Bende elhamdülillah duacinizim iyim..Iyiyim canim benim bin şükür. Tahlil sonuçlarım cıktı. Rahim kalınlaşması varmış. Ilaç verdi doktor. Kilo vermem lazım. Bir 5 kilo vermem lazım. Onun dışında bin şükür iyiyim. Ya sen nasılsın.
Yok kuzum arada kaçmıştır büyük bir ihtimalAslında etiketleniyorsunuz kuzu ama benden kaynaklı değil.
Yok okudun sen inşallah sibelde sıraH M canim siradaki kim ben okudum
Tamam Allah razj olsun duaların içinben devam edemeyeceğim canım.
Okudum inşallah Rabbim kabul eylesinCuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy l
@kelebekk47
@Pasiflora25
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
Mavim25
@inckin
S sibellcim
Duam ,
Allahim sen Vekilsin Fettahsin Sibel kuluna hayırlı bir yuva kurmak için hayırlı kapilar aç senin de razı olduğun biriyle gönüllerini ısındir burdaki dua arkadaşlarımın gonullerinin muratlarini ver Amin
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
OKUDUM gönlünün muradini versin rabbim hayirlisi ileDuam ,
Allahim sen Vekilsin Fettahsin Sibel kuluna hayırlı bir yuva kurmak için hayırlı kapilar aç senin de razı olduğun biriyle gönüllerini ısındir burdaki dua arkadaşlarımın gonullerinin muratlarini ver Amin
sizlerden de Allah razı olsun canım.Tamam Allah razj olsun duaların için
Okudum allah kabul etsin inşallahCuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy l
@kelebekk47
@Pasiflora25
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
Mavim25
@inckin
S sibellcim
Duam ,
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy l
@kelebekk47
@Pasiflora25
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
Mavim25
@inckin
S sibellcim
Duam ,