- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
bence çok az sürmelisin bir de bende minik minik sivilce gibi şeyler çıktı çabuk geçiyolar ama yine de yağdan şüphelendim ama güneş kreminden de olabilir her sabah çokça sürüyorum leke olmasın diye.
bende zaten bir sürü sivilce ve sivilce lekesi var, bu yağın sivilcelere ve lekelere iyi geldiği söyleniyor ama neden öyle olmuş ki :26:
Kızlar konun güncel kalmasını istediğim için ben gelişmeleri sürekli yazıcam ben bu yağı çok sevdim yüzümdeki kızarıklık kılcal damar çatlaması akne izleri azaldı hemde 1 haftada 1 şişe kullansam bitecek sorunum diyorum :)) ama benim için en büyük güzelliği bacaklarımı aldıktan bi kaç gün sonra okumuştum bu yazıyı denedim yinede 1 hafta olmasına rağmen tüylerim çok az çıktı bir hafta olmasına rağmen dememde ki sebep hormon bozukluğu var bende 1 haftada 89 10 günde tüylerim eski halini alıyo simdi göbeğimde deniyorum yine sonuçları yazarım bu yağı keşfetip bize anlatan arkadaş sanada çok teşkkür ederim :)
arkadaslar gercekmi ya benim yüzümde bacaklarım da cok var denesemmi acaba? deneyip faydasını görenler nolur yardımcı olun. nasıl kantoron ve nasıl kullanıyosunuz???
Kızlar konun güncel kalmasını istediğim için ben gelişmeleri sürekli yazıcam ben bu yağı çok sevdim yüzümdeki kızarıklık kılcal damar çatlaması akne izleri azaldı hemde 1 haftada 1 şişe kullansam bitecek sorunum diyorum :)) ama benim için en büyük güzelliği bacaklarımı aldıktan bi kaç gün sonra okumuştum bu yazıyı denedim yinede 1 hafta olmasına rağmen tüylerim çok az çıktı bir hafta olmasına rağmen dememde ki sebep hormon bozukluğu var bende 1 haftada 89 10 günde tüylerim eski halini alıyo simdi göbeğimde deniyorum yine sonuçları yazarım bu yağı keşfetip bize anlatan arkadaş sanada çok teşkkür ederim :)
canım kesinlikle işe yarıyor. Deneyipte sonuç alamayan arkadaş olmadı sanırm bu topiğe yazıp deneyenlerin hepsi tecrübelerini paylaşmış. Herkestede 1 hafta gibi kısa bir sürede gözle görülür bir değişme olmuş. Tüyler için aldıktan sonra hergün temiz cildine sürüyorsun çıkması geçleşiyor ve daha ince çıkıyor. Lekeler için ise gene temiz cilde her gece sürüyorsun
Nerden alabiliriz bu yağı?
deniycem bakalım inşallah işe yarar... yararsa benden bir sürü hayır dua alıcksaın canm emin ol:))
canım bu yağı ben arada geceleri sürüyorum 5 dk sonra cildime bakmaya doyamıyorum işin aslı yara kesik için almışdım eve cildimide parlatıyo bebek gibi yapıyo arada sürüyorum ama tüyleri azalttığını görmedim tuzlu acıyorsa sadece limon sürün oda iş görüyr kıllanmakmı iyi acımakmı
tabiki acıycak ama kesin çözüm olucakdır her güzelliğin bir bedeli vardır ağdada çok acıyo mesela ama bu limon onun kadar acımıyo hemen rüzgar esdirirseniz bişeycik olmaz fön makinası tutun mesela yanarsa
bende size çok teşekkür ederim arkadaşlar sayenizde bende bu yağın daha bir çok özelliği olduğunu gördüm. İyiki sizle bunu paylaşmışım bir çok arkadaşımın derdine derman oldu walla. Senin adına çok sevindimgöbektede çok işe yarıyor bendede hormon bozukluğu var. ayva tüylerde bile işe yarıyor
Kızlar benim çenemde iki tane kıl vardı... arkadaşım iple alalım cımbız vurma çoğalır deyince bir süre iple aldı sarıları da kaptırıyodu tabi arada :) sonra bu iki kıl oldu 10 kıl iple olmicak dedim ağdaya başladım şimdi 30 kılbu ozonlu kantaron yağı işe yarar mı dersiniz ? çünkü çok koyu kalın sakal gibi oldular... lazere gitmeyi düşünüyorum yani o derece ama o da çoğzltır diye korkuyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?