Tesbih 📿

Duam: rabbim her seyi bilen goren sensin icinde bulundugum durumdan hayira cikmayi nasip eyle.Doğru yoldan ayirma evime bolluk bereketi eksik eyleme sağlığımı elimden alma kizlarimi hayırlı evlat olarak yetistirmeyi nasip eyle kimse muhtac eyleme bizi
Evlat isteyen kardeslerimede tez zamanda annelik duygusunu yaşat.
Kalbimdeki dileğimide bana en kisa zamanda oldu sevincini yaşat AMİN

Ben okudum ama bildirim yapmadım galiba allah kabul etsin inşallah

Okudum allah kabul etsin inşallah

Canım okudum senin için Rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın

Canım okudum Rabbim kabul etsin dualarını

Amin amin amin. Allah kabul etsin. Okudum

Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy l
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
@Umut_2019
umudum58

M Maviayyy Duam: rabbim her seyi bilen goren sensin icinde bulundugum durumdan hayira cikmayi nasip eyle.Doğru yoldan ayirma evime bolluk bereketi eksik eyleme sağlığımı elimden alma kizlarimi hayırlı evlat olarak yetistirmeyi nasip eyle kimse muhtac eyleme bizi
Evlat isteyen kardeslerimede tez zamanda annelik duygusunu yaşat.
Kalbimdeki dileğimide bana en kisa zamanda oldu sevincini yaşat AMİN

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Ben iyyim elhamdülillah canım. Aslında birbirimizi daha yakından tanısak ne iyi olur kim nedir necidir derdi nedir
Çok şükür iyimm canim
Dualarimizla anlaşıyoruz anlıyoruz bizde iste bazı seyleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…