- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum Allah kabul etsinCuel
S sibellcim
H M
Life light
@Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
Mavim25
Cuel Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim.
Hergun 100 şer kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Cuel Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim.
Yeni başladık katılmak istersen katalım canım inşallah Cuel e okuyoruz şuanbitince beni de katar mısınız
Baştayiz zaten canimKizlar ben basladigimizi bilmiyordum simdi tamamlayim eksiklerimi okurum
Bende tesadüfen gördümKizlar ben basladigimizi bilmiyordum simdi tamamlayim eksiklerimi okurum
Aslında etiketleniyorsunuz kuzu ama benden kaynaklı değil.Bende tesadüfen gördüm
Okudum canım ben
Iyiyim canim benim bin şükür. Tahlil sonuçlarım cıktı. Rahim kalınlaşması varmış. Ilaç verdi doktor. Kilo vermem lazım. Bir 5 kilo vermem lazım. Onun dışında bin şükür iyiyim. Ya sen nasılsın.Umut_2019 nasılsın daha?