Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
hasbeee
@Noona_noona
Magnifiaque
lalegul52
Ocalh
ftemiz
Umut_2019
@umudum58
H M Benim duam
İsmim Hatice
Dünyada ve ahirette afiyet istiyorum inşallah
Rabbim hayırlı kararlar almayı nasip etsin
Hayırlı evlatlar versin isteyen herkese
Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Hep ojuyorsun yaOkudum demeden eklemişsin
Okudum allah kabul etsin inşallahCuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
hasbeee
@Noona_noona
Magnifiaque
lalegul52
Ocalh
ftemiz
Umut_2019
@umudum58
H M Benim duam
İsmim Hatice
Dünyada ve ahirette afiyet istiyorum inşallah
Rabbim hayırlı kararlar almayı nasip etsin
Hayırlı evlatlar versin isteyen herkese
Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Canım okudum senin için allah kabul etsin. Kalbinden geçen her şey kabul olsun
H M OKUDUM bu mubarek gün hürmetine kalbinden gecenleri rabbim nasip eylesin hatice kardeşim
Canım okudum Rabbim dualarını kabul etsin
Hatice kardeşim için okudum
H M Rabbim hayırlı kapılar açsın. Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hasret çeken herkese Allah kabul etsin. Okudum
Okudum allah kabul etsin inşallah
Hepiinize gönülden Allah razı olsunokudumH M Allah kabul etsin hersey gönlunce olsun insallah
Senden de allah razı olsun canım vesile oldun hepimizeHepiinize gönülden Allah razı olsun
Ben hatırlatıcı gibi görüyorum bazen dünyaya dalıp gidiyoruz iki lafız da olsa zikri samimi çeksek mizanda ağır gelir.. maksat bu aslında.. birazda birbirimizin gonlune dokunmak.. iyiki katıldınız Allah razı olsunSenden de allah razı olsun canım vesile oldun hepimize
Evet canimKizlar ozel gunlerde okunuyormu dua
Allahım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahları bağışla. Hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle. Hayırlı evlatlar ver hepimize
Allah kabul etsin inşallah, okudum canım.Allahım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahları bağışla. Hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle. Hayırlı evlatlar ver hepimize