Tesbih 📿

Nasılsınız dua arkadaslarim,♥️ ya bayadir beraberiz yakın hissettim :KK70::KK68::KK23:

Şimdi yedir, içir, toparla faslı bitti uyku öncesi sessizlik moduna geçebildik🥳 sen nasılsın ve diğer dua arkadaşlarım nasıllar

• Muhteşem
Reactions: H M
Cuel Cuel 🌺
@sibell13🌺
H M H M 🌺
Life light Life light 🌺
M Maviayyy l🌺
Yadee Yadee 🌺
@Pasiflora25
Noona_noona Noona_noona 🌺
Magnifiaque Magnifiaque
Ocalh Ocalh 🌺
Umut_2019 Umut_2019 🌺
umudum58 umudum58 🌺

M Maviayyy Duam: rabbim her seyi bilen goren sensin icinde bulundugum durumdan hayira cikmayi nasip eyle.Doğru yoldan ayirma evime bolluk bereketi eksik eyleme sağlığımı elimden alma kizlarimi hayırlı evlat olarak yetistirmeyi nasip eyle kimse muhtac eyleme bizi
Evlat isteyen kardeslerimede tez zamanda annelik duygusunu yaşat.
Kalbimdeki dileğimide bana en kisa zamanda oldu sevincini yaşat AMİN🤲🤲

🌺Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Duam ; Çocuklarıma sağlık, sıhhat ve onları Hak yolunda yetiștirmeyi diliyorum. Allah çocuklarımızı kazadan, beladan, musibet ve hastalıktan korusun. Hayırlı ömürleri olsun. Burdaki dua kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin.

VNasılsınız dua arkadaslarim,♥️ ya bayadir beraberiz yakın hissettim :KK70::KK68::KK23:
Tesekkurler cnm bugun basim agriyor insallah geçer sen nasilsin🥰 bende dua arkadaslarimi yakin hisediyorum ama ozellikle sen aklıma hep geliyorsun yani hep duamdasin haticecigim 🤭🤲

• Muhteşem
H M H M hamd olsun 🙂 çocuklar nefes almama izin vermiyor. Bugünde diete başladım, 1 aylık oruç borcum var onu da inşallah bu dönemde tutmayı düşünüyorum bakalım..
Sen nasılsın 😊

• Muhteşem
Tesekkurler cnm bugun basim agriyor insallah geçer sen nasilsin🥰 bende dua arkadaslarimi yakin hisediyorum ama ozellikle sen aklıma hep geliyorsun yani hep duamdasin haticecigim 🤭🤲
Yaa canim Allah razı olsun hepinizden
Duaya çok ihtiyscim var gerçekten
Çetrefilli bı yoldayım bu çocuk konusunda inşallah önümdeki engeller zorluklar kalkar da son denememde kucağıma alırım 😍
Rabbim isteyene versin sağlıkla inşallah :KK200: :KK74:

Yaa canim Allah razı olsun hepinizden
Duaya çok ihtiyscim var gerçekten
Çetrefilli bı yoldayım bu çocuk konusunda inşallah önümdeki engeller zorluklar kalkar da son denememde kucağıma alırım 😍
Rabbim isteyene versin sağlıkla inşallah :KK200: :KK74:

Amin. Rabbim kolaylaştırsin cnm, burdan bende güç moral aldım, paylaşılan hikayelerden, yeni umutlar yeşerirdi içimde.
Nasip oldu bende paylaştım 😊 darısı başına.

• Muhteşem
H M H M hamd olsun 🙂 çocuklar nefes almama izin vermiyor. Bugünde diete başladım, 1 aylık oruç borcum var onu da inşallah bu dönemde tutmayı düşünüyorum bakalım..
Sen nasılsın 😊

Sen nasılsın 😊
Bende iyim çok şükür telefonu çaldı tam yazicaktim.. bende oruç istiyorum da okadsr zor geliyor ki nefsime şuan🤦alissam tutarım bays

Amin. Rabbim kolaylaştırsin cnm, burdan bende güç moral aldım, paylaşılan hikayelerden, yeni umutlar yeşerirdi içimde.
Nasip oldu bende paylaştım 😊 darısı başına.
Maşallah ne güzel teslimiyetli olmuşsun sende.. elin boş kalmış seninde.. bu konuda benimde bazen çok canim aciyir bebeğimi özlüyorum.. ama sabredip sukutle güzel günleri bekliyorum🤲 Rabbim evatlsrini sana bağışlasın inşallah zor ama güzel sonla bitmiş hayaatlari boyunca öyle gider inşallah

Maşallah ne güzel teslimiyetli olmuşsun sende.. elin boş kalmış seninde.. bu konuda benimde bazen çok canim aciyir bebeğimi özlüyorum.. ama sabredip sukutle güzel günleri bekliyorum🤲 Rabbim evatlsrini sana bağışlasın inşallah zor ama güzel sonla bitmiş hayaatlari boyunca öyle gider inşallah

Amin. Seninde güzel günlerin olacak Allahin izniyle.🖤

• Muhteşem
Cuel Cuel
@sibell13
H M H M
Life light Life light
M Maviayyy l
Yadee Yadee
@Pasiflora25
Noona_noona Noona_noona
Magnifiaque Magnifiaque
Ocalh Ocalh
Umut_2019 Umut_2019
umudum58 umudum58

Yadee Yadee
Duam ; Çocuklarıma sağlık, sıhhat ve onları Hak yolunda yetiștirmeyi diliyorum. Allah çocuklarımızı kazadan, beladan, musibet ve hastalıktan korusun. Hayırlı ömürleri olsun. Burdaki dua kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin.

🌺Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

X