Merhaba, öncelikle buraya yazma sebebim çocuk sahibi olmak isteyen yada deneyip hiç bir sorunu yokken hamile kalamayan kız kardeşlerime bir ümit olmak için. Başlıyorum :)
Biz yaklaşık 1 yıldır bebek düşünüyorduk. Bebek düşünmeden önce kadın doğum uzmanına gittim belli başlı standart testler istedi benden. Herhangi bir sorun olmadığını folik Asit başlamam gerektiğini ve hiç canımı sıkmayıp 1 yıl da sonunda olmaZsa ozaman tekrar doktora gitmem gerektiğini söyledi. Bende 1 yıl boyunca içimin rahat etmemesine rağmen doktordan daha mı iyi bileceksin diye diye 1 yılı geçirdim. Ama benden hiç bir şekilde hormon testi vs istememiş. Bende bilmiyordum bilgim yoktu çünkü. Daha sonra arkadaşlarımız vasıtasıyla İstanbul Pendik’te Yanıklar Baharat Ahmet Bey’e gittik. Gitmeden öncede ben bende bir sorun olmadığını genelde Ahmet Bey’e sağlık açısından bir sorun varsa oyuzden gidiyorlar diye biliyordum. Arkadaşımda belki bir vitamin eksikliği vardır vs işe yarar diyerek beni götürmüştü. Gittik ve hormon testlerinin aslında gebelik düşünen herkesin en başta yaptırması gerektiğini öğrendim. Ahmet Bey bendeki bir kaç belirtiden süt hormonumun çok yüksek olduğunu ve bunu güzel bir dille anlatıp gebeliğe engel olduğunu vücudun kendini gebe sandığı için kendini sıktığını anlattı. Daha sonra bana doğal üzüm çekirdeği özü, papatya çekirdeği özü , yaban Mersin’i özü ve Aslan pençesi çayı verdi. Sadece 15 gün kullandım . Yine bir kadın doğumdan randevu aldım ve gitmeden önce kan testlerimi yaptırdım. Hazırlıklı gitmek için. Ertesi gün sonuçlarıma bir baktım veeeeeee beta hcg değerim yükselmiş. Gözlerime inanamadım bu kadar erken sonuç alacağımı düşünemediğim için bir yandan da sakin ol yanlıştır emin ol ümitlenme hemennn diye diye sakinleşmeye çalıştım
Tüm bilen çevreme sordum ve çok şükür hamileydim. Şaşkınlığım hala devam ediyor, sanırım kucağıma alana kadar da devam edecek
Dün çok şükür ilk kalp atışlarını duymakta nasip oldu
Dünyanın en güzel sesiymiş meğer
Allah sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin.
Ve isteyen tüm herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın
Demem o ki , bir sorununuz varsa ya da yoksa ama hala bebeğiniz olmuyorsa gönül rahatlığıyla Ahmet Beyle görüşebilirsiniz. Çok isterim buradan birilerine vesile olmayı, Ümit olmayı.
Sevgilerimle