Tesbih 📿

Amin. Rabbim kolaylaştırsin.❤️ Zor ama güzel. Hasret çeken herkese nasip olsun inşallah. Sağlıkla hayırla.
Verene kadar da Allah sabır güç kuvvet versin.. 🤲
Aminn aminn.. inşallah güzel telaseler olur
Zor işler ama fıtrat kolaylaştırıyor işi 🥰 çok şükür 🌺

Cuel Cuel
S sibellcim
H M H M
Life light Life light 🌺
@Maviayyyl
Yadee Yadee 🌺
@Pasiflora25
Noona_noona Noona_noona
Magnifiaque Magnifiaque
Ocalh Ocalh
Umut_2019 Umut_2019
umudum58 umudum58
Mavim25 Mavim25

İsmim Hatice..
Rabbim bizi hidayet üzere bir kul eylesin..
İçimize iman Kuran Peygamber, sünnet sevgisi versin bolca inşallah.. Evlat isteyen herkeslere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. kim neyin yokluğunu yaşıyor sıkıntısını yaşıyor ise Rabbim o derdini kolaylıkla selamete kavustursun Amin..🤲

🌺Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Ben duamı yazayım insallah..
İsmim Hatice..
İçimize iman Kuran Peygamber, sünnet sevgisi versin bolca inşallah.. Evlat isteyen herkeslere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. kim neyin yokluğunu yaşıyor sıkıntısını yaşıyor ise Rabbim o derdini kolaylıkla selamete kavustursun Amin..🤲
Okudum canım ben

Cuel Cuel
S sibellcim
H M H M
Life light Life light 🌺
@Maviayyyl
Yadee Yadee 🌺
@Pasiflora25
Noona_noona Noona_noona
Magnifiaque Magnifiaque
Ocalh Ocalh
Umut_2019 Umut_2019
umudum58 umudum58
Mavim25 Mavim25

İsmim Hatice..

🌺Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Canım okudum Rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın 🤲🌹

• Beğen
Reactions: H M
Ben duamı yazayım insallah..
İsmim Hatice..
Okudum canım Rabbim gönlünden geçen duanı kabul etsin. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada banada bizim gibi isteyen herkesede

• Beğen
Reactions: H M
Allahım sen büyüksün Yarabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet Yarabbi. Sen gönlümden geçeni en iyi bilensin. Yuvamdan huzuru, sevgiyi ,saygıyı eksik etme Yarabbim . Eşime ve bana hayırlısıysa sağlıklı , uzun ömürlü bir evlat nasip et Allahım. Bizi evlatsız bırakma.her şeyin en doğrusunu hayırlısını bilen sensin. Bize bugünümüzü aratma Allahım.Dua arkadaşlarımında gönlünden geçenleri kabul et Allahım

Cuel Cuel 🌺
S sibellcim 🌺
H M H M 🌺
Life light Life light 🌺
@Maviayyyl
Yadee Yadee 🌺
@Pasiflora25
Noona_noona Noona_noona 🌺
Magnifiaque Magnifiaque 🌺
Ocalh Ocalh 🌺
Umut_2019 Umut_2019 🌺
umudum58 umudum58 🌺
Mavim25 Mavim25

İsmim Hatice..

X