Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Okudum kuzular niyetinize.Allah kabul etsin

MssPARE m okudum

penyez83 ve MssPARE niyetlerinize okudum rabbim kabul etsin amin

penyez83 ve MssPARE Niyetleriniz için okudum
Allah kabul etsin inşallah

Okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşaallah MssPARE

Hanımlar simliask arkadaşı listeden çıkarıyorum ... guruba gelip okumalara katılmadı yada bildirimlere dönmedi hastayım demişti cuma günü yinede gelip bi açıklama yapmalıydı geçmiş olsun hastaysa gecikti okuyacam gibi bir şeyse yazsaydı beklerdik sorun yoktu ve 5 kişiye okuma yapmadı...altta görüyorsunuz zaten

Arkadaşımız 14 kişinin niyetlerini okudu...haksızlık olmasin vebal olmasin listemiz bitince en son 14 arkadaş simliask arkadaşin niyetine okuma yapacağız insallah ...

Bugün duası okunucak arkadaşımız

Lidlaylim

Arkadaşımızın niyeti

Allahım beni ,eşimi, kızımı tüm kötülüklerden koru bizleri bağışla sana layık kul olmayı nasip et . bizleri sevdiğin kullarından eyle. hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip et. Evimize huzur, mutluluk, bol helal rızık ver. Bana hayırlısıyla atanmayı nasip et.
Ailelerimize sağlık, huzur, bol helal rızık ver. Abime hayırlı bir evlilik nasip et .
Tüm evlenmek isteyenlere hayırlı evlilik , çocuk isteyenlere hayırlı evlat nasip et.
Ya Rabbim sen kabul et...Amin

Bİsmillahirrahmanirrahim

33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Anlamı..

Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.

100 defa okunucak "Allahümme ecirna minennar."
Anlamı...
"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

100 defa okunucak SEÇİLEN ESMA

...Ya Vekil (cc ).....kendisine tevekkül edenlerin her işini yoluna koyan kullarını her an gözeten, onları belalardan ve sıkıntılardan uzak tutup hayra yöneten
ve Tevekkül etmek Çünkü her iş sadece Allah isterse ve izin verirse hayırla sonuçlanır. Anlamına gelir ..

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın

Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Nevreste

PiXiEE

YagmurSendeanlarsn

Niqu

Peeves

mesirmacunu

Nur61_

G Gunduzguzell1

Freddy

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2 niyet

Life light

F fbyht

zeyno genc

ezgiisel

RedGirl

N Neselikalpler

penyez83

MssPARE

Lidlaylim

marmeladova

HejaR12

coconatt

A Ada-Anne

C Cittaslow

B blueandblue

simliask

nursevdi

Iron Butterfly

ordinary

Aktif Lora

ezgiisel için okumayanlar

simliask

RedGirl için okumayanlar

simliask

N Neselikalpler için okumayanlar

simliask

penyez83 ve MssPARE için okumayanlar

simliask

ordinary

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2 niyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…