Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

N Neselikalpler için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

Bugün iki kişiye okuma yapacağız...

Niyetleri ve duaları iki kez okuyup bagisliyoruz

penyez83 Ve MssPARE

Birinci duası okunucak arkadaşımız

penyez83

Arkadaşımızın niyeti

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.

ALLAH ım bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı, Peygamber efendimiz (s.a.v) şefaatine nail olabilmeyi, tez vakitte eşim ile birlikte umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH ım aminnnn

Dua kardeşlerimin de gönüllerindeki niyetlerini, hayırlısı ile tez vakitte kabul eyle ALLAH ım Aminnnnnnn

Bİsmillahirrahmanirrahim

33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Anlamı..

Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.

100 defa okunucak "Allahümme ecirna minennar."
Anlamı...
"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

100 defa okunucak SEÇİLEN ESMA

...Ya Vekil (cc )...kullarını her an gözeten, onları belalardan ve sıkıntılardan uzak tutup hayra yönelten ve Tevekkül etmek Çünkü her iş sadece Allah isterse ve izin verirse hayırla sonuçlanır. Anlamına gelir ..

Ikinci duası okunucak arkadaşımız

MssPARE

Arkadaşımızın niyeti

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ...
Ya Fettah cc dilediği her kapıyı açan Allahım Hz. Eyyüp peygambere verdiğin şifadan ve 99 esmanin mucizeleri aşkına peygamber efendimiz yüzü suyu hürmetine nuru hürmetine ve Cebrail Aleyisselamin ilk ayeti indirdiği o an hürmetine kardeşime şifalar ver içinde bulunduğu hastalıktan kurtulsun Allahım..
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame." El-Latif ismin hürmetine sonsuz lütuf ve ikram sahibi, her şeyi doğrusuyla ve ayrıntılarıyla bilen...EL-Aziz hürmetine sonsuz izzet, azamet, şeref ve onur sahibi.. RABBİM sen Ol dersin ve Olur...ağır imtihanlar verme...ailemi beni her türlü şerden hastalıktan koru kolla
En güzeli neyse onu ver..günahları af olmuş iman üzerine ölmüş kullardan eyle... Filistin halkına zulüm veren zalimleri yok et kahret Vatanıma bol bereket yağmur kar ver her türlü düşman ve felaketten koru...dua arkadaşlarımın gönlünde olanı ver...Ya Erhamerrahimiyn ...Allahümme sallı alâ seyyidina ve alâ al-i seyyidina Muhammed...Amin

Bİsmillahirrahmanirrahim

33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Anlamı..

Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.

100 defa okunucak "Allahümme ecirna minennar."
Anlamı...
"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

100 defa okunucak SEÇİLEN ESMA

...Ya Kaviyy (cc )...her şeye gücü yeten
kuvveti de sonsuzdur ve mutlaktır.Allah'ın kudreti karşısında hiçbir güç duramaz...anlamina gelir

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın

Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Nevreste

PiXiEE

YagmurSendeanlarsn

Niqu

Peeves

mesirmacunu

Nur61_

G Gunduzguzell1

Freddy

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2 niyet

Life light

F fbyht

zeyno genc

ezgiisel

RedGirl

N Neselikalpler

penyez83

MssPARE

Lidlaylim

marmeladova

HejaR12

coconatt

A Ada-Anne

C Cittaslow

B blueandblue

simliask

nursevdi

Iron Butterfly

ordinary

Aktif Lora

ezgiisel için okumayanlar

simliask

RedGirl için okumayanlar

simliask

N Neselikalpler için okumayanlar

simliask

Iron Butterfly

ordinary

Aktif Lora

MssPARE paremmm canım benim niyetine ve kendi niyetime okudum ALLAH kabul etsin aminnnn

ALLAH razı olsun hepinizden
Cümlemizin duaları afiyetle kolaylıkla hayırlısıyla kabul olsun aminnnnn

Bu neyin çarpması canım dün ben bildirim yaptım şimdi senin ve diğer arkadaşın niyetine de okudum hatta anlamadım özür dilerim canım dün için bildirim yapmayı unutmuşum dünkü arkadaşımız için okumuştum

Bu neyin çarpması canım dün ben bildirim yaptım şimdi senin ve diğer arkadaşın niyetine de okudum hatta anlamadım
Bu çarpma canım bildirim yapmadığını gösteriyor

Dün okundu bildirimi yapmamışın tekrar baktım belki gözümden kaçmış olabilir diye bildirim.yaptığını göremedim...

insanız okumuş bildirim unutmuş olabiliriz hatta ben bugün okudum diyenlere dün okumadın diye hatırlatma yapıyorum ...

Ben okudum dün ve bugün unuttum yazmadım mi diyebilirsin dimi daha sakince⚘

Sakinim cnm yazıda düzenleme yaptım fark etmedin sanırım

Okudum Allah kabul etsin canımlaarr MssPARE penyez83

MssPARE penyez83 okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…