- 22 Ağustos 2015
- 29.560
- 86.107
ElhamdulillahÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ElhamdulillahÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Bin şükür iyiyim canım ben. KoşturmacaNasılsınız dua arkadaslarim, ya bayadir beraberiz yakın hissettim
Çok şükür evimdeyim 2 haftadır@HM ya sen nasılsın. Evinde misin
Ayy evet iyiyim ben de ilaç kullanıyorum. Diyete tam adapte olamadım. Diyet yapsam keşke. Spora da gidemiyorumÇok şükür evimdeyim 2 haftadır
Elhamdulillah.. daha iyisin dimi.
Yürüme yarışı yapıyoruz sende katılAyy evet iyiyim ben de ilaç kullanıyorum. Diyete tam adapte olamadım. Diyet yapsam keşke. Spora da gidemiyorum
Nasılsınız dua arkadaslarim, ya bayadir beraberiz yakın hissettim
Ne güzel mesguliiyetlerŞimdi yedir, içir, toparla faslı bitti uyku öncesi sessizlik moduna geçebildik sen nasılsın ve diğer dua arkadaşlarım nasıllar
Tesekkurler cnm bugun basim agriyor insallah geçer sen nasilsin bende dua arkadaslarimi yakin hisediyorum ama ozellikle sen aklıma hep geliyorsun yani hep duamdasin haticecigimVNasılsınız dua arkadaslarim, ya bayadir beraberiz yakın hissettim
Yaa canim Allah razı olsun hepinizdenTesekkurler cnm bugun basim agriyor insallah geçer sen nasilsin bende dua arkadaslarimi yakin hisediyorum ama ozellikle sen aklıma hep geliyorsun yani hep duamdasin haticecigim
Yaa canim Allah razı olsun hepinizden
Duaya çok ihtiyscim var gerçekten
Çetrefilli bı yoldayım bu çocuk konusunda inşallah önümdeki engeller zorluklar kalkar da son denememde kucağıma alırım
Rabbim isteyene versin sağlıkla inşallah
H M hamd olsun çocuklar nefes almama izin vermiyor. Bugünde diete başladım, 1 aylık oruç borcum var onu da inşallah bu dönemde tutmayı düşünüyorum bakalım..
Sen nasılsın
Bende iyim çok şükür telefonu çaldı tam yazicaktim.. bende oruç istiyorum da okadsr zor geliyor ki nefsime şuanalissam tutarım baysH M hamd olsun çocuklar nefes almama izin vermiyor. Bugünde diete başladım, 1 aylık oruç borcum var onu da inşallah bu dönemde tutmayı düşünüyorum bakalım..
Sen nasılsın
Maşallah ne güzel teslimiyetli olmuşsun sende.. elin boş kalmış seninde.. bu konuda benimde bazen çok canim aciyir bebeğimi özlüyorum.. ama sabredip sukutle güzel günleri bekliyorum Rabbim evatlsrini sana bağışlasın inşallah zor ama güzel sonla bitmiş hayaatlari boyunca öyle gider inşallahAmin. Rabbim kolaylaştırsin cnm, burdan bende güç moral aldım, paylaşılan hikayelerden, yeni umutlar yeşerirdi içimde.
Nasip oldu bende paylaştım darısı başına.
Her Nasip Vaktine Esirdir
"teseli değil, ama birilerine umut olur inşallah. Herkes gibi Çocuk sahibi olmaya karar verince, doktora gittik, bende bir sorun görülmemiștı, Eşimden spermiogram testi istendi. Eşim çalıştığı için, sonucu ben almıştım ve direk kadın doğum doktoruna gösterdim. Altını 3 kere çizerek bana...www.kadinlarkulubu.com
Bende iyim çok şükür telefonu çaldı tam yazicaktim.. bende oruç istiyorum da okadsr zor geliyor ki nefsime şuanalissam tutarım bays
Maşallah ne güzel teslimiyetli olmuşsun sende.. elin boş kalmış seninde.. bu konuda benimde bazen çok canim aciyir bebeğimi özlüyorum.. ama sabredip sukutle güzel günleri bekliyorum Rabbim evatlsrini sana bağışlasın inşallah zor ama güzel sonla bitmiş hayaatlari boyunca öyle gider inşallah
Amin tüm arkadaşlarımla olsun inşallah bu yolda emek eden herkesinAmin. Seninde güzel günlerin olacak Allahin izniyle.