Ters rahim ve stres

Ben doğumdan önce rutin usg muayenesinde rahmimin ters olduğunu öğrendim zaten tesadüfen anlaşılabiliyor terslik sadece adetlerim ve iliski oldukça sancılı geçiyordu ve çocuğumda oldu hala sancılı geçer beni o şekilde etkiledi rahim tersligi , umarım çocuğunuz olur Allah hayırlısını versin

bide bazi arkadaslar biraz kirici yorum yapmiş.ama lutfen yargilamayin konu sahibesini.cunki evlat hasreti oyle birseyki ne duysan yaparsin yeterki bebek olsun diye.zamaninda bende cok sey yaptim..simdi dusunuyorum evet akilsizca olabilir.ama o kafayla insan onu dusunemiyor.dile kolay.bebis oluyor akilda sadece.inşallag tez vakitte gebe kalirsin konu sahibesi arkadasimiz

Bizim bir tanıdığın 10 yıldır çocuğu olmuyordu. Böyle bir teyze bir şeyler yaptırdıktan sonra ertesi ay hamile kaldı. Sen inancını yitirme. Olacağına inanan moralini yüksek tut. Moral ve inanmak çok önemli. Şifanın nereden geleceği belli olmaz. Allah bir kadını sebep eder olur belki. Bizi gelişmelerden haberdar et mutlaka.

Simdi bura cok yazan olur aaayy nasil gittin hangi çagda yasiyruz diye Ama Hic kafani bulandirma cok iyi yapmissin sen ebeye gitmissin onlar cok bilgili oluyorlar hatta saracoglu bi programinda bas bas bagirdi gidin o ebelere gidin doktorlardan once ona gidin dedi...rahim tersligini ve egriligini duydum hatta egri ise sabahlari bi hareket yapiyosn canim cok tadigm.var ebelerle hamile kalan darisi sana ....

Sizi görmek ne güzel; ) beni burda en iyi siz anlarsınız öyleyse
Allah bağışlasn inşallah
Bende aynısını düşünüyorum helede eskilerin tecrübesine güvenirim ki kadın gerçekten bilgili hacı hoca değil rahim filmi çektirdin mi vs bissürü şey sordu

Az önce pazar günü aldığını farkettim dr.u arıycaktım sormak için. Aminn inşallah çok sağolun

Kusura bakmayın da safsata bunlar ...
Ters rahim dediği rahmin vajinayla yaptığı bir açı vardır bunun olması gerekenden fazla olmasıdır . rahmi yerinde tutan o kadar kuvvetli bağlar var ki 3-4 kiloluk çocuğu yerinde tutuyor , bir sürü pelvik kas var vesaire.
ayrıca elle muayene yapmış bir kadın doğum uzmanı bunu kesinlikle anlardı . umarım para falan kaptırmadınız .

Amin inşallah ya çok sağolun Allah bağışlasn

Ücret falan kabul etmiyor. Bana mantıklı gelen yönler oldu mesela rahim dediğin esaında şişmemiş bir balon şeklinde ve biçminde. Doğum sırasında kendi hacminin yedi katına çıkıyor ve doğumdan sonra anında eski haline dönüyor. Haliyle elle muayene ederek şeklini duruşunu anlamak mümkün. Arkadaşımın dr.u ulturason muayenesinden sonra eliyle muayene etmiş ve ters dönmüş ama doğumdan sonra eski halini alır demiş mesela

Yorumun ve iyi niyetin için teşekkürler canm
Öyle cahilce şeyler yapan biri değilim normalde ve dediğim gibi mantıklı gelen sebepler oldu

Denize düşen yilana sarilir misali insan çare bulmak icin herseyi yapiyor... Ben de 2 sene bekledim melegimi her seyi arastiriyordum. Cocuk sahibi olamayanlara hacamat yapiliyormus onu denemeye karar verdigim ay hamile oldugumu ogrendim :) insallah hayirli zamanda gelsin bebisin

Çok çok teşekkür ederim böyle yorumlar görmek güzel dediğin gibi ben hacı hocaya gitmedim bilgisine tecrübesine güvendiğim bir ebeye gttim

"Bu arada dr.umu arayamadım pazar günü olduğu için rahatsız etmek istemedim whatsapptan yazdım ve bana dediki engel teşkil etse mutlaka söylerdim gebe kalmanı engelliycek bi durumun yok şu andada bi sıkıntın olduğunu sanmıyorum moralini yüksek tut stres yapma dedi. Olumlu yada olumsuz bi durum yaşarsam mutlaka dr.uma danışıcam tekrar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için"

Yorumun ve iyi niyetin için teşekkürler canm
Öyle cahilce şeyler yapan biri değilim normalde ve dediğim gibi mantıklı gelen sebepler oldu
Rabbim kalbindekini en kisa zamanda verir inşallah canim gonluni ferah tut .yapabildigini yap gerirsi Allaha kalmis.ama zaten sprununuz ypksa olacak brbis.kendini fazla dusunup strese sokma.stres tek bosuna buyuk bir etken

Ne güzel ya inşallah bende en kısa zamanda böyle bir sürpriz yaşarım

Rabbim kalbindekini en kisa zamanda verir inşallah canim gonluni ferah tut .yapabildigini yap gerirsi Allaha kalmis.ama zaten sprununuz ypksa olacak brbis.kendini fazla dusunup strese sokma.stres tek bosuna buyuk bir etken

Amin canm inşallah Sağol dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Amin inşallah çok sağolun dualarınızı beklerim

Benim arkadasimin kayinvalidesi ebeymiş. Vefat etmiş. Ama bunu yapıyormuş. Hatta ben de keske bir Baktirsaydim diyorum.

Bende ilişki esnasında sanci tutuyor zaman zaman.bazen 1 saat boyunca çok şiddetli ayağa kalkamayacak kadar. Doktora soyledım. Hicbir şey söylemedi.

Arkadaşa anlattim. Kayinvalidesinin bunu yaptigini ve 2-3 senedir çocuğu olmayan kişilerin çocuğunun olduğunu soyleDi.

Yanlış oldugünu dusunmuyoRum. Eskiden hep bu köy ebelerı doğum yaptırırmış.muhakkak bir birikim var, tıptaki kadar bilimsel olmasa da.

Eğer olumlu bir haber alırsanız muhakkak buradan da paylaşın lütfen :)

K

Bende böyle düşünüyorum cahil biri olsa niye o kadar kişi itimad etsin ki kaldı ki ebe sonuçta
Herhangi bişey olursa mutlaka paylaşıcam Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…