- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 34
Çoğu zaman farketmiyorum bliyormusun
Olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğu zaman farketmiyorum bliyormusun
Ogluslarin nasılOlabilir.
Ogluslarin nasıl
Allah yardımcın olsunEllerinden öper. Büyüğe tuvalet eğitimi küçüğe uyku düzeni derken, gün bitiyor.
Allah yardımcın olsun
Aminn aminn.. inşallah güzel telaseler olurAmin. Rabbim kolaylaştırsin. Zor ama güzel. Hasret çeken herkese nasip olsun inşallah. Sağlıkla hayırla.
Verene kadar da Allah sabır güç kuvvet versin..
Aminn aminn.. inşallah güzel telaseler olur
Zor işler ama fıtrat kolaylaştırıyor işi çok şükür
Okudum canım benBen duamı yazayım insallah..
İsmim Hatice..
Rabbim bizi hidayet üzere bir kul eylesin..
İçimize iman Kuran Peygamber, sünnet sevgisi versin bolca inşallah.. Evlat isteyen herkeslere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. kim neyin yokluğunu yaşıyor sıkıntısını yaşıyor ise Rabbim o derdini kolaylıkla selamete kavustursun Amin..
Cuel
S sibellcim
H M
Life light
@Maviayyyl
Yadee
@Pasiflora25
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
Mavim25
İsmim Hatice..
İçimize iman Kuran Peygamber, sünnet sevgisi versin bolca inşallah.. Evlat isteyen herkeslere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. kim neyin yokluğunu yaşıyor sıkıntısını yaşıyor ise Rabbim o derdini kolaylıkla selamete kavustursun Amin..
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Okudum canım Rabbim gönlünden geçen duanı kabul etsin. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada banada bizim gibi isteyen herkesedeBen duamı yazayım insallah..
İsmim Hatice..
Tamamdır paylaşıyorum hemenLife light canim duanı paylasirmisin