- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
- Konu Sahibi TamBirRabia
-
Ters rahimle hamile kalan 3 arkadaşım var.
Yani ben böyle pek guvenemedim. Inşallah bebeğin gelir bi an once hayırlı hayırlı
Ciddi mi ne güzel sevindim ya
Inşallah gelir hayırlısıyla
Ters rahim duydum arkadaşımda vardı ve hamile kaldı
Ayrıca sen ebe ye gitmissin hacı hocaya gitmemissin ki kötü dusunme.
Ben 3 ay once dogum yaptim. 40 imdan sonraki kontrolumde (jinekolojik muayenede) rahmimin ters oldugunu soyledi doktor ama sorun degil dedi ikinci cocuk icin de engel degil dedi. Dr da bulundugum sehirdeki en iyi doktorlardan biri. Rahim tersliginin ne oldugunu arastirdin mi? Benim netten okuduklarima gore oyle disaridan mudahaleyle duzelecek birsey degil. Bana sendeki o rahatlama hissi falan psikolojikmis gibi geldi.
Ya valla önümüzdeki ay hamile kalırsan ki inşallah kalırsın. Bana yaz ya mesaj at ben çok merak ederim seni şimdi.
Buraya yazarım öyle bişey olursadualarınızı eksik etmeyin ya
Rahim dışardan elle müdahale ile nasıl dönüyor ben onu anlamadım. Yani nasıl yaptı bunu karnından.
Allah bağışlasn canm Sağol yorumun için
Netten araştırdım zaten o yüzden konu açtım pek ayrıntılı bişey göremedim ama bilgi sahibi olan dr.lar fiziken müdahale edebilir yazyodu bi yerde. Bide hiç tavsiye edilmeyen ameliyat durumu olabiliyomuş bazı kişilerde
Ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tabi bana da
Anlatayım
Önce sağ tarafıma geçti kadın (oturmadan eğildi bildiğin ayaktayken) parmaklarıyla sol tarafıma bastırdı sağa doğru cekistirdi. Sonra soluma geçip sağ tarafıma bastırdı aynı şekilde. En son göbek kısmına doğru kasıklarıma bastırdı bi damar atıyodu orda hissedip hissetmedigimi sordu
Bu rutini iki kere tekrar etti iste ilkinde çokkk acıdı bağırdm hatta ikincide ne alakaysa hiç acımadı
Amin darisi basina insallah en kisa zamanda :)
Fiziksel mudehaleyi ilk kez duydum birsey diyemem ama ameliyatlik bir durum olsa bir sekilde farkedilirdi bence.
Yani isin ozu sende bir sorun yok esinde de yok :) Kafana hic takma inan bebis gelecegi zamani kendine gore ayarliyor cok guzel
Öyle çok şükür hsg filmi dahil herşeyi yaptırdık eşimde bende
Rabbim hayırlı vakitte göndersin inşallah ya ben biraz evhamlıyım işte
Ya ama o göbek dusmesinde oluyor. Benim babaannem yapar onu. Ben küçükken çok zıplayıp oynadigimda göbeğim düşerdi. Aynı bunu yapıp yerine getirirdi rahatlardim. Kafam karıştı şimdi
bazi kadinlarin rahmi one degil arkaya dogru yerlesmis olmakla birlikte bu durum gebelige engel degildir. rahim etrafa baglarla baglidir yani oyle cekistirmekle pozisyon degistirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?