- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi TamBirRabia
-
gunaydin.yazmadan gecemedim.bu anlattigin seyi aynen bu sekilde bebde yaptirdim 2014eylylde o ay adetimi oldum ertesi ay gebe kaldim 15aydir olmuyordu.onnanmi bilmem ama.bana yaradi.aybi bu sejilde yapdi banada.ama ters rahim segilde sag kasiga kaymis dedi rahmin.ilkinde cok acidi hatta gozlerimden yaslar akti.ikinci hic acimadi..ben inaniyorum valla neden olmasin.sonucta eskiden dr falan gitmiyorlardi pek.bu yontemlerle tedavi oluyorlardi insanlar
Hiç bir bilgim yok, dediğim gibi çevirme değil ama yapısında değişiklik yapmış olabilir. Rahatsız olacağınız bir durum yaşarsanız doktora danışmaktan ve olduğu gibi anlatmaktan çekinmeyin.
Geçmiş olsun, umarım muradınıza erersiniz:)
Ben doğumdan önce rutin usg muayenesinde rahmimin ters olduğunu öğrendim zaten tesadüfen anlaşılabiliyor terslik sadece adetlerim ve iliski oldukça sancılı geçiyordu ve çocuğumda oldu hala sancılı geçer beni o şekilde etkiledi rahim tersligi , umarım çocuğunuz olur Allah hayırlısını versin
Kusura bakmayın da safsata bunlar ...
Ters rahim dediği rahmin vajinayla yaptığı bir açı vardır bunun olması gerekenden fazla olmasıdır . rahmi yerinde tutan o kadar kuvvetli bağlar var ki 3-4 kiloluk çocuğu yerinde tutuyor , bir sürü pelvik kas var vesaire.
ayrıca elle muayene yapmış bir kadın doğum uzmanı bunu kesinlikle anlardı . umarım para falan kaptırmadınız .
Az önce pazar günü aldığını farkettim dr.u arıycaktım sormak için. Aminn inşallah çok sağolun
bide bazi arkadaslar biraz kirici yorum yapmiş.ama lutfen yargilamayin konu sahibesini.cunki evlat hasreti oyle birseyki ne duysan yaparsin yeterki bebek olsun diye.zamaninda bende cok sey yaptim..simdi dusunuyorum evet akilsizca olabilir.ama o kafayla insan onu dusunemiyor.dile kolay.bebis oluyor akilda sadece.inşallag tez vakitte gebe kalirsin konu sahibesi arkadasimiz
Simdi bura cok yazan olur aaayy nasil gittin hangi çagda yasiyruz diye Ama Hic kafani bulandirma cok iyi yapmissin sen ebeye gitmissin onlar cok bilgili oluyorlar hatta saracoglu bi programinda bas bas bagirdi gidin o ebelere gidin doktorlardan once ona gidin dedi...rahim tersligini ve egriligini duydum hatta egri ise sabahlari bi hareket yapiyosn canim cok tadigm.var ebelerle hamile kalan darisi sana ....
Rabbim kalbindekini en kisa zamanda verir inşallah canim gonluni ferah tut .yapabildigini yap gerirsi Allaha kalmis.ama zaten sprununuz ypksa olacak brbis.kendini fazla dusunup strese sokma.stres tek bosuna buyuk bir etkenYorumun ve iyi niyetin için teşekkürler canm
Öyle cahilce şeyler yapan biri değilim normalde ve dediğim gibi mantıklı gelen sebepler oldu
Denize düşen yilana sarilir misali insan çare bulmak icin herseyi yapiyor... Ben de 2 sene bekledim melegimi her seyi arastiriyordum. Cocuk sahibi olamayanlara hacamat yapiliyormus onu denemeye karar verdigim ay hamile oldugumu ogrendim :) insallah hayirli zamanda gelsin bebisin
Rabbim kalbindekini en kisa zamanda verir inşallah canim gonluni ferah tut .yapabildigini yap gerirsi Allaha kalmis.ama zaten sprununuz ypksa olacak brbis.kendini fazla dusunup strese sokma.stres tek bosuna buyuk bir etken
Rabbim gönlünüze göre versin inşallh bende rahim tersliğini duymuştum hamile kalmak zorlaşıyormuş diye neyseki tanıdık ebe olması güzel hacı hocaya gitmemişsiniz Rabbim hayırlısını versin inşallhAmin canm inşallah Sağol dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbim gönlünüze göre versin inşallh bende rahim tersliğini duymuştum hamile kalmak zorlaşıyormuş diye neyseki tanıdık ebe olması güzel hacı hocaya gitmemişsiniz Rabbim hayırlısını versin inşallh
Benim arkadasimin kayinvalidesi ebeymiş. Vefat etmiş. Ama bunu yapıyormuş. Hatta ben de keske bir Baktirsaydim diyorum.
Bende ilişki esnasında sanci tutuyor zaman zaman.bazen 1 saat boyunca çok şiddetli ayağa kalkamayacak kadar. Doktora soyledım. Hicbir şey söylemedi.
Arkadaşa anlattim. Kayinvalidesinin bunu yaptigini ve 2-3 senedir çocuğu olmayan kişilerin çocuğunun olduğunu soyleDi.
Yanlış oldugünu dusunmuyoRum. Eskiden hep bu köy ebelerı doğum yaptırırmış.muhakkak bir birikim var, tıptaki kadar bilimsel olmasa da.
Eğer olumlu bir haber alırsanız muhakkak buradan da paylaşın lütfen :)
K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?