Tesbih 📿

Bende elhamdülillah duacinizim iyim..
Kötü birşey çıkmasında inşallah Rabbim şifa versin Safi ismi ile hastaliklarimiza...

Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
@kelebekk47
@Pasiflora25
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
Mavim25
@inckin

Cuel Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim.

Hergun 100 şer kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
@kelebekk47
@Pasiflora25
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
Mavim25
@inckin

Cuel Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim.

Hergun 100 şer kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy l
@kelebekk47
@Pasiflora25
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
Mavim25
@inckin

S sibellcim
Duam ,
Allahim sen Vekilsin Fettahsin Sibel kuluna hayırlı bir yuva kurmak için hayırlı kapilar aç senin de razı olduğun biriyle gönüllerini ısındir burdaki dua arkadaşlarımın gonullerinin muratlarini ver Amin

Okudum inşallah Rabbim kabul eylesin

OKUDUM gönlünün muradini versin rabbim hayirlisi ile

Okudum allah kabul etsin inşallah

Cnm okudum Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…