- 12 Temmuz 2008
- 1.004
- 114
- 363
herkese merhaba..ben de bu mesajı okuyunca denemek istedim..aynı zamanda yüzümdeki sivilce izleri için de bir şeyler arıyordum..ama hepsi yüzümü çok kuruttuğu için uzun süreli kullanamıyordum..15 tl ye aldığım bu yağın lekelere de iyi geldiğini öğrenince çok sevindim..3-4 gecedir yatarken yüzüme sürüyorum..tüylere etkisi nasıl olacak bilmiyorum ama yüzüme çok iyi geldi..lekelerin rengi şimdiden açıldı ve yüzümün rengi,dokusu yumuşacık oldu..
ben de denemek istiyorum kantaron yağını. yarın alıyım en iyisi. inşallah tüylerimde işe yarar. olmadı sivilce izlerimden kurtulur, yüzümü nemlendiririm :)
geçmişte kalan izlerede etki ediyomudur bu kantaron yağı kızlarryani ergenlikten kalma izlere? yoksa yeni çıkan sivilce izlerine vs mi etkili cnm?? şansa bakki kantaron yağı rafta öylecene duruyodu iyi kullanaym bari
şu an tüylerin çıkmıyor mu hiç?
bir de birşey sormak istiyorum bu lavantayı çay olarak mı alıyorsunuz aktardan yoksa yaprak falan mı bu?
alemsin ya.. saç tarfini yüzüne, kantorunu tüylerine...
ama ne mutlu sana da işe yaramış ters tepmemiş. acaba bana da yararı olur mu bi denemek istiyorum
ay hadi bakalım inşallah gelişmeleri bizimle paylaşırmısın canım acaba
ay hadi bakalım inşallah gelişmeleri bizimle paylaşırmısın canım acaba
valla sanırm geçmişten kalan izlerede etkisi oluyor annemin yüzü açıldı hamilelikten kala lekeleri vardı çünkü. burda bir arkadaşımızda dudak üzerindeki lekesinin açıldığını yazmış denemekte fayda var
bu yagın bu kadar seye ıyı geldıgı dogruysa yastıgım altında uyurum onunla ya hemen edınıyım bı tane ama ozonlasmıs kantaronmuı dıcem
bu yagın bu kadar seye ıyı geldıgı dogruysa yastıgım altında uyurum onunla ya hemen edınıyım bı tane ama ozonlasmıs kantaronmuı dıcem
ayy hadi hayırlısı bu gece sürüp yatayım bakalım görelim etkileriniii
ben bir haftadır kullanıyorum. 15 nisanda aldırmıştım bacaklarımı, üzerinden bir hafta geçmesine rağmen öyle başladım sürmeye
ve hakkaten tüylerim çıkmadı diyebilirim.
ve benim çok fazla batık lekelerim vardı, tabi henüz bir hafta oldu bunları söylemek çok erken ama, yer yer açılmalar oldu renklerde.
gelişmeleri yazıcam. ama 2 ay boyunca denemek lazım diye düşünüyorum.
ayyyy okadar çok sevindimki anlatamam canım yaaa sonunda birinde daha işe yaradı :13: bende üşenmesem düzenli kullansam iyi olcak ama çok üşengecim yarın yeniden başlim. düzenli olarak yüzüme kullanıyorum sadece bacaklara üşeniyorum
ben her gece inatla bacaklarıma sürüyorum, hatta bir ara aceba az mı sürüyorum diye düşünmüştüm, birazcık artırdım.
ayrıca yüzümde bir sivilceizi vardı, abartmıyorum 2 aydır duruyor, iki sivilce yanyana çıkınca sonradan izi kalmıştı, ona da sürüyorum, hem izi geçecek mi hem orayı da alıyordum, tüylerde nasıl olcak diye. yani o iz bile geçme belirtisi gösterdi ya hadi hayırlısı
ayrıca ordaki tüylerimde sert çıkardı şimdilik öyle bişey yok gibi.
ayy inşallah iş yararda bende herkese yayarım...
ay hadi bakalım inşallah ya. lekeleri geçen bir arkadşmz gelişmelerş paylaşmıştı sen 2. oldun. tüyleri evet rengini açıyor yumuşatıyor benim yüzümde baya ilerleme var
benim şu ömürlük batık lekelerim geçsin başka bişey istemem,
kıla tüye de razıyım. okadar iğrençtir ki bacaklarım anlatamam.
ahh o epilatör yokmu ahhh, ömrümü bitirdi
eed ozonlanmış kantoron dicen canım fotosunu paylaştım ben. ay hadi bakalım inşallah işe yarar yaa:13:
ay hadi hayırlısı. valla benim dudak kenarlarım kırışmasın diye sürüyorum cildim çok kuru onada çok iyi geliyortüyleride yok ettimi allahtan daha ne isteriz
ben güneşlenince batık lekelerim geçiyorinşallah sende en kısa zamanda kurtulursun canım
evt kızlar bende dün gece sürdüm, iki kaşımın ortasında iki sivilce dipdibe duruyodu,ama öyle henüz olgunlaşmış değildi.her neyse akşam yatmadan önce sürdüm hemen 1damla kadar aldım avcuma tüm yüze sürdüm lekelermde olduğundan belki açılır diyerek ve sabah uyandım ne gördüm dersiniiizzzz:26::26::26::26: o sivilceler olgunlaşmştı, birde bikaç minik sivilceyi olgunlaştırmşşş ciltteki mevcut sivilcelride olgunlaştrıyo yani demem o ki cilt sanırım kusmaya başladı yavaştannn bu bile bi gelişme sayılır dimiiiii dimiii ayy benimde batıklarım güneşte yanınca geçiyo görünmüyolarr
ha bide fotoyuda çektim 1-2hafta sonra yine çekip koymayı düşünüyorum beraber bakalım değişiklik yaratmışmı yaratmamışmııı
nedir bu kantoton yağının özüü yaa farklı şeyler çıktıkça çıkıyorevet kil falanda ciltte iltihap varsa direk kusturuor demekki kantoronda bu görevi görebiliomuş bakalım daha neler duyucaz hadi bakalım leke açılır inşallah. benimde göz altımda bi leke var bende ona sürmeye başlim dur bakalm yarın foto çekim kullanıma başlim gelişmeyi buraya bende eklim. o lekeyi ne yaptıysam açılmadı çünkü
benim şu ömürlük batık lekelerim geçsin başka bişey istemem,
kıla tüye de razıyım. okadar iğrençtir ki bacaklarım anlatamam.
ahh o epilatör yokmu ahhh, ömrümü bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?