Tesbih 📿

Cuel Cuel
S sibellcim
H M H M 🌺
Life light Life light
M Maviayyy l
Yadee Yadee
Aktif Lora Aktif Lora
Noona_noona Noona_noona
Magnifiaque Magnifiaque
Ocalh Ocalh
Umut_2019 Umut_2019
umudum58 umudum58 🌺

Aktif Lora Aktif Lora
Duam;Allah'ım bizi doğru yoldan ayırma zamanın fitnesinden bizi koru. Rabbim islerimizi kolay kıl atlatabilmemiz icin bize yardım et. evimize rizkimiza bereket ihsan et. Amiin Amiin

🌺Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Canım okudum Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın 🤲🌹

Cuel Cuel
S sibellcim
H M H M 🌺
Life light Life light
M Maviayyy l
Yadee Yadee
Aktif Lora Aktif Lora
Noona_noona Noona_noona
Magnifiaque Magnifiaque
Ocalh Ocalh
Umut_2019 Umut_2019
umudum58 umudum58 🌺

Aktif Lora Aktif Lora
Duam;Allah'ım bizi doğru yoldan ayırma zamanın fitnesinden bizi koru. Rabbim islerimizi kolay kıl atlatabilmemiz icin bize yardım et. evimize rizkimiza bereket ihsan et. Amiin Amiin

🌺Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Okudum canım ben

• Beğen
Reactions: H M
Cuel Cuel
S sibellcim
H M H M 🌺
Life light Life light
M Maviayyy l
Yadee Yadee
Aktif Lora Aktif Lora
Noona_noona Noona_noona
Magnifiaque Magnifiaque
Ocalh Ocalh
Umut_2019 Umut_2019
umudum58 umudum58 🌺

Aktif Lora Aktif Lora

Okudum canim Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻

Noona_noona Noona_noona bitek senin bildirimin yok canım Aktif Lora Aktif Lora için 🤗 senin şuana geçtik duanida yazarmisin inşallah💖
Kusura bakmayın geçe kaldım bugün okudum Aktif Lora Aktif Lora için 🌸

Benim duam ise,

İsmim Merve,

Allahım sen bizleri yolundan ayırma
Tüm felaketlerden,hastalıklardan,kaza belalardan ve tüm kötülüklerden koru
Kızıma iyi bir anne olup, onu iyi birşekilde yetiştirmeyi nasip eyle
Kızımın yolu hep açık ve aydınlık olsun, kötülerden sen kızımı ve tüm çocukları koru
Ailemle, sevdiklerinle nice güzel sağlıklı yıllarımız olsun
Ülkemizden ve tüm dünyadan bu hastalığı yok et allahım hastalara acil şifalar ver. Bu hastalık yüzünden işinden olup, zorda kalanlarında yardımcısı ol
Evlerimizden sağlığı,bolluğu, bereketi esirgeme
Günahlarımızı bağışla
Dua eden arkadaşlarımında dualarını kabul et inşallah AMİN 🙏🌸

Kusura bakmayın geçe kaldım bugün okudum Aktif Lora Aktif Lora için 🌸

Benim duam ise,

İsmim Merve,

Allahım sen bizleri yolundan ayırma
Tüm felaketlerden,hastalıklardan,kaza belalardan ve tüm kötülüklerden koru
Kızıma iyi bir anne olup, onu iyi birşekilde yetiştirmeyi nasip eyle
Kızımın yolu hep açık ve aydınlık olsun, kötülerden sen kızımı ve tüm çocukları koru
Ailemle, sevdiklerinle nice güzel sağlıklı yıllarımız olsun
Ülkemizden ve tüm dünyadan bu hastalığı yok et allahım hastalara acil şifalar ver. Bu hastalık yüzünden işinden olup, zorda kalanlarında yardımcısı ol
Evlerimizden sağlığı,bolluğu, bereketi esirgeme
Günahlarımızı bağışla
Dua eden arkadaşlarımında dualarını kabul et inşallah AMİN 🙏🌸
Okudum canım Allah kabul etsin

X