Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Şu anda ayet okumaya uygun değilim ama müsaitliğim başlayınca katılırım

Merhaba.Bende katılmak istiyorum ama ilk defa olduğu için anlamadım niyeti nereye yazıcam ve katılanların niyetini nerden bilicem isimlerinde bilmiyorum

Bende varim. Ben ilk yazdiginizi dua niyetiyle okuyordum hep ayet oldugunu su an ogrendim. Dua niyetiylede olsa adetliyken okunmuyor mu acaba?

Merhaba.Bende katılmak istiyorum ama ilk defa olduğu için anlamadım niyeti nereye yazıcam ve katılanların niyetini nerden bilicem isimlerinde bilmiyorum
Niyetini özel mesaj var oraya yazıcaksın günlük sıra kimdeyse niyetini paylaşıcam ve duaları okuyup kısının niyetine bağışlanacak

Günlük aksatmadan okuman lazım tamam dersen ekleyin

Bende varim. Ben ilk yazdiginizi dua niyetiyle okuyordum hep ayet oldugunu su an ogrendim. Dua niyetiylede olsa adetliyken okunmuyor mu acaba?
Bazı dualar ayet olduğu halde dua niyetine okunur evet ama burda birbirimiz için okuyacağız herşey daha doğru ve akılda soru kalmadan okunsun diye yazdım

Okuyoruz dilimize asina olmuş kalben ve dille okuyoruz mesela abdestli okumak çok daha iyiyken abdestsizde okuyoruz

Düzgün herşeye uygun olsun Rabbim kabul etsin

Amin tamam su an adetliyim. Kac gune baslar fazla geri kalmam umarim.

Paremm bende varım Allah'ın izniyle

Yeni listemiz hayırlı olsun tekrar başlamamıza çok sevindim. Niyetimi yazdım, ellerine sağlık @MssPARE

Bende varim canm

Herkes kendine uygun bir tane Esma mı okuyacak canım

Allah tum dualarınızı kabul etsin insallah
Bir yanlıslık oldu sanırım Bakara 255.ayet Ayetel Kürsi dir. Burada yazılan ayet değil duadır.

33 defa okunucak(Bakara suresi 255.ayet) 1.Duamiz
Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Ben varim niyet varmi MssPARE

El fettah esmasini almak istiyorum mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…