• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

selam kızlar ben tesadüfen yaşadığım birşeyi sizle paylaşmak istedim

ayaklarımda tırnak batması olduğundan dolayı kantoron yağı kullanmamı önerdi annem. Birde nemlendirme özelliği varmış diye tüm ayağıma her gece sürdüm. Toplam 2 hafta falan kullanmışımdır. Farkettimki ayağımdaki kıllar tüy haline dönüşmüş şok oldum.Böyle bir özelliği varmı bu yağın diye araştırdım öyle birşeyde yazmıyor. benim ayak üstü ve parmaklarmdaki kıllar çok sert ve siyahtı 3 ay oldu almıyorum hala tüy halindeler. 2 hafta önce yüzümü aldım yüzümede uyguladım hala çıkan kıl tüy yok. Sizinle paylaşmak istedim

herkese merhaba..ben de bu mesajı okuyunca denemek istedim..aynı zamanda yüzümdeki sivilce izleri için de bir şeyler arıyordum..ama hepsi yüzümü çok kuruttuğu için uzun süreli kullanamıyordum..15 tl ye aldığım bu yağın lekelere de iyi geldiğini öğrenince çok sevindim..3-4 gecedir yatarken yüzüme sürüyorum..tüylere etkisi nasıl olacak bilmiyorum ama yüzüme çok iyi geldi..lekelerin rengi şimdiden açıldı ve yüzümün rengi,dokusu yumuşacık oldu..

herkese merhaba..ben de bu mesajı okuyunca denemek istedim..aynı zamanda yüzümdeki sivilce izleri için de bir şeyler arıyordum..ama hepsi yüzümü çok kuruttuğu için uzun süreli kullanamıyordum..15 tl ye aldığım bu yağın lekelere de iyi geldiğini öğrenince çok sevindim..3-4 gecedir yatarken yüzüme sürüyorum..tüylere etkisi nasıl olacak bilmiyorum ama yüzüme çok iyi geldi..lekelerin rengi şimdiden açıldı ve yüzümün rengi,dokusu yumuşacık oldu..

Dimi mucize gibi bişi. Yaralara ve yanıklarada çok iyi geliyor:13:

Dimi mucize gibi bişi. Yaralara ve yanıklarada çok iyi geliyor:13:

evet ya,ben de bu paylaşım için sana çok teşekkür ederim,sen tesadüfen tüylerinden kurtuldun ben de tesadüfen lekelerimden kurtuluyorum :) hem belki benim de tüylerde azalma olur..ama leke sorunu yaşayan da çok kişi var,ben de bunu yaymaya çalışacağım..

evet ya,ben de bu paylaşım için sana çok teşekkür ederim,sen tesadüfen tüylerinden kurtuldun ben de tesadüfen lekelerimden kurtuluyorum :) hem belki benim de tüylerde azalma olur..ama leke sorunu yaşayan da çok kişi var,ben de bunu yaymaya çalışacağım..

Rica ederim bende leke giderdiğini bilmiyordum bende sana bu paylaşım için teşekkür ederim:54:

:1: canım bende bir yağ karışımı kullanıyordum , tüyleri azaltıcı yağ karışımı . hazır bişiy şişesinde aldım . içinde kantaron da olan bayağı da pis kokan bi yağ karışımıydı ve o bitinin yağının öyle bi etkisi var , şişeyi bulunca içindekileri ve adını da yazarım sana. :3:

:1: canım bende bir yağ karışımı kullanıyordum , tüyleri azaltıcı yağ karışımı . hazır bişiy şişesinde aldım . içinde kantaron da olan bayağı da pis kokan bi yağ karışımıydı ve o bitinin yağının öyle bi etkisi var , şişeyi bulunca içindekileri ve adını da yazarım sana. :3:

Ayy valla çok iyi olur canım ya o karışımı yapar uygularız. Bak görüyomusun tüy azaltıcıda kantoron varmış demekki böyle etkisi varmı tesadüfen bende tüylerimden kurtulmuşum=):32:

canıım yüzündeki tüylerden ne haber memnun musun? bu yağdan bende aldım tüyler için ama kullanmaya cesaret edemedim tekrar sormak istedim

canıım yüzündeki tüylerden ne haber memnun musun? bu yağdan bende aldım tüyler için ama kullanmaya cesaret edemedim tekrar sormak istedim

Canım yüzümdekiler çıktı ama eskisinden daha seyrek ve daha açık renk çıktı memnunum. 1 buçuk ay oldu sanırm yüzümü alalı daha fazlada olabilir. Ben yüzümü aldığımın ertesi haftası direk çıkardı. Bugün aynada baktım güneşte çıkmışlar ama dediğim gibi renk daha açık ve daha seyrek halde. Önümüzdeki ay yine alıp uygulicam iyice çıksınlar ağdaya gelecek hale gelsinler diye bekliyorum

Dün aldım ben de ilk sayfalarda resmi vardı kutusunun ondan aldm ama rengi şeffaf sanki:37:
bugün bıyıklarımı alıp denicem inş inceltir azaltır
AkhyLs sana çok dua ederm:51:

Dün aldım ben de ilk sayfalarda resmi vardı kutusunun ondan aldm ama rengi şeffaf sanki:37:
bugün bıyıklarımı alıp denicem inş inceltir azaltır
AkhyLs sana çok dua ederm:51:

Benimkininde rengi kırmızımsı şeffaf zaten canım. Ay inşallah işe yarar valla. Nese yaramazsada yüzünü nemlendirmiş olursun:1: Yalnız akşamları kullan canım ben güneşte ters etki yapar leke fln olur diye kesinlikle gündüz kullanmadım bir de gece bu tip şeyler daha çok etki edermiş insanın cildine:kkk:

kizlar ben dun bu konuyu okumustum aksama da televizyonda bahar gribinden fln korunmak icin bir haber vardi eczaneci bitkilerden fln bahsediyordu en sonunda eline 4 tane yag almis biri ozonlu karanton digerlerini duyamadim malesef annem konusuyordu sanirim :52: bu dort yagi sivilce lekeleriniz icin kullanabilirsiniz cildi de nemlendirirler gibi seyler soyledi iciniz rahat kullanabilirsiniz bende yazin alicam Turkiyeden:16:

kizlar ben dun bu konuyu okumustum aksama da televizyonda bahar gribinden fln korunmak icin bir haber vardi eczaneci bitkilerden fln bahsediyordu en sonunda eline 4 tane yag almis biri ozonlu karanton digerlerini duyamadim malesef annem konusuyordu sanirim :52: bu dort yagi sivilce lekeleriniz icin kullanabilirsiniz cildi de nemlendirirler gibi seyler soyledi iciniz rahat kullanabilirsiniz bende yazin alicam Turkiyeden:16:

Aynen nemlendirici leke giderici ve hücre yenileyici olarak kullanıyor. Yaraların daha çabı,uk iileşmesni sağlıyor ve tırnak batmasınada çok ii gelio:kkk:

bende alıcam bu kantoron yağını ama fırsat bulupta aktara gidemiyoorum hazır ağda yapmışken alıp kullansamda sonucu görsem yarın bi aksilik olmazsa alıyım haber veririm.15aylık kızım var her zaman çıkmıyorum gerçi misafirde gelebilir ama bi ara almaya çalışıcam inş.

bende alıcam bu kantoron yağını ama fırsat bulupta aktara gidemiyoorum hazır ağda yapmışken alıp kullansamda sonucu görsem yarın bi aksilik olmazsa alıyım haber veririm.15aylık kızım var her zaman çıkmıyorum gerçi misafirde gelebilir ama bi ara almaya çalışıcam inş.

İnşallah işe yarar güzel haberlerinizi bekliyorum:16:

ya kullananlar noldu yazsanıza bi alıcam sizleri bekliyorum bide şuan yerim yurdum müsait deil ondan alamadım inşallah işe yaramıştır

ya kullananlar noldu yazsanıza bi alıcam sizleri bekliyorum bide şuan yerim yurdum müsait deil ondan alamadım inşallah işe yaramıştır

annem kullanıyor bende kullanıyorum tüylerimin rengi açıldı yumuşadı ve gözle görülür azalmam oldu:nazar:

Back