Ters Giden Bişeyler Var?

PaytiPo

Bana Allah Yeter!!!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
3.661
3.047
158
7 ay önce 10 kilo vermem gerektiği için diyete başladım... önce karatay - sonra dukan - sonra kalori hesabı - sonra karbonhidrat - sonra herbalife- sonra bilinçaltı mesajı ve şimdide liposhot .....

sonuç vermem gereken kilo 18 oldu...

moralim inancım umudum sıfır...

7 ayda 5 diyetle nasıl zayıflamayı düşünüyosun canım
balıyosun sonra bırakıyosun heralde ? dukanın kendi sitesinde zaten 10 kilo için rahat 5 ay diyor sen ne ara yaptın bitirdin bu diyetleride memnun kalmayıp diğerine başladın ?

sabırsız olursan tabiki veremezsin üstünede alırsın
dukan yapabiliyorsan şöyle yap bence
mesela sabah sadece yumurta diyor sen yanına domates salatalık kızarmış ekmek ekle 1 2 dilim
akşam yemeği et diyor sadece ve yoğurt sen onun yanına salatada ekle
böylelikle hem dukan hemde kalori hesabı yapmış olursun birazda spor süper olur
7 ayda şimdiye çoktan vermiş olurdun :)

ben kalori hesabı ve sporla 2 haftada 2 kilo verdim verdiğimi gördüşçe ve zayıflamışsın yorumları geldikçe motive oluyorum
üstelik abartmıyorum herşeydende zevk almaya çalışıyorum

mesela geçen akşam makarna yaptım evdekilere canımda çekti yağlamadan önce 2 yemek kaşığı ayırdım kendime 3 kaşık yoğurt koyup zevle yedim hem az kalori aldım hemde tatmış oldum

sende çok az özenle başarabilirsin

tatlım benimde kilo werdiğim zamanlar oldu.. 6-7 sene önce 23 kilo werdim ..son bir sene 10 kg aldım stres ve sıkıntıdan.. 2 ay karatay diyet,i yaptım ancak 2 kg werdim moralim bozuldu. karataya başladım 2 -2.5 ay kadar yaptım yine 2 kg werdim.. 2 ayda 2 kg çok az olduğu için başka başka yöntemlere yöneldim. tamam yavaş olsun tam olsun ama o kadar uğraşa gıdım gıdım gidince başka arayışlara giriyor insan ve yaptığı diyete inancı kalmıyor... anlatabiliyor muyum... bu döngü benim 10 kiloma 8 daha ekledi...

2 gün oldu yürüyüşe başladım... yavaş yavaş tempoyu ve süreyi artıracağım bakalım...

tabi 1 senedir spor yapamıyorumç bazı sebeplerden dolayı... ama geçen seneye kadar 6 yıldır belli aralıklarla spor yaparım kilo kontrölü için ...

:44:

tabi 1 senedir spor yapamıyorumç bazı sebeplerden dolayı... ama geçen seneye kadar 6 yıldır belli aralıklarla spor yaparım kilo kontrölü için ...

:44:
bence sorunun bu,yani tabi hayatının akış hızını ve şeklini bilmiyorum ama spor yapmazsan istediğin kadar diyet yap bi yerde durup kalır o kilon

bende 2 sene önce 69 dum 3 ayda 55 oldum ama aşk acısı olaylarından zayıfladım:2: sonra toparlayınca kendimi 1 senede yine aldım 70 oldum ama şimdi adım adım gidiyorum
anladımki diyet bana göre değil bi şeye bağlı kalmak falan
bu yüzden yiyorum ama az hepsinden tadarak sürekli kalori hesaplayarak :) başkada çaresi yok bunun
artık bilmem ne çayıymış bilmem ne hapıymış uğraşmıyorum anladım çözüm değil yavaş yavaş veriyorum 2 ayda 5 kilo verdim ama hala önümde 10 kilom var

spora gitmeden l carnitine alıyorum hem enerji veriyor hem yağ yakıyor bence sende bunu dene canım

ewet aslında çok haklısın... 7 sene öncesine dönmek yıktı beni ... toparlanmam lazım ..ama hani hazirana kadar 12-15 versek ne iyi olurdu demi kız :)))

ewet aslında çok haklısın... 7 sene öncesine dönmek yıktı beni ... toparlanmam lazım ..ama hani hazirana kadar 12-15 versek ne iyi olurdu demi kız :)))

10 numara 5 yıldız olur
haziran da neymiş ben çok kararlıyım mayısa kadar 55 olucam gerekirse bu uğurda can vericem
bir süre mc donalds burger king iskender çikolata cips hayatımdan çıkardım sürekli kalori hesabı yapıyorum
mutlaka tavsiye ederim sende hemen başla yürüyüş imkanın varsada paso yürü evde aç egzersizleri yap
ama dikkat et ilk gün bişey yok diye çok yaparsan sonraki günler felç geçiriyosun
aç sürekli mankenlerin zayıf insanların fotolarına bak alışveriş sitelerine bak görüceksin nasıl gaza geliyosun
bırak bu karatay dukan falan filanı sen kendi diyetini kendin yap hem ye hem zayıfla

bugün yürüyüş yaptım dediğin gibi koşu bandında... akşamda dışarıda daha hafif yapacağım... hadi bakalım bende haziranda 55 olimde gör sen o zaman :))))

bugün yürüyüş yaptım dediğin gibi koşu bandında... akşamda dışarıda daha hafif yapacağım... hadi bakalım bende haziranda 55 olimde gör sen o zaman :))))

ahahaha ben bi kaç gündür yapmıyorum bişey ama yememe dikkat ediyorum bak 3 4 gün azıcık dikkat et biraz yürü sonra sabah kalkıp wc ye git sonra tartıl bak nasıl vermiş görüyosun

birde iddia da çok önemli bak bi ara biz kuzenimle zeki triko dan mayokini sine iddiaya girmiştik ben o zamanda baya vermiştim
sonra okulun son günleri yeme içme var diye bozdum :)

sen kaç kilosun canım şuan gel istiyorsan seninle iddiaya girelim

bu arada koşu bandı normal yürümeden daha iyi haberin olsun birde kulağına tak kop kop müzikleri ki ben sana demet akalın zirve yi tavsiye ederim o zaman alır başını saatlerce gidersin

Bence kesinlikle diyetisyeninin takibi altında diyet yapmalısınız.
Basarılar!

tatlım ben 75 kiloyum. aslında liposhot almıştım onunla bi 3 kilo verdim ama spor olmadan verilen kiloya pek itimadım yok açıkçası ... yani su kaybı olabilir...

sen kaç kilosun yaş kaç...

tatlım ben 75 kiloyum. aslında liposhot almıştım onunla bi 3 kilo verdim ama spor olmadan verilen kiloya pek itimadım yok açıkçası ... yani su kaybı olabilir...

sen kaç kilosun yaş kaç...

ben 2 ay önce 70 dim şimdi 66-65 arası gidip geliyorum yaşım 31 ama en önemlisi boy benim boyum 1.63 ve benim kilom orantılı değil üstüm 38 altım 42 gibi abuk bi hal yani belden aşağısı için uğraşmam gerekiyor
seninde haziran diyorsun 4 ay çok rahat inersin 55 e yeterki azimle devam et canım

bugün power plate im var evdeyken mesela hiç gitmek istemiyorum ama ordaykende
gaza geliyorum eve gelmek istemiyorum

benimde altım kalın kiloyu hep bacaklardan alıyorum buda insanı olduğundan kısa kösteriyor. ve artık simit göbek sırttaki boğumlarda kendini göstermeye başladı

benimde altım kalın kiloyu hep bacaklardan alıyorum buda insanı olduğundan kısa kösteriyor. ve artık simit göbek sırttaki boğumlarda kendini göstermeye başladı

merhaba keşke bu sitede yazanları daha önce görseydim liposhot denen içecekten almazdım hergün yeşil kahve içiyorum 3 büyük fincan çok fark ediyor aktardan aldım doğal şeylere dönmeye karar verdim
9 zayıflama çayı yeşil kahve ve sabahları maydonoz ve limon suyu

canım önceden birlikte diyet yapıyorduk, gel yine beraber yapalım bu kez başaralımm

canım liposhot'ı bende kullandım. vermen gerkeen kilo gerçekten fazlaymış Allah kolaylık versin...
ben şu anlık durumumdan memnunum 9 kilomu attım tamamım. bugün izledim video senin durumunu getirdi aklıma http://denizsekiliposhot.com/
nasıl zayıfladığını anlatıyor.
ama böyle tek başına ürünlerle kurtaramazsın işi benden sana tavsiye. ben liposhot kullandığımda bile sağlıklı beslenmeye ve elimden geldiğinde spora devam ettim. yani öyle içeyim oturup kilo vereyim yok :))

Lutfen LIPOSHOT kullanmayin!!!!

Sirf bu konuyu iletebilmek adina az once uye oldum... Malum icecegin hic bir sitesinde acik yorum yapamiyorsunuz... Kendi adima 5 kilo fazlam, ablamin da 20 kilo fazlasi vardi 15 gun once 169+169 vererek 4 kutu aldik ve basladik bin bir umutla... Sonuc mu...

1-kabizlik sorununuz varsa daha da acinasi hale geliyorsunuz

2-kabizlik sorununuz yoksa kabiz oluyorsunuz

3- 5 aylik gibi sis bir karinla dolasiyorsunuz, inmiyor

4- gaz sancisi aman allahim

5- istah kesmeyi birakin daha cok iciniz kiyiliyor( o sislige ragmen)

6-55 olan ben suan 58,5 oldum

74 olan ablam 77 oldu

ZAYIFLATMIYOR ARKADASLAR SISIRIYORRRR... Paraniza YAZIK...

Ezzraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…