Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Hanımlar bugün siteye girilemedi ve bu saat oldu geç oldu bugün paylaşım yapacaktım Nevreste Nevreste için inşallah okumalara yarın başlıyalım ....

⚠️⛔Arkadaşlar niyetlerini yazmayan bir kaç kişi kaldı lütfen yazın niyetlerini yazmayanlari liste sonuna yazicam ...⚠️⛔

1- Nevreste Nevreste

2- astrocadi astrocadi

3- penyez83 penyez83

4- PiXiEE PiXiEE

5- HejaR12 HejaR12

6- Niqu Niqu

7- Peeves Peeves

8- mesirmacunu mesirmacunu

9- G Gunduzguzell1

10- Freddy Freddy

11- MoonfacedMom MoonfacedMom

12- MoonfacedMom MoonfacedMom 2 niyet

13- Nur61_ Nur61_

14- Life light Life light

15- F fbyht

16- zeyno genc zeyno genc

17- ezgiisel ezgiisel

18- RedGirl RedGirl

19- YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

20- N Neselikalpler

21- MssPARE MssPARE

22- Lidlaylim Lidlaylim

23- marmeladova marmeladova

24- coconatt coconatt

25- A Ada-Anne

26- C Cittaslow

27- B blueandblue

28- simliask simliask

29- nursevdi nursevdi

30- Iron Butterfly Iron Butterfly

31- ordinary ordinary

32- Aktif Lora Aktif Lora
Canım ben niyetimi yazmıştım

Nevreste Nevreste niyetine okudum. Allah kabul etsin.
Canım ben bir şey paylaşmadım ki
Yazdım ya yarın paylaşım yapicam diye Nevrestenin niyetini yarın paylaşıcam niyetini okuyup sonra duaları tam sayılarını okuyup Nevrestenin niyetini de okuyup bağışlayacaksınız

Simdi paylasim yok niyet yok olmaz yani bu niyetine okudum demişin ortada daha niyet yok 🙄🙄

Mesela sıra sana gelince senin niyetini okuyacak arkadaşlar sonra duaları okuyup fatoxd arkadaşın niyetine bağışladım niyetini duasını kabul et Allahım denicek

Canım ben bir şey paylaşmadım ki
Yazdım ya yarın paylaşım yapicam diye Nevrestenin niyetini yarın paylaşıcam niyetini okuyup sonra duaları tam sayılarını okuyup Nevrestenin niyetini de okuyup bağışlayacaksınız

Simdi paylasim yok niyet yok olmaz yani bu niyetine okudum demişin ortada daha niyet yok 🙄🙄

Mesela sıra sana gelince senin niyetini okuyacak arkadaşlar sonra duaları okuyup fatoxd arkadaşın niyetine bağışladım niyetini duasını kabul et Allahım denicek
Başka biri daha yazınca bende bugunden okuyayım dedim. Yarın yeniden okurum ben kusura bakmayin

Başka biri daha yazınca bende bugunden okuyayım dedim. Yarın yeniden okurum ben kusura bakmayin
Canım arkadaş coconatt coconatt özele yazdı sali gününe kadar işi olucağını siteye giremeyecegini dedi okuyum gecikme olmasin dedi özelden niyeti yazdım arkadaşa oda okumuş etiket yaptı ki zaten siteye girilmedi sanirim dua etiketi için girdi cıktı siteye..bugün bende paylaşamadım dolasıyla niyet yazılmadı

Yanı evet tekrar okuyacaksın niyeti de okuyup bağışlayacaksın 👍🤲🌹

Son düzenleme:
Hanımlar bugün dualarımızı okumaya başlıyoruz 🌹🌹kulun kula yaptığı dua red olmazmış Rabbim inşallah dualamızı kabul etsin🤲🤲🤲🤲

arada iki kişiye okuma yapacağız bunu da yazayım 👍👍😊😊

⛔⛔❗Ve günlük okuyalım okumalariniz bitince okundu etiketi MssPARE MssPARE yapalım lütfen

❗okumaları 3 gün geciktiren arkadaşlar olursa liste dışı yapicam..❗

......ha acil durum olur Allah korusun hastalık gibi yada başka şeyler o zaman özelden bana durumunuzu yazabilirsiniz... ❗⛔⛔

Bugün duası okunucak arkadaşımız ...

1-
Nevreste Nevreste

Arkadaşımız niyeti...

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum.
Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim. Bu sıkıntılarımızı çabucak unutalım inşallah
Eşime, çocuklarıma yeni hayatımızda güzellikler ver yarabbim.
Kızlarım ve oğlum sınavlarında başarılı olsunlar iyi okullarda eğitim alsınlar. İstedikleri yerleri kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlar
Yeniden bir arada yuva kurabilmeyi nasip et. Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım.
Eşimi koru yarabbim onu bize bağışla
Hastalığıma şifa ver
Tedavim işe yarasın ağrılarımdan kurtulayım
Rabbim bana bu zor süreçte destek olan tüm dostlarımın gönüllerinden geçen tüm dualarının kabul olmasını nasip etsin inşallah .Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın dualarını kabul et..Âmin

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

🍃🍃Bİsmillahirrahmanirrahim 🍃🍃

➡️ 33 defa okunucak ➡️ Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Anlamı..

Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

➡️ 100 defa okunucak ➡️ "Allahümme ecirna minennar."
Anlamı...
"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

➡️ 100 defa okunucak ➡️ SEÇİLEN ESMA

...Ya Fettah (cc) ...

kapalı olan kapıların açan işlerin yoluna koyan huzur ve refaha kavuşturan önündeki bütün engellerin kaldiran anlamına gelir

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

🤲🤲Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...🤲🤲

❗⛔❗Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE MssPARE Etiket yapmayı unutmayın ❗⛔❗

❗❗Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen ❗❗
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

Nevreste Nevreste

penyez83 penyez83

PiXiEE PiXiEE

HejaR12 HejaR12

Niqu Niqu

Peeves Peeves

mesirmacunu mesirmacunu

G Gunduzguzell1

Freddy Freddy

MoonfacedMom MoonfacedMom

MoonfacedMom MoonfacedMom 2 niyet

Nur61_ Nur61_

Life light Life light

F fbyht

zeyno genc zeyno genc

ezgiisel ezgiisel

RedGirl RedGirl

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

N Neselikalpler

MssPARE MssPARE

Lidlaylim Lidlaylim

marmeladova marmeladova

coconatt coconatt

A Ada-Anne

C Cittaslow

B blueandblue

simliask simliask

nursevdi nursevdi

Iron Butterfly Iron Butterfly

ordinary ordinary

Aktif Lora Aktif Lora

astrocadi astrocadi

astrocadi astrocadi arkadaşım özeline yazdım buraya yazdım niyetini yaz diye niyetini yazmadın

özelde yazdım niyetini yazmazsan liste sonuna eklerim diye dün yine paylaşım yaptım

dua gruplarının belli başlı kuralları vardır lütfen dikkat edelim

Hanımlar bugün dualarımızı okumaya başlıyoruz 🌹🌹kulun kula yaptığı dua red olmazmış Rabbim inşallah dualamızı kabul etsin🤲🤲🤲🤲

⛔⛔❗Ve günlük okuyalım okumalariniz bitince okundu etiketi MssPARE MssPARE yapalım lütfen

......ha acil durum olur Allah korusun hastalık gibi yada başka şeyler o zaman özelden bana durumunuzu yazabilirsiniz... ❗⛔⛔

1-
Nevreste Nevreste

Arkadaşımız niyeti...

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum.
Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim. Bu sıkıntılarımızı çabucak unutalım inşallah
Kızlarım ve oğlum sınavlarında başarılı olsunlar iyi okullarda eğitim alsınlar. İstedikleri yerleri kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlar
Yeniden bir arada yuva kurabilmeyi nasip et. Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım.
Hastalığıma şifa ver
Rabbim bana bu zor süreçte destek olan tüm dostlarımın gönüllerinden geçen tüm dualarının kabul olmasını nasip etsin inşallah .Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın dualarını kabul et..Âmin

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

➡️ 33 defa okunucak ➡️ Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Anlamı..

Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

Anlamı...

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

...Ya Fettah (cc) ...

kapalı olan kapıların açan işlerin yoluna koyan huzur ve refaha kavuşturan önündeki bütün engellerin kaldiran anlamına gelir

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

Nevreste Nevreste

penyez83 penyez83

PiXiEE PiXiEE

HejaR12 HejaR12

Niqu Niqu

Peeves Peeves

mesirmacunu mesirmacunu

G Gunduzguzell1

Freddy Freddy

Nur61_ Nur61_

Life light Life light

F fbyht

zeyno genc zeyno genc

ezgiisel ezgiisel

RedGirl RedGirl

N Neselikalpler

MssPARE MssPARE

Lidlaylim Lidlaylim

marmeladova marmeladova

coconatt coconatt

A Ada-Anne

C Cittaslow

B blueandblue

simliask simliask

nursevdi nursevdi

ordinary ordinary

Aktif Lora Aktif Lora

astrocadi astrocadi
Okudum Allah kabul etsin MssPARE MssPARE 😍

kızlar kış günleri evdeyiz boşa geçmesin bu günlerimiz hepimizin sıkıntıları üzüntüleri beklentileri var Alllah tan istediklerimiz var dua edip yalvarıyoruz denir ki kulun kula duası red olunmazmış.insallah rabbim kabul eder dualarımızı hep birlikte her gün birimize dua edelim ...

inşallah dualarımızı ayarladım rabbim geri cevirmesin...

ilk duamız

Eki Görüntüle 2989407

"Selâmun gavlen min rabbin rahim"

Kurani kerimin kalbi olan Yasin süresinin kalbi olan bu ayeti kerime

anlamı..."çok merhametli olan Allah'tan kendilerine bir söz vardır "

Rabbim den sağlık sıhhat bol bağışlama istemek için ve kul belaya sıkıntıya düştüğünde sıkıntı deffi için ve dileklerimizin gerçekleşmesi için okunan bir mübarek ayettir...

ikinci duamız

Eki Görüntüle 2989410

Eki Görüntüle 2989411

Bazen insanın üzerine öyle çok dert gelir ki sıkıntı üzüntü üst-üste gelir ki iste o zamanlar bu duaya sarılmak gerekir..dua iç huzura erişmeye dileklerimizin kabulüne ve o yükü hafifletmeye derman olur

3.Tesbiyatimiz da bir esma rabbimin güzel isimlerinden birisi
Eki Görüntüle 2989413

El-Mücib..duaları istekleri kabul eden geri çevirmeyen anlamına gelir ..
Eki Görüntüle 2989425

KIZLAR uzunca açıklamalı yazdım ki okuyacağımız tesbih çekeceğiniz duaları ayetleri bilelim daha bilinçli daha içten dua edelim istedim

Yukarda yazdığım duaları söyle okuyacağız tesbih çekeceğiz inşallah

Birinci olarak
'Selâmun gavlen min rabbin rahim

100 kez bu ayete 1479 kez okunması gerekiyormus inşallah bu sayıyı
aşıyoruz ne mutlu

Ikinci olarak
'Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmin bi hayr"
Bu dua yi 33 defa

Üçüncü olarak

Esmamiz 'Ya mücib" 55 defa okuyacağız inşallah

Okumaya başlamadan önce besmeleyle başlıyalım o gün hangi arkadaşa okunacaksa onun niyeti için diyerek tesbih çekmeye başlıyalım

Eğer niyetini dileğini paylasmak isteyen olursa neyse dileği onun için okuyalım isimlerimizi desek şu isimdeki kulun duası diye daha uygun olur kızlar, regli iken de okuyabiliriz
Her gün bir kişiye okuyacağız
Tesbihimiz bitince bildirim yapalım yazalım ki bir sonra ki arkadaşa geçelim borçlu olmayalım..

Inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin

1. @Buralardutluuugdu
2. @HeLLaa
3. coconatt coconatt
4. @bir mucizee
5. @Fatmazell
6. @tiniminihaniim
7. RedGirl RedGirl
8. @cevizli tarcinli kek
9. MssPARE MssPARE
10. @Tosun Pasa
11. @Msspinkie
12. @NesNa
13. @Mabellee
14. @Hogwartss
15. @Saliha40
16. @N u r
17. @Minik Meleklerim
18. @Cemoos
19. @Kubraclnareymenmfthbyrktr
Ben de katılmak istiyorum bundan sonraki dualara

1-
Nevreste Nevreste

Arkadaşımız niyeti...

Hastalığıma şifa ver

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

Anlamı..

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

Anlamı...

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

...Ya Fettah (cc) ...

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

Nevreste Nevreste

penyez83 penyez83

PiXiEE PiXiEE

HejaR12 HejaR12

Niqu Niqu

Peeves Peeves

mesirmacunu mesirmacunu

G Gunduzguzell1

Freddy Freddy

Nur61_ Nur61_

Life light Life light

F fbyht

zeyno genc zeyno genc

ezgiisel ezgiisel

RedGirl RedGirl

N Neselikalpler

MssPARE MssPARE

Lidlaylim Lidlaylim

marmeladova marmeladova

coconatt coconatt

A Ada-Anne

C Cittaslow

B blueandblue

simliask simliask

nursevdi nursevdi

ordinary ordinary

Aktif Lora Aktif Lora

astrocadi astrocadi
Nevreste Nevreste canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn 🤲

MssPARE MssPARE paremmm başlayan dua listesi hayırlara vesile olsun 🤲

Ben de katılmak istiyorum bundan sonraki dualara
Bu listemiz bugün başladı

Eğer paylaştığım duaları günlük okurum aksatmadan günlük okundu etiketi yaparım diyorsanız listeye ekleyim

Bakin dualara

Yok başka gruba derseniz inşallah o gruplarda görüşürüz

X