Aldım biraz önce, deneyeceğim :) gelişmeleri bildiririm. Bu arada cilt lekesinden kastınız yüzde olan o açık kahverengi olan lekeler mı ? Onlara kullanabilir miyim ? Ve yüzün her bölgesine sürülüyor mu acaba ? Kırıştirmasin ?
Ben tüm yağların kılları güçlendirdiğini biliyorum sadece.Şaşırdım doğrusu
Kızlar kullananlar son durumları paylaşsın lütfen ??
benim de çenemde çok sert kıllar çıkıyor. yıllardır uğraşıyorum iğneli epilasyon vs. bir aydır ben de cildim de çok kuru oldugu için nemlendirsin diye yüzüme kırmızı kantaron yağı sürüyorum. şu ara tüylerde azalma oldugunu hissediyordum. bugun aklımdan geçti hatta. çok hızlı çıkardı çenemdekiler, bir durgunluk geldi. zayıfladılar sanki.
bu konuyu okuyunca bir anda bağlayınca ikisini mantıklı geldi sanki. ama saçı güçlendiriyor, tüyü döküyorsa o zaman bu mucize.
bakalım ben de devam edeyim o zaman.
Canım iğneli epilasyon bende düşünüyorum açıkçası favori bölgelerim için... Seneler önce nedense bir salaklık yapıp ağda vurdum o sarı tüylere ve hepsi kıl gibi simsiyah çıkmaya başladı hem de sakal gibi iğrençİğneli epilasyon istiyorum ama duyduğuma göre bazılarında cildi delik deşik gösteriyormuş..Kılların çıktığı gözenekler benek benek görünüyormuş. Doğru mu?
aynen bende ona şaşırdım ya yani ben nemlendirme açısından ayaklarıma birde yüzüme sürüyorum tırnak batmasınıda geçirdi benim yani kıllar için sürdüğüm birşey değildi kaç ay oldu ayaklarım tüy şeklinde yarısıda gitmiş. Yüzüm deseniz hala çıkmadı.Kantoron hücre yenileyici bir yağ yani şaşırdım bu duruma sizle paylaşim dedim:26:
valla benimde turuncumsu bir renk canım. Yüzümde hala birşey yok yani pürüzsüzde değil ama çok az çıktı tüy halinde özellikle fawori kısımlarım tüy halinde. Ben birde kalın tüy köklerine sahibim aldığımın haftasına çıkar normalde ama şuan anlamadığım bir şekilde çok az ve incelmiş bir şekilde çıktı. başka birşeyin etki ettiğini sanmıyorum bacaklarım falan normal seyrinde çıkıyor oraya kantoron kullanmadım daha üşendiğimden.. Bacaklarımada denicem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?