Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,devlette ki doktorun böyle bir çay vermesini ilk defa duydumMerhaba, öncelikle buraya yazma sebebim çocuk sahibi olmak isteyen yada deneyip hiç bir sorunu yokken hamile kalamayan kız kardeşlerime bir ümit olmak için. Başlıyorum :)
Biz yaklaşık 1 yıldır bebek düşünüyorduk. Bebek düşünmeden önce kadın doğum uzmanına gittim belli başlı standart testler istedi benden. Herhangi bir sorun olmadığını folik Asit başlamam gerektiğini ve hiç canımı sıkmayıp 1 yıl da sonunda olmaZsa ozaman tekrar doktora gitmem gerektiğini söyledi. Bende 1 yıl boyunca içimin rahat etmemesine rağmen doktordan daha mı iyi bileceksin diye diye 1 yılı geçirdim. Ama benden hiç bir şekilde hormon testi vs istememiş. Bende bilmiyordum bilgim yoktu çünkü. Daha sonra arkadaşlarımız vasıtasıyla İstanbul Pendik’te Yanıklar Baharat Ahmet Bey’e gittik. Gitmeden öncede ben bende bir sorun olmadığını genelde Ahmet Bey’e sağlık açısından bir sorun varsa oyuzden gidiyorlar diye biliyordum. Arkadaşımda belki bir vitamin eksikliği vardır vs işe yarar diyerek beni götürmüştü. Gittik ve hormon testlerinin aslında gebelik düşünen herkesin en başta yaptırması gerektiğini öğrendim. Ahmet Bey bendeki bir kaç belirtiden süt hormonumun çok yüksek olduğunu ve bunu güzel bir dille anlatıp gebeliğe engel olduğunu vücudun kendini gebe sandığı için kendini sıktığını anlattı. Daha sonra bana doğal üzüm çekirdeği özü, papatya çekirdeği özü , yaban Mersin’i özü ve Aslan pençesi çayı verdi. Sadece 15 gün kullandım . Yine bir kadın doğumdan randevu aldım ve gitmeden önce kan testlerimi yaptırdım. Hazırlıklı gitmek için. Ertesi gün sonuçlarıma bir baktım veeeeeee beta hcg değerim yükselmiş. Gözlerime inanamadım bu kadar erken sonuç alacağımı düşünemediğim için bir yandan da sakin ol yanlıştır emin ol ümitlenme hemennn diye diye sakinleşmeye çalıştım
Tüm bilen çevreme sordum ve çok şükür hamileydim. Şaşkınlığım hala devam ediyor, sanırım kucağıma alana kadar da devam edecekDün çok şükür ilk kalp atışlarını duymakta nasip oldu
Dünyanın en güzel sesiymiş meğer
Allah sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin.
Ve isteyen tüm herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın
Demem o ki , bir sorununuz varsa ya da yoksa ama hala bebeğiniz olmuyorsa gönül rahatlığıyla Ahmet Beyle görüşebilirsiniz. Çok isterim buradan birilerine vesile olmayı, Ümit olmayı.
Sevgilerimle
Kendisi doktor mu? Doktor değilse yanlış cümleler kullanmışsınız.Merhaba, öncelikle buraya yazma sebebim çocuk sahibi olmak isteyen yada deneyip hiç bir sorunu yokken hamile kalamayan kız kardeşlerime bir ümit olmak için. Başlıyorum :)
Biz yaklaşık 1 yıldır bebek düşünüyorduk. Bebek düşünmeden önce kadın doğum uzmanına gittim belli başlı standart testler istedi benden. Herhangi bir sorun olmadığını folik Asit başlamam gerektiğini ve hiç canımı sıkmayıp 1 yıl da sonunda olmaZsa ozaman tekrar doktora gitmem gerektiğini söyledi. Bende 1 yıl boyunca içimin rahat etmemesine rağmen doktordan daha mı iyi bileceksin diye diye 1 yılı geçirdim. Ama benden hiç bir şekilde hormon testi vs istememiş. Bende bilmiyordum bilgim yoktu çünkü. Daha sonra arkadaşlarımız vasıtasıyla İstanbul Pendik’te Yanıklar Baharat Ahmet Bey’e gittik. Gitmeden öncede ben bende bir sorun olmadığını genelde Ahmet Bey’e sağlık açısından bir sorun varsa oyuzden gidiyorlar diye biliyordum. Arkadaşımda belki bir vitamin eksikliği vardır vs işe yarar diyerek beni götürmüştü. Gittik ve hormon testlerinin aslında gebelik düşünen herkesin en başta yaptırması gerektiğini öğrendim. Ahmet Bey bendeki bir kaç belirtiden süt hormonumun çok yüksek olduğunu ve bunu güzel bir dille anlatıp gebeliğe engel olduğunu vücudun kendini gebe sandığı için kendini sıktığını anlattı. Daha sonra bana doğal üzüm çekirdeği özü, papatya çekirdeği özü , yaban Mersin’i özü ve Aslan pençesi çayı verdi. Sadece 15 gün kullandım . Yine bir kadın doğumdan randevu aldım ve gitmeden önce kan testlerimi yaptırdım. Hazırlıklı gitmek için. Ertesi gün sonuçlarıma bir baktım veeeeeee beta hcg değerim yükselmiş. Gözlerime inanamadım bu kadar erken sonuç alacağımı düşünemediğim için bir yandan da sakin ol yanlıştır emin ol ümitlenme hemennn diye diye sakinleşmeye çalıştım
Tüm bilen çevreme sordum ve çok şükür hamileydim. Şaşkınlığım hala devam ediyor, sanırım kucağıma alana kadar da devam edecekDün çok şükür ilk kalp atışlarını duymakta nasip oldu
Dünyanın en güzel sesiymiş meğer
Allah sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin.
Ve isteyen tüm herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın
Demem o ki , bir sorununuz varsa ya da yoksa ama hala bebeğiniz olmuyorsa gönül rahatlığıyla Ahmet Beyle görüşebilirsiniz. Çok isterim buradan birilerine vesile olmayı, Ümit olmayı.
Sevgilerimle
Ben bana uygun olanı seçtim ve yazdım. Kendi sayfasını inceleyebilirsiniz . Herkesin hormonları ve değerleri elbette farklılık gösterecek. Hepsini bir anda kullanmadım. Sıra sıra tek tek alerjim var mı yok mu. Bana bir yan etkisi var mı diyerek 1 hafta deneme yaptım. 1 hafta birini içtiysem diğerlerini kesinlikle kullanmadım. Burada Ahmet Bey doktor da demedim :) . Kullandığım cümlelerim kendi düşüncem ve kendi yaşadıklarımdır. Diğer arkadaşımda eşinin sperm hareketsizliğinden gitti doktorların olmaz imkansız dediklerini Ahmet Beyin verdiği kür sayesinde olura dönüştü. Yani herkeste aynı etkiyi tepkiyi elbet göstermez. Ben ayrıca burada kesin gidin vs tarZında da hiç bir cümle kullanmadım.Kendisi doktor mu? Doktor değilse yanlış cümleler kullanmışsınız.
Merhaba , teşekkür ederim. Ben kendi düşüncelerimi yazdım ve bende ki etkisini paylaştım. Doktora gittiğimi ve onun yönlendirmemesini de eleştirdim. Burada ona da dikkat edebilirsiniz. Bir kadın doğum uzmanının hiç bir hormon testleri istemeden ve bakmadan direkt geri eve göndermesi de doğru değil. Ve Ahmet Beyin test görmeden o şekilde söylemleri benide şaşırttı ve sonrasında test sonucunda haklı olduğunu gördüm. Müneccim değil elbet :) verdiği kürler sizde işe yarasaydı eminim ki sizde memnuniyetinizi dile getirecektiniz ve başka ınsanlara bunu anlatacaktınız. Sizde yan etki gösterdiği için belki de bir alerjınız var dı belki bir kullanım öncesi alerjı testi olmanız gerekti bilemeyiz. Ama bende işe yaradı diye sizde işe yarayacak değil ya da bir başkasında. Yada sizde işe yaramadı diye bende işe yaramayacak değil. Belki de benim bu eksiğim vardı o şekilde tamamlandı ve oldu . Denemekten bir zarar gelmeyeceğini düşünerek ilerledim . Nasip bilemeyiz. Geçmiş olsun bu aradaÖncelikle Allah bağışlasın ama “birkaç belirtiden bende süt hormonunun yüksek olduğunu anlattı” ifadenizi çok yanlış buldum. 3 senelik sebepsiz infertilite sonrası bahsettiğiniz attara ben de bir umut değerlerimi gösterip kendisinden kür aldım Ve hayatım boyunca yaşamadığım kabusları yaşadım. tüm Değerlerim Allak bullak oldu. Düzeltene kadar akla karayı seçtim. Bir daha da doktor tavsiyesi olmadan bitki çayı bile içmedim hamile kalmak için.
lütfen bahsettiğiniz attarı bu kadar övmeyin. Verdiği kür Sizde belki “şans” eseri işe yaramış ama kendisi 1-2 belirtye bakarak teşhis koyabilecek bir doktor değil.
Merhaba, çok teşekkür ederim aminHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,devlette ki doktorun böyle bir çay vermesini ilk defa duydumçok sevindim valla.Çayın ekran fotosunu atabilir misiniz merak etrim ?
Denemekyen zarar gelmeyecek olur mu? Üyenin hormonlari mahvolmuş. Sizin umut dolu mesajinizi goren olumsuz deneyimi ciddiye almayacaktir.Merhaba , teşekkür ederim. Ben kendi düşüncelerimi yazdım ve bende ki etkisini paylaştım. Doktora gittiğimi ve onun yönlendirmemesini de eleştirdim. Burada ona da dikkat edebilirsiniz. Bir kadın doğum uzmanının hiç bir hormon testleri istemeden ve bakmadan direkt geri eve göndermesi de doğru değil. Ve Ahmet Beyin test görmeden o şekilde söylemleri benide şaşırttı ve sonrasında test sonucunda haklı olduğunu gördüm. Müneccim değil elbet :) verdiği kürler sizde işe yarasaydı eminim ki sizde memnuniyetinizi dile getirecektiniz ve başka ınsanlara bunu anlatacaktınız. Sizde yan etki gösterdiği için belki de bir alerjınız var dı belki bir kullanım öncesi alerjı testi olmanız gerekti bilemeyiz. Ama bende işe yaradı diye sizde işe yarayacak değil ya da bir başkasında. Yada sizde işe yaramadı diye bende işe yaramayacak değil. Belki de benim bu eksiğim vardı o şekilde tamamlandı ve oldu . Denemekten bir zarar gelmeyeceğini düşünerek ilerledim . Nasip bilemeyiz. Geçmiş olsun bu arada
Hissi kablel vukuBu adam kan tahlili mi yaptırdı. Nasıl anladı hormonlarını?
Ben insanlara gözü kapalı gidin demiyorum. Ben bende bir sorun olmadığını düşünerek hayatıma devam ettim. Eşim tüm testleri yaptırdı bir sorun yok ama yinede sonuç alamadık. Bir arkadaş vasıtasıyla gittim ve verdiklerini direkt kullanmadım. Araştırdım ve doktora sordum. Sizde internetten bakarsanız papatya çekirdeği özünün heryerde satıldığını ve herhangi bir yan etkisi olmadığını nelere iyi geldiğini görebilirsiniz. Aracım Burada birilerini yanlış yönlendirmek değil olan birşeyi anlatmaktı o kadar. Ki Aslan pençesi çayı dıye arama motoruna yazdığınızda internetten görüp kullanan bir sürü insan olduğunu göreceksiniz. Beni doğru yönlendirdi ve ben doğal şeyler kullandım. Bir karışım özel bir karışım yapıp almadım içmedim de . Herkesin kendi hür ve iradesi ve aklı var değil mi? Bir şeyi içmeden önce kılavuzu okur yada araştırır öyle içeriz kullanırız. Körü körüne araştırmadan bir kişinin bu sana iyi gelecek demesiyle kullanmayız .Denemekyen zarar gelmeyecek olur mu? Üyenin hormonlari mahvolmuş. Sizin umut dolu mesajinizi goren olumsuz deneyimi ciddiye almayacaktir.
Hormon testi almayan doktorunuzu değiştirip baska bir doktora gitmeniz gerekirken aktara gitmeyi cok anlamsız buldum.
Belirtilerden anladıBu adam kan tahlili mi yaptırdı. Nasıl anladı hormonlarını?
1 senelik uyesiniz. Forumda yeterince aktifseniz bir umut diye insanlarin bu kürlere tutulduğunu bilirsiniz. Gayet gözü kapali uyguluyorlar. Bir kisi iyi gelecek dedigi an buna tutunan umut eden insanlar var. Çünkü çaresizler ve yapacak bir seyleri yok. Ayrica Papatya cekirdegi özünün bir yan etkisi olmadigini yazan blog sayfalarina guvenecek degilim.Ben insanlara gözü kapalı gidin demiyorum. Ben bende bir sorun olmadığını düşünerek hayatıma devam ettim. Eşim tüm testleri yaptırdı bir sorun yok ama yinede sonuç alamadık. Bir arkadaş vasıtasıyla gittim ve verdiklerini direkt kullanmadım. Araştırdım ve doktora sordum. Sizde internetten bakarsanız papatya çekirdeği özünün heryerde satıldığını ve herhangi bir yan etkisi olmadığını nelere iyi geldiğini görebilirsiniz. Aracım Burada birilerini yanlış yönlendirmek değil olan birşeyi anlatmaktı o kadar. Ki Aslan pençesi çayı dıye arama motoruna yazdığınızda internetten görüp kullanan bir sürü insan olduğunu göreceksiniz. Beni doğru yönlendirdi ve ben doğal şeyler kullandım. Bir karışım özel bir karışım yapıp almadım içmedim de . Herkesin kendi hür ve iradesi ve aklı var değil mi? Bir şeyi içmeden önce kılavuzu okur yada araştırır öyle içeriz kullanırız. Körü körüne araştırmadan bir kişinin bu sana iyi gelecek demesiyle kullanmayız .
Belki bende umut etmiş ve buna tutulmuşumdur değil mi ? İnsanları ilk topa tutmadan güzelce konuşmayı ve bunu dile getirmeyi malesefki bilemiyoruz. Kırmaya ya da yargılamaya bayılıyoruz :) oysaki insanların gerçekte neler yaşadığını yada yaşayabileceğini o insanlara nelerin umut olacağını bilmeden kırıp döküyoruz. Ben kendi düşüncelerimi paylaştım mutluluğumu paylaştım. Bunda bu kadar büyütülecek birşey yok. Formda gören okuyanlar olumsuz çok yoruma ve benım paylaşımıma bakıp elbette çoğu kişide işe yaramamış diye düşünüp yollarına devam edebilirler. Konuşmanın uzatılmasının bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.1 senelik uyesiniz. Forumda yeterince aktifseniz bir umut diye insanlarin bu kürlere tutulduğunu bilirsiniz. Gayet gözü kapali uyguluyorlar. Bir kisi iyi gelecek dedigi an buna tutunan umut eden insanlar var. Çünkü çaresizler ve yapacak bir seyleri yok. Ayrica Papatya cekirdegi özünün bir yan etkisi olmadigini yazan blog sayfalarina guvenecek degilim.
Konu saglik oldugu icin bu tepkileri aldiginizin farkinda degil misiniz?Belki bende umut etmiş ve buna tutulmuşumdur değil mi ? İnsanları ilk topa tutmadan güzelce konuşmayı ve bunu dile getirmeyi malesefki bilemiyoruz. Kırmaya ya da yargılamaya bayılıyoruz :) oysaki insanların gerçekte neler yaşadığını yada yaşayabileceğini o insanlara nelerin umut olacağını bilmeden kırıp döküyoruz. Ben kendi düşüncelerimi paylaştım mutluluğumu paylaştım. Bunda bu kadar büyütülecek birşey yok.
Olumsuz yorumlari gorup nasil oldu neden oldu diye mi soruyorlar yoksa size hangi kürü kullandiginizi mi soruyorlar isterseniz bir daha gozden geçirin.Formda gören okuyanlar olumsuz çok yoruma ve benım paylaşımıma bakıp elbette çoğu kişide işe yaramamış diye düşünüp yollarına devam edebilirler. Konuşmanın uzatılmasının bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Kür soran olmadı :) beraber ilerleyen zamanlarda inceleriz . Sizde altına gerekli cevabı yazarsınız böylece şu koca sorunu ortadan kaldırmış oluruz . İnsanlar araştırmadan bir şey içmemiş olurlar asıl yapmaları gerekeni yaparlar yani .Konu saglik oldugu icin bu tepkileri aldiginizin farkinda degil misiniz?
Olumsuz yorumlari gorup nasil oldu neden oldu diye mi soruyorlar yoksa size hangi kürü kullandiginizi mi soruyorlar isterseniz bir daha gozden geçirin.
Kür soran olmadı :)
Sorulmamiş evetÇayın ekran fotosunu atabilir misiniz merak etrim ?