- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Ben okudum ama bildirim yapmadım galibaCuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy l
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
@Umut_2019
umudum58
@Mavim25
Life light Allahım sen büyüksün Yarabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet Yarabbi. Sen gönlümden geçeni en iyi bilensin. Yuvamdan huzuru, sevgiyi ,saygıyı eksik etme Yarabbim . Eşime ve bana hayırlısıysa sağlıklı , uzun ömürlü bir evlat nasip et Allahım. Bizi evlatsız bırakma.her şeyin en doğrusunu hayırlısını bilen sensin. Bize bugünümüzü aratma Allahım.Dua arkadaşlarımında gönlünden geçenleri kabul et Allahım
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Okudum allah kabul etsin inşallahDuam: rabbim her seyi bilen goren sensin icinde bulundugum durumdan hayira cikmayi nasip eyle.Doğru yoldan ayirma evime bolluk bereketi eksik eyleme sağlığımı elimden alma kizlarimi hayırlı evlat olarak yetistirmeyi nasip eyle kimse muhtac eyleme bizi
Evlat isteyen kardeslerimede tez zamanda annelik duygusunu yaşat.
Kalbimdeki dileğimide bana en kisa zamanda oldu sevincini yaşat AMİN
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Bütün dualarınız kabul olsun
Canım okudum senin için Rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsınDuam: rabbim her seyi bilen goren sensin icinde bulundugum durumdan hayira cikmayi nasip eyle.Doğru yoldan ayirma evime bolluk bereketi eksik eyleme sağlığımı elimden alma kizlarimi hayırlı evlat olarak yetistirmeyi nasip eyle kimse muhtac eyleme bizi
Canım okudum Rabbim kabul etsin dualarınıDuam: rabbim her seyi bilen goren sensin icinde bulundugum durumdan hayira cikmayi nasip eyle.Doğru yoldan ayirma evime bolluk bereketi eksik eyleme sağlığımı elimden alma kizlarimi hayırlı evlat olarak yetistirmeyi nasip eyle kimse muhtac eyleme bizi
Duam: rabbim her seyi bilen goren sensin icinde bulundugum durumdan hayira cikmayi nasip eyle.Doğru yoldan ayirma evime bolluk bereketi eksik eyleme sağlığımı elimden alma kizlarimi hayırlı evlat olarak yetistirmeyi nasip eyle kimse muhtac eyleme bizi
Ben iyyim elhamdülillah canım. Aslında birbirimizi daha yakından tanısak ne iyi olur kim nedir necidir derdi nedirNasılsınız dua arkadaslarim,ya bayadir beraberiz yakın hissettim
Çok şükür iyimm canimBen iyyim elhamdülillah canım. Aslında birbirimizi daha yakından tanısak ne iyi olur kim nedir necidir derdi nedir
Ondada sen haklısın evet❤❤Çok şükür iyimm canim
Dualarimizla anlaşıyoruz anlıyoruz bizde iste bazı seyleri
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsınNasılsınız dua arkadaslarim,ya bayadir beraberiz yakın hissettim