Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

allah allah bu nasıl bir şey miş ya kantoron yağı...ben de alıp denicem hemen ya hem doğal birşey zaten..ya benim bikini bölgesini yıllardır jilet le almaktan artık bacaklarıma doğru sert sert kıllar yayıldı..onları inceltsin yeter sert sert elime geliyo nasıl iğrenç bu jilet ya...

erçekten paylaşman çok güzel..ayağındaki sorundan da kurtulursun inşallah...herşeyde bir hayır varmış işte canım...
g

canım senin yüzündeki tüyler siyah mı sık mı ince mi.....merak ettim bunların da önemi var sonuçta eğer benim ki gibiyse ben de yüzümde denicem

yüzümü sir le alınca sivilce çıkıyor eğer işe yararsa diğer bölgelerimde yüzümü de risk edip denicem sivilcelere rağmen..çünkü sarartıcı kullanıyorum da yüzüme ben...keşke bu yağ bi de sarartsaydı:)

Benim yüzümdeki tüyler kalın değildi ama çok sık ve uzundu. Sömestrda eve gittiğimde yüzümü aldırıp sürmeye devam edicem sizlere gelişmeleri paylaşırım kızlar

Merhaba konu sahibi arkadasım. Egzema sorunun tam olarak nerede?

Merhaba arkadaşım. Ezgama sorunum kulak içinde ve ensedeki saç bölümümde var. Hiç bir şekilde geçiremiyorum sadece güneşlenince geçiyor.

tam olarak markası nedir ki yağın?

Markasını en başta paylaşmıştm hatrlamıyorum şuan. Şİmdi başka bir marka kullanıyorm arada hiç bir fark yok. Leaf action ozonlanmış kantoron yağı ve ozonlanmış kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum. Kayısı çekirdeğinin tüylere etkisi yok özellikle leke ve nemlendirmeye etkisi olduğundan ikisini bir kullanıyorum. 1 hafta kantoron 1 hafta kayısı çekirdeği yağı

konu sahibi arkadaşım ne kadar şanslısın:) keşke bende de işe yarasa. benim yüz bölgemdeki tüylerde halen bir değişme yok ne kadar uğraşıyorum yüzümle bir bilseniz of bu ikinci şişe. ikisi de leaf action markaydı. yalnız ilk şişeyi buzdolabında saklamamıştım. bunu buzdolabında saklıyorum ama bunda da bir fark yok gibi...bir de bacak tüylerimi alınca sürdüm bakalım bir fark olacak mı yazarım yine buraya.

hadi ya üzüldüm canım belki kalın tüylerde işe yarar bakalm sende. inşallah bacaklarına etki eder ya

selamm kızlaaaar bende kullandım bu yağı ve gerçekten işe yarıyo göbeğimi aldım bikaç defa aldıktan snra kullandm çok uzamalarını beklemedim nerdeyse 1 buçuk aydır hiç ellemiyorum ne yağ ne ağda %70i gitti o kadar ince ve cılızlar ki kesinlikle deneyin kalınlaşır diye düşünmeyin şimdi koltuk altıma başladım 3 gündür gün içinde bikaç defa sürüyorum aklıma geldikçe onu da yazarmm

Yazilarin bi kismini okudum bugün disari ciktigimda bu yagi ariycam bulursam hemen kullanmaya baslicam kardeesimler

çok sewindim canım.. valla ben bu topikte bi çok kişiye yardımcı oldm ama şu yağı bi ben düzenli kullanmıoyrm. olsn sizde iyi etkileri gördükçe seviniyorum

çok sewindim canım.. valla ben bu topikte bi çok kişiye yardımcı oldm ama şu yağı bi ben düzenli kullanmıoyrm. olsn sizde iyi etkileri gördükçe seviniyorum

allah senden razı olsun canım ya gerçekten işe yarıyo yani yüzüme de başladım çok seviniyorum çünkü ben biraz tüylü bi kızım

Acaba asıl tüylere etki eden madde hangisi belki de tüyleri yok eden kantarın değil de içindeki ozon dur.araştırıyorum bakalım bi formaya soru attım cevap gelirse paylaşırım

allah senden razı olsun canım ya gerçekten işe yarıyo yani yüzüme de başladım çok seviniyorum çünkü ben biraz tüylü bi kızım

Saolasn canım :) bende çok tüylü bir insanım maalesef birde burda bana bi arkadaş söyledi bu topikte egzamayada ii gelior die kulağımın içinde egzamam var 3 gündür ona sürüyorum egzamam geçmek üzere. inşallah kalıcı etki yaratr egzama sorunu olanlar deneyebilir bakalm bunada derman olacak mı :)

Acaba asıl tüylere etki eden madde hangisi belki de tüyleri yok eden kantarın değil de içindeki ozon dur.araştırıyorum bakalım bi formaya soru attım cevap gelirse paylaşırım

cevabı bulduğunda bekliorz canım bende merak ettim

Selam bir hafta oldu nerdeyse yüzüme ve koltuk alti bölgeme oznlanmis kantoron yagini uyguladim bakicaz sonuclari yazarim daha ilk denemem
Yanliz yagini bile cooook zor buldum bilmiyorum ise yararsa bidaha nasi bulucam :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…