Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Ben de varıııım MssPARE

Bende katılırım canım MssPARE

ben Bakara suresi yazmasam evet olurdu sadece ayet mi dua mi araştırdım karşıma bir kaç süre cıktı...Araf süresi Mümin süresi Bakara suresi cıktı o yüzden Bakara suresi yazdım anlam itibariyle baktım netten evet yazmasam olurdu

ve senin yazından sonra tekrar baktım iyice emin olmak için karışıklık olmasin yanlislik olmasin diye hem bir ablmiza sordum hemde Diyanet işlerini arayıp sordum evet Duaymış inşallah grubumuz oluşunca bunu düzelticem teşekkür ederim

anlam itibariyle pek çok yerde var Kuran da ama arapça yazılımı şeklinde olanı şuan okuyacağımız dua ayet değil duadır tekrar teşekkür ederim ⚘⚘

bende ayet yazdım dediğim.gibi araştırdım devamli okuduğumuz dilimize asina olmuş bir dua ama ayet mi diye yukarda yazdığım.sureler çıkınca yazdım hata yaptım düzelticem bunu Teşekkür ederim tekrar

Son düzenleme:
Listeyi düzenliyorum geldim derken katılıyorum dua grubundayim bunu mu anlamalıyım bunu mu demek istediniz

Yeni uyesiniz grup okuimalarını biliyormusunuz her gün sırası gelen arkadaşa okuma yapip niyetlerine bağışlama olucak liste bitene kadar

Her gün aksatmadan okuma yapilicak düzenli okundu bilgisi verilicek duaları yarıda bırakıp gitmek yok bunları yazıyorum bilin diye

Merak etmeyin aksatmam

Hanımlar bir hata yaptım düzelteyim...devamlı okuduğum bildiğim halde dua mi ayet mi bi bakayım dedim googleye sordum ..

Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr.'

Kuran da hangi surede geçiyor ayetmidir diye emin olmak istedim.... Bakara suresi Araf süresi Mümin süresi cıktı..bende Bakara süresini ekledim ayet diye sonra bi arkadaş ZehreNur ayet değil dedi.. aklıma takıldı yanlış bir şey yapmak istemedim tekrar sürelere baktım Türkçe mealleri aynı fakat dua içinde geçen Esmalar farklı yani arapça yazılımı da farklı oluyor anlam aynı olsa da diyaneti aradım dua olduğunu pek çok yerde anlamları aynı ayetlerin olduğunu benzer ayetlerin olduğunu fakat okuyacağımız duanın ayet olmadığını peygamberimizin devamlı okuduğu önerdiği dua olduğunu belirttiler..

Uzun lafın kısası okuyacağımız ayet değil duadır o yüzden özel günlerimiz de okunabilir abdestsiz de okunur fakat abdestli okumak çok daha güzel olur

Rabbim kabul etsin

Bide bir genel hatırlatma ama en çokta yeni üye olan ve dua grubuna yeni giren arkadaşlar dün yazdım tekrar yazayım...dualarımız günlük okunacaktır o gün kimdeyse sıra o arkadasin niyetine okuyup paylaşacağız...listemiz bitene kadar lütfen duaları aksatmadan okuyalım okundu etiketini günlük yapalım bir kaç gün gecikme olursa listeden silerim
Listenin yarısın da listeden çıkmak duasını okutupta bir daha uğramamak dualara dönmemek vebaldir kul hakkıdır bunu unutmayalım...dualar belli sayılar belli listemiz de belli inşallah sorun çıkmadan dualarımızı okuruz eğer listeden çıkmak isteyen olursa pazartesi gününe kadar çıkabilirsiniz

listemiz böyle kızlar pazartesi günü okumaya başlıyoruz pazartesi günü paylaşım yapicam o zaman kadar Allaha emanet olun..

33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Anlamı..

Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.

100 defa okunucak "Allahümme ecirna minennar."

Anlamı...

"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

100 defa okunucak 1 Esma secimi size ait

1- Nevreste

2- astrocadi

3- penyez83

4- PiXiEE

5- HejaR12

6- Niqu

7- Peeves

8- mesirmacunu

9- G Gunduzguzell1

10- Freddy

11- MoonfacedMom

12- MoonfacedMom 2 niyet

13- Nur61_

14- Life light

15- F fbyht

16- zeyno genc

17- ezgiisel

18- RedGirl

19- YagmurSendeanlarsn

20- N Neselikalpler

21- MssPARE

22- Lidlaylim

23- marmeladova

24- coconatt

25- A Ada-Anne

26- C Cittaslow

27- B blueandblue

28- simliask

29- nursevdi

30- Iron Butterfly

31- ordinary

Hanımlar bugün siteye girilemedi ve bu saat oldu geç oldu bugün paylaşım yapacaktım Nevreste için inşallah okumalara yarın başlıyalım ....

Arkadaşlar niyetlerini yazmayan bir kaç kişi kaldı lütfen yazın niyetlerini yazmayanlari liste sonuna yazicam ...

1- Nevreste

2- astrocadi

3- penyez83

4- PiXiEE

5- HejaR12

6- Niqu

7- Peeves

8- mesirmacunu

9- G Gunduzguzell1

10- Freddy

11- MoonfacedMom

12- MoonfacedMom 2 niyet

13- Nur61_

14- Life light

15- F fbyht

16- zeyno genc

17- ezgiisel

18- RedGirl

19- YagmurSendeanlarsn

20- N Neselikalpler

21- MssPARE

22- Lidlaylim

23- marmeladova

24- coconatt

25- A Ada-Anne

26- C Cittaslow

27- B blueandblue

28- simliask

29- nursevdi

30- Iron Butterfly

31- ordinary

32- Aktif Lora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…