Tesbih 📿

H M H M buraya bildirim yapmayi unutmusum ben okudum canim 😣bir gruba yapiyorum digerini birakip cikiyorum kusura bakma alzaymira az kaldi

Duam ; Çocuklarıma sağlık, sıhhat ve onları Hak yolunda yetiștirmeyi diliyorum. Allah çocuklarımızı kazadan, beladan, musibet ve hastalıktan korusun. Hayırlı ömürleri olsun. Burdaki dua kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin.
Okudum canım allah kabul etsin yavrularına hayırlı yazılar yazsın🤲🏻

Ne güzel mesguliiyetler 😍
Hepimiz iyidirizdir inşallah nabalim.. bende yurume modu..
Kesinlikle, bende tadını çıkarmak için elimden geleni yapıyorum çünkü büyüdükleri zaman çok özlicem bu günleri🥰 yürüme moduna geçmek o kadar çok istiyorum ki uzun zaman daha geçemicem 🙄

Cuel Cuel
@sibell13
H M H M
Life light Life light
M Maviayyy l
Yadee Yadee
Aktif Lora Aktif Lora
Noona_noona Noona_noona
Magnifiaque Magnifiaque
Ocalh Ocalh
@Umut_2019
@umudum58

Yadee Yadee
Duam ; Çocuklarıma sağlık, sıhhat ve onları Hak yolunda yetiștirmeyi diliyorum. Allah çocuklarımızı kazadan, beladan, musibet ve hastalıktan korusun. Hayırlı ömürleri olsun. Burdaki dua kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin.

🌺Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Amin inşallah okudum 💖

Okudum allah kabul etsin inşallah 🤲

Yaa canim Allah razı olsun hepinizden
Duaya çok ihtiyscim var gerçekten
Çetrefilli bı yoldayım bu çocuk konusunda inşallah önümdeki engeller zorluklar kalkar da son denememde kucağıma alırım 😍
Rabbim isteyene versin sağlıkla inşallah :KK200: :KK74:
Amin cnm benim rabbim hepimizden razi olsun kulun kula ettigi dua gerzaman kabul olur guzel seyler bekletince gelir insallah rabbim sanada hayirli bir evlet verecek kalpten inaniyorum buna sadece biraz sabir imtihan dunyasindayiz rabbim herseyin hayirlisini versin bizlere🥰

Cuel Cuel
@sibell13
H M H M
Life light Life light
M Maviayyy l
Yadee Yadee
Aktif Lora Aktif Lora
Noona_noona Noona_noona
Magnifiaque Magnifiaque
Ocalh Ocalh
@Umut_2019
@umudum58

Yadee Yadee

🌺Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Cnm okudum arkadaşımın niyetine Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın 🤲🌹

H M H M çok şükür iyiyiz canım. Bu pandemi döneminde evde olsakta sağlıklı olduğumuz için çok şükür. İyi ki böyle bir konu açıp arkadaşlarla toplanmışız ne de güzel oldu 💕

X