- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Alzaymira kim canimH M buraya bildirim yapmayi unutmusum ben okudum canim bir gruba yapiyorum digerini birakip cikiyorum kusura bakma alzaymira az kaldi
Yok benim alzaymir olmama az kaldiAlzaymira kim canim
Kesinlikle benmj yanlis okuyorum dedim kaç kere okudum ama anlamadımYok benim alzaymir olmama az kalditurkceyide katlettim
Kendine gell magniiBen bile okuyunca anlamadimhaklisin bu aralar kafam yaniyor kusura bakma
Kendine gell magnii
Okudum canım allah kabul etsin yavrularına hayırlı yazılar yazsınDuam ; Çocuklarıma sağlık, sıhhat ve onları Hak yolunda yetiștirmeyi diliyorum. Allah çocuklarımızı kazadan, beladan, musibet ve hastalıktan korusun. Hayırlı ömürleri olsun. Burdaki dua kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin.
Kesinlikle, bende tadını çıkarmak için elimden geleni yapıyorum çünkü büyüdükleri zaman çok özlicem bu günleriNe güzel mesguliiyetler
Hepimiz iyidirizdir inşallah nabalim.. bende yurume modu..
Geçmiş olsun canım önemli birşey yok dimimaviaya okuyamadim canim. kizim rahatsizdi. yarin iki kisiye okuyayim insallah
cok tesekkur ederim canim. bilmiyorum ki agzim agriyo diyodu sabah şiş uyandi alerjik.heralde su an iyi indi birazGeçmiş olsun canım önemli birşey yok dimi
İyi olsun minnak insallah Rabbim şifa versincok tesekkur ederim canim. bilmiyorum ki agzim agriyo diyodu sabah şiş uyandi alerjik.heralde su an iyi indi biraz
cok tesekkur ederiz Allah razi olsunİyi olsun minnak insallah Rabbim şifa versin
Amin inşallah okudumCuel
@sibell13
H M
Life light
M Maviayyy l
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
@Umut_2019
@umudum58
Yadee
Duam ; Çocuklarıma sağlık, sıhhat ve onları Hak yolunda yetiștirmeyi diliyorum. Allah çocuklarımızı kazadan, beladan, musibet ve hastalıktan korusun. Hayırlı ömürleri olsun. Burdaki dua kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin.
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Okudum allah kabul etsin inşallahDuam ; Çocuklarıma sağlık, sıhhat ve onları Hak yolunda yetiștirmeyi diliyorum. Allah çocuklarımızı kazadan, beladan, musibet ve hastalıktan korusun. Hayırlı ömürleri olsun. Burdaki dua kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin.
Amin cnm benim rabbim hepimizden razi olsun kulun kula ettigi dua gerzaman kabul olur guzel seyler bekletince gelir insallah rabbim sanada hayirli bir evlet verecek kalpten inaniyorum buna sadece biraz sabir imtihan dunyasindayiz rabbim herseyin hayirlisini versin bizlereYaa canim Allah razı olsun hepinizden
Duaya çok ihtiyscim var gerçekten
Çetrefilli bı yoldayım bu çocuk konusunda inşallah önümdeki engeller zorluklar kalkar da son denememde kucağıma alırım
Rabbim isteyene versin sağlıkla inşallah
Cuel
@sibell13
H M
Life light
M Maviayyy l
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
@Umut_2019
@umudum58
Yadee
Duam ; Çocuklarıma sağlık, sıhhat ve onları Hak yolunda yetiștirmeyi diliyorum. Allah çocuklarımızı kazadan, beladan, musibet ve hastalıktan korusun. Hayırlı ömürleri olsun. Burdaki dua kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin.
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.