Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

Denedim bakalım, bir hafta boyunca süreyim bakalım kıllar yine aynı şekilde mi çıkacak, sizi bilgilendiririm

benim de çenemde çok sert kıllar çıkıyor. yıllardır uğraşıyorum iğneli epilasyon vs. bir aydır ben de cildim de çok kuru oldugu için nemlendirsin diye yüzüme kırmızı kantaron yağı sürüyorum. şu ara tüylerde azalma oldugunu hissediyordum. bugun aklımdan geçti hatta. çok hızlı çıkardı çenemdekiler, bir durgunluk geldi. zayıfladılar sanki.
bu konuyu okuyunca bir anda bağlayınca ikisini mantıklı geldi sanki. ama saçı güçlendiriyor, tüyü döküyorsa o zaman bu mucize.
bakalım ben de devam edeyim o zaman.

Canım iğneli epilasyon bende düşünüyorum açıkçası favori bölgelerim için... Seneler önce nedense bir salaklık yapıp ağda vurdum o sarı tüylere ve hepsi kıl gibi simsiyah çıkmaya başladı hem de sakal gibi iğrenç İğneli epilasyon istiyorum ama duyduğuma göre bazılarında cildi delik deşik gösteriyormuş..Kılların çıktığı gözenekler benek benek görünüyormuş. Doğru mu?

favorilere yaptirmadim ama yaptiran arkadasim cok memnun. delik desik gosterdigi bence dogru degil, ben ceneme boynumda tek tuk cikanlara yaptiriyorum. ne kabuklanma ne leke olmadi. ama azaltsa da tam olarak gecmedi de...
bu ama benden kaynanaklaniyor da olabilir. bir arkadasim yuzundekilerden kurtuldu 10 seans ile. yuze agda bence daha kotu, bence igneliyi deneyin belki sizde ise yarar.

ben de daha once cenemdeki sert tuylerin kantaron yagi ile azaldigini soylemistim. bir hafta daha gecti, her gun sert sert sakal gibi elime batan kokleri guclu killar ( icten sapsari- guclu ama disi simsiyah sert) gercekten azaldi. dokulduler resmen.
bir hafta daha kullanip tekrar yazacagim.

ben de daha once cenemdeki sert tuylerin kantaron yagi ile azaldigini soylemistim. bir hafta daha gecti, her gun sert sert sakal gibi elime batan kokleri guclu killar ( icten sapsari- guclu ama disi simsiyah sert) gercekten azaldi. dokulduler resmen.
bir hafta daha kullanip tekrar yazacagim.

Valla kızlar 3 kere falan kullandım toplamda, ama sanki benimde inceldi gibi. Gelişmelerden haberdar edicem :S

ben işe yarayıp yaramdığını anlayamadım yahu. biara gerçekten geç çıktı gibi gelmişti ama sonra tekrar eskisi gibi gür çıktı sanırım hormonsal bu tüyler ama kullanmaya devam edeceğim. lütfen kullananlar yorum yapsınlar istatistiğe dökelim araştırmaya değer bi konu:)

vay bee. yorumların hepsini okudum tavsiye adan arkadaşa teşekkür ediyorum öncelikle baya memnun kalan olmuş çünkü :) okurken fayda görenleri de görünce çok sevindim. sivilce izleri,sivilceler, sırtımda azda olsa güneş lekeleri, fazlasıyla kıllarım ve bacaklarımda batıklar dolu ve bu yağın neredeyse hepsine faydası olduğunu yazmışlar ilk fırsatta alıcam :) bende oluşan değişimleri yazarım tekrar.

bir arkadaş demiş ki saçı güçlendiriyorsa ama ozaman nasıl tüyü döküyor. Tüyü dökmüyoki :) tüyleri zaten biz alıyoruz epilasyonla filan. yağın içeriğine göre hücre yenileme özelliğine sahipse, e hatırlarsınız küçükken nasıl inceydi tüylerimiz. demekki gözenekleri küçültüyor yine çıkıyor ama ince çıkıyor. saçlarda yine aynı etkiyi yapıyorki değişen bişey yok ozaman. saç teli de zaten kök zayıfladığı için dökülmez mi? çok heveslendim bende doğrusu. ama zaten tüyü ince olana etki yapmaz sanırım kişilerde farklılık göstermeside buyüzden herhalde.

tuy azaltma ozelligini de denmeye deger ama zaten nemlendirinici gibi kullanila bilirse (ve bir cok seye yariyorsa lekerler ve s.)ben ilk firsatta alip deneyecegim ama ben yuzumu almiyorum yani hic almadim simdiye kadar cok rahatsiz olmadim cunku tuylerim cok az. acaba tuyleri almadanda bi ise yararmiki :26: neyse once killi bacaklarda denerim eger gercekten tuyler uzerinde etkisini gorursem yuzumu elir oyle denerim :) konu sahibine ve tecrubelerini paylasan arkadaslara tesekkur ederim

Kızlar bende düzenli kullanmaya tekrardan döndüm ve gözümün altındaki leke neredeyse gitti diyebilirim. Benim cildim ok kuru yaşım genç olmasına rağmen ağız kenarlarmda çizgiler vardı onlarıda açtı. Yüzümü henüz aldırmadm memlekete gidince aldrcam tüylere etkisinide yazarım size ama bi kaç kez yüzümü aldırıp uygulamıştm eskisi gibi çok uzun ve yoğun diil yüzümdeki tüyler. Kullanan arklarm hepberaber gelişmeleri yazalam

bende işe yaramadı sanırım biogreen markasından da bulamadım ya artık üretilmiyor mu?

benim evimde kantaron yağı her zaman olur, eskiden teyzem yapardı yayladan kantaron toplayıp zeytinyağında bekleterek şimdi aktardan alıyorum çok sakarımdır yaralarıma yanıklarıma sürerim gerçekten hızlı iyileştirir ama hiç lekelerim ve tüylerim için denememiştim bu geceden itibaren denemeye başlıyorum :115: gelişmeleri buraya yazarım

internetten biogreen siparişi verdim kantaron yağı yokmuş ozonlanmış saf zeytinyağı gönderdiler ama o nasıl bir kokudur dayanamadım ya acayip keskin sanırım kullanamayacağım kantaron da kötü kokuyodu ama bunun kadar değildi

Ne mutlu sana ya tum bolgelerine sür ozaman bndede kesin cogaltir deneyemedim ama bnde hep tersi olur almanyadada boyle yag yok

çok şaşırdım şu anda seninki ne marka üstünde ne yazıyor canım... ben de denicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…