• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terörle mücadelede ödül dönemi başladı: Terörist ihbar edene 4 milyon TL'ye kadar ödül

Bişey söylicem..
Hani kabul etmeyenlere ANTİAKP /PKK lilar diye yaftaladınız ya.
hükümetın dediği hic bıseyı begenmıormuşuz!..
hadi ben kılım! gıcıklıgına kabul etmıyorum dıyelım..
siz neden herseyını kabul edıyorsunuz. hıc mı mantıklı gelmedı şu eleştiriler/acıklamalar sizE ?

Kimbilir belki hic alakasi yokken terorist adi altinda tutuklanacak birileri.
Ama sucsuzsa cikar zaten sonra diye dusunuyorum.

Ya bu birileri sizseniz? Ya aklanmaniz yillarinizi alirsa ve bu süreyi içerde geçirirseniz? Ya aklandiktan sonra üzerinize yapişan etiket ne olacak?

Yine bu kadar rahat iyi uygulama diyebilecek misiniz?

Bu tip uygulamaları degerlendirirken "birilerinin" üzerinden değil de kendi üzerimizden değerlendirirsek daha doğru sonuçlara varırız sanırim.

Hükümet karsitlarini hapis'e atmak icin ideal bahane iste.

Bu savas zaten pkk ile alakali degil ki, birak yasa öyle olsun. Evde belirli kitaplar bulundurdugu icin iskence ceken, ölenler, kayip olan binlerce genc varken adaletten bahs etmek ha? Bu ülkede hic bir zaman adalet olmadi ki, olmayacakta zaten bu hükümet ile. Bu yasa sadece halki galeyanaya getirmekten, ülkeye kaos getirmekten baska ise yaramaz.

ya geçen sayfalar da yazdım bir dünya kişi masumken suçlu oldu aşaladılar basın neler neler dedi hele asker düşmanları fırsatçılar.

sonra ne oldu masum bu askerin kaybolan yılları çektiği acıları kim geri vericek tabiki kimse

içler acısı

Bu askerler içeri alınırken alkışlayan, teröristler diye bagıranların askerlerin aklanmalarına bir yorumu oldu mu? Paralel deyip sıyrıldılar mı yoksa vicdan azabı duyan oldu mu? Birden aklıma geldi bak.

hanı suçsuz oldukları anlaşılırmış ya!
Böyle bir durumda ;
"Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diyerek insanlar inanmaya devam ederler malesef..

Back