7 ayda 5 diyetle nasıl zayıflamayı düşünüyosun canım
balıyosun sonra bırakıyosun heralde ? dukanın kendi sitesinde zaten 10 kilo için rahat 5 ay diyor sen ne ara yaptın bitirdin bu diyetleride memnun kalmayıp diğerine başladın ?
sabırsız olursan tabiki veremezsin üstünede alırsın
dukan yapabiliyorsan şöyle yap bence
mesela sabah sadece yumurta diyor sen yanına domates salatalık kızarmış ekmek ekle 1 2 dilim
akşam yemeği et diyor sadece ve yoğurt sen onun yanına salatada ekle
böylelikle hem dukan hemde kalori hesabı yapmış olursun birazda spor süper olur
7 ayda şimdiye çoktan vermiş olurdun :)
ben kalori hesabı ve sporla 2 haftada 2 kilo verdim verdiğimi gördüşçe ve zayıflamışsın yorumları geldikçe motive oluyorum
üstelik abartmıyorum herşeydende zevk almaya çalışıyorum
mesela geçen akşam makarna yaptım evdekilere canımda çekti yağlamadan önce 2 yemek kaşığı ayırdım kendime 3 kaşık yoğurt koyup zevle yedim hem az kalori aldım hemde tatmış oldum
sende çok az özenle başarabilirsin
bence sorunun bu,yani tabi hayatının akış hızını ve şeklini bilmiyorum ama spor yapmazsan istediğin kadar diyet yap bi yerde durup kalır o kilontabi 1 senedir spor yapamıyorumç bazı sebeplerden dolayı... ama geçen seneye kadar 6 yıldır belli aralıklarla spor yaparım kilo kontrölü için ...
:44:
tatlım benimde kilo werdiğim zamanlar oldu.. 6-7 sene önce 23 kilo werdim ..son bir sene 10 kg aldım stres ve sıkıntıdan.. 2 ay karatay diyet,i yaptım ancak 2 kg werdim moralim bozuldu. karataya başladım 2 -2.5 ay kadar yaptım yine 2 kg werdim.. 2 ayda 2 kg çok az olduğu için başka başka yöntemlere yöneldim. tamam yavaş olsun tam olsun ama o kadar uğraşa gıdım gıdım gidince başka arayışlara giriyor insan ve yaptığı diyete inancı kalmıyor... anlatabiliyor muyum... bu döngü benim 10 kiloma 8 daha ekledi...
bende 2 sene önce 69 dum 3 ayda 55 oldum ama aşk acısı olaylarından zayıfladım:2: sonra toparlayınca kendimi 1 senede yine aldım 70 oldum ama şimdi adım adım gidiyorum
anladımki diyet bana göre değil bi şeye bağlı kalmak falan
bu yüzden yiyorum ama az hepsinden tadarak sürekli kalori hesaplayarak :) başkada çaresi yok bunun
artık bilmem ne çayıymış bilmem ne hapıymış uğraşmıyorum anladım çözüm değil yavaş yavaş veriyorum 2 ayda 5 kilo verdim ama hala önümde 10 kilom var
spora gitmeden l carnitine alıyorum hem enerji veriyor hem yağ yakıyor bence sende bunu dene canım
ewet aslında çok haklısın... 7 sene öncesine dönmek yıktı beni ... toparlanmam lazım ..ama hani hazirana kadar 12-15 versek ne iyi olurdu demi kız :)))
10 numara 5 yıldız olur
haziran da neymişben çok kararlıyım mayısa kadar 55 olucam gerekirse bu uğurda can vericem
bir süre mc donalds burger king iskender çikolata cips hayatımdan çıkardım sürekli kalori hesabı yapıyorum
mutlaka tavsiye ederim sende hemen başla yürüyüş imkanın varsada paso yürü evde aç egzersizleri yap
ama dikkat et ilk gün bişey yok diye çok yaparsan sonraki günler felç geçiriyosun
aç sürekli mankenlerin zayıf insanların fotolarına bak alışveriş sitelerine bak görüceksin nasıl gaza geliyosun
bırak bu karatay dukan falan filanı sen kendi diyetini kendin yap hem ye hem zayıfla
bugün yürüyüş yaptım dediğin gibi koşu bandında... akşamda dışarıda daha hafif yapacağım... hadi bakalım bende haziranda 55 olimde gör sen o zaman :))))
Bence kesinlikle diyetisyeninin takibi altında diyet yapmalısınız.7 ay önce 10 kilo vermem gerektiği için diyete başladım... önce karatay - sonra dukan - sonra kalori hesabı - sonra karbonhidrat - sonra herbalife- sonra bilinçaltı mesajı ve şimdide liposhot .....
sonuç vermem gereken kilo 18 oldu...
moralim inancım umudum sıfır...
ahahahaben bi kaç gündür yapmıyorum bişey ama yememe dikkat ediyorum bak 3 4 gün azıcık dikkat et biraz yürü sonra sabah kalkıp wc ye git sonra tartıl bak nasıl vermiş görüyosun
birde iddia da çok önemli bak bi ara biz kuzenimle zeki triko dan mayokini sine iddiaya girmiştik ben o zamanda baya vermiştim
sonra okulun son günleri yeme içme var diye bozdum :)
sen kaç kilosun canım şuan gel istiyorsan seninle iddiaya girelim
bu arada koşu bandı normal yürümeden daha iyi haberin olsun birde kulağına tak kop kop müzikleri ki ben sana demet akalın zirve yi tavsiye ederim o zaman alır başını saatlerce gidersin
tatlım ben 75 kiloyum. aslında liposhot almıştım onunla bi 3 kilo verdim ama spor olmadan verilen kiloya pek itimadım yok açıkçası ... yani su kaybı olabilir...
sen kaç kilosun yaş kaç...
benimde altım kalın kiloyu hep bacaklardan alıyorum buda insanı olduğundan kısa kösteriyor. ve artık simit göbek sırttaki boğumlarda kendini göstermeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?