Ters rahim ve stres

Klomen çatlatma iğnesi kür falan kullandın mı canım bundan hariç yemene içmeme dikkat ettin mi özel birşey yaptın mı .

Klomen çatlatma iğnesi kür falan kullandın mı canım bundan hariç yemene içmeme dikkat ettin mi özel birşey yaptın mı .

Klomen kullandm iki defa ama olmadı 3~4 ay hiçbişey yapmadım düşünmedim çabalamadım sonra olan oldu

Şu an ikinci çocuğuma hamileyim ve bu gebeliğimde bana doktorum rahmin arkaya dönük ters dedi olması gereken bir rahmi gösterdi eli ile senin ki böyle dedi gebeliğe bir engeli yokmuş gebe kalınca rahim normal gerçek şeklini alıyormuş doğum dan sonra tekrar eski haline döner dedi.

Sizin söylediğiniz farklı birşey burada çoğu bayan yaptı yaşadığım yerde yaşlı teyzelerin yanına gidip birseyleri kaldırıp düzeltiyor lar heralde

aynen evet hiçte gerek yokmuş böyle uğraşmaya zaten engel bi durum da yok gebeliğe solak olmak kadar doğal bişey ters rahimli olmak

Konuyu okuyunca insallah nasip olur dedim bi de baktim hamileymissiniz ne kadar sevindim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :)

Konuyu okuyunca insallah nasip olur dedim bi de baktim hamileymissiniz ne kadar sevindim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :)

teşekkür ederim Allah razı olsun konuyla ilgisi yok ama çok sonra hamile kaldım şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…