Tesbih 📿

Okudum canım Rabbim hayırlı kapılar açsın

@Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy l
Yadee
Aktif Lora
@Noona_noona
Magnifiaque
@Ocalh
Umut_2019
umudum58
Mavim25
Kitapkurdu60

S sibellcim
Duam ,
Allahim sen Vekilsin Fettahsin Sibel kuluna hayırlı bir yuva kurmak için hayırlı kapilar aç senin de razı olduğun biriyle gönüllerini ısındir burdaki dua arkadaşlarımın gonullerinin muratlarini ver Amin

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

@Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy l
Yadee
Aktif Lora
@Noona_noona
Magnifiaque
@Ocalh
Umut_2019
umudum58
Mavim25

S sibellcim
Duam ,
Allahim sen Vekilsin Fettahsin Sibel kuluna hayırlı bir yuva kurmak için hayırlı kapilar aç senin de razı olduğun biriyle gönüllerini ısındir burdaki dua arkadaşlarımın gonullerinin muratlarini ver Amin

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Ben duamı yazayım insallah..
İsmim Hatice..
Rabbim bizi hidayet üzere bir kul eylesin..
İçimize iman Kuran Peygamber, sünnet sevgisi versin bolca inşallah.. Evlat isteyen herkeslere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. kim neyin yokluğunu yaşıyor sıkıntısını yaşıyor ise Rabbim o derdini kolaylıkla selamete kavustursun Amin..

Amin insallah okudum haticecigim rabbim ne istiyorsan onu yasamayi nasip etsin

Kuzum okudum allah kabul etsin En kısa zamanda kucağını doldursun inşallah

Amin amin amin. Allah kabul etsin inşallah. Okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…