyor mu?Gelişmelerden haberdar ediyorum. Dün gece maili attım sabah okumuş evde hemen eşiyle konuşmuş sanıyorum kıyamet kopmuş, hemen çalıştığı yerden ayrılış yapmış bir arkadaşıyla konuşmuş o kişi benim eski dicem artık eş kişisine söylemiş o da beni aradı ve anlattı. Bana anlatırken hiç umrunda değilmiş gibi davrandı istersen herkese söyle inan kendi içimde verdiğim savaştan kötü değil bu orada değilim sana bunu yaşatmaya hakkım yoktu herkes öğrensin hiç önemli değil dedi. Diğer sorulanlara istinaden söylüyorum aynı evde değiliz dilekçe konusunda benim toparlanmam uzun sürdü defalarca verdim çektim verdim çektim gibi oldu benim hatam yani
Bende böyle düşünüyorm.. erkek kardesm aldatıldı kız arkdası yakın arkadasmın kardesydı. Kıyameti kopardı ailesine söylücem diye ben söyleyeceğim dedim yalandan söylemişlerde okuldan almıslar gbi rol yaptk bi süre sakinleşsin unutsn diyeKadının işten ayrildigini sanmıyorum, eşine de söylemedi bence, sadece size öyle aksettiriliyor ki söylemeyin kimseye,duyulmasın diye.
Dikkatli olun muhtemelen kandırılıyorsunuz.