teşekkür ederim!!

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
53
118
35
İstanbul
hayatınızın bazı kısımLarında,yaptıkLarı için teşekkür ettiğiniz biri varmı?

ben başlym,eski sevgiLime teşekkür ederim,beni aLdattığı,maddi manevi sömürdüğü,boL boL acı çektirdiği için..o oLmasa bu kadar çabuk büyümezdim ve şimdiki asıL iLişkimde bu kadar tecrübeli ve uyanık olmazdım :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
köpeklerime teşekkür ederim.. karnın açta olsa soğukta da olsan sıcak bir el başını okşuyorsa hayat güzeldir. bunu hissettirdikleri için tüm hayvanlara teşekkür ederim.

kocama da teşekkür ederim. hayvanları sevdiği ve evde köpek beslememde sıkıntı yaratmadığı için..

anneme de teşekkür ederim. bu yaşa kadar ve hala nazımı kaprisimi çektiği için.

anne babama teşekkür ederim,bana bu kadar mutlu bir çocukluk ve gençlik yaşattırdıkları için

anne ve babama teşekkür ederim yaptığım yanlışlara rağmen her zaman yanımda oldukları için seni seviyorum babacımmmmm.........

hayatımın aşkına hayat arkadaşıma binlerce teşekkür ederim bana hep sabır gösterdi sabırla bana yardımcı olmaya çalıştı ben onun sayesinde ben oldum. ve anneme babama kardeşimede teşekkür ederim iyiki varlar.

ben başlym,eski sevgiLime teşekkür ederim,beni aLdattığı,maddi manevi sömürdüğü,boL boL acı çektirdiği için..o oLmasa bu kadar çabuk büyümezdim ve şimdiki asıL iLişkimde bu kadar tecrübeli ve uyanık olmazdım :lepi:
bu teşekkürü ben de tekrarlayabilir miyim canım ? buyrunnnnnnnnn ağzımdan aldın

bana ikinci kere can verdiği için anneme, ablamla ikimize her zaman prensesmişiz gibi davranarak ne kadar değerli olduğumuzu bize hissettiren ilk sevgilimiz babama, her zaman yanımda olan ikinci annem ablama ve varlığıyla ruhumu mutlu eden sevgilime teşekkür ediyorum.

ayrıca bu topici açarak duygularını ifade etmede zorluk yaşayan bana hissettiklerimi yazmamı sağladığı için metaphora arkadaşımıza teşekkür ederim.

Back